.
Затворена тема
Страница 332 от 354 ПървиПърви ... 232282322328329330331332333334335336342 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 276 до 8 300 от общо 8834
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Уча в УНСС, работя в мол-а.
    Кажи, че е в Зара и вече сериозно ще си помисля, че си една позната. Само името ми се разминава

Яла ли си от дюнерите на Червения?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Кажи, че е в Зара и вече сериозно ще си помисля, че си една позната. Само името ми се разминава

Яла ли си от дюнерите на Червения?
    Хахаха не, не е Зара. ;д

Иначе от дюнерите съм яла страшно много пъти, макар че не съм фенка на това да ходя след дискотека с рокля и токчета и да дъвча дюнер или мазна баница на улицата. Нещо ми е... странно за моята особа. ;д
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    С позволението на nIkEnCeTy_bE & YoungBloodZ ще задам още няколко въпроса. (((:
    1. Какъв е цветът на очите ти?
    2. А на косата?
    3. Играеш ли някакви онлайн игри?
    4. Караш ли колело?
    5. А ски или сноуборд?
    6. Харесва ли ти това, което учиш?
    7. Как се виждаш след 5 г., ами след 10 г.?
    8. Усмихваш ли се често?
    9. Имаш ли татуировки? Ако, да - можеш ли да ги опишеш с 1-2 думи?
    10. А пиърсинг - ако, да - би ли споделила къде?

И този въпрос не е мой, но често го задават другите тук: Имаш ли си термосче?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    С позволението на nIkEnCeTy_bE & YoungBloodZ ще задам още няколко въпроса. (((:
    1. Какъв е цветът на очите ти?
    2. А на косата?
    3. Играеш ли някакви онлайн игри?
    4. Караш ли колело?
    5. А ски или сноуборд?
    6. Харесва ли ти това, което учиш?
    7. Как се виждаш след 5 г., ами след 10 г.?
    8. Усмихваш ли се често?
    9. Имаш ли татуировки? Ако, да - можеш ли да ги опишеш с 1-2 думи?
    10. А пиърсинг - ако, да - би ли споделила къде?

И този въпрос не е мой, но често го задават другите тук: Имаш ли си термосче?
    1. Много тъмно кафяв. Имам големи и дълбоки очи. Хаха
    2. Естествения е светло кестеняв. Иначе се боядисвам в тъмно червено.
    3. Не.
    4. Да, обичам да карам колело, макар че тук в София нямам. Иначе мисля да карам в Южния или Борисова под наем.
    5. Ски съм карала, сноуборд не се научих.
    6. Да, харесва ми.
    7. Преди много си правех планове, исках всичко да е перфектно и бях го предначертала. Сега вече на планувам толкова за дълго. След 5 години се виждам обвързана и с добра работа, постигнала вътрешен мир.
    8. Да, а и работата ми го изисква. Започвам да вярвам, че усмивката е една от красивите ми черти.
    9. Нямам не, но скоро мисля да си направя.
    10. Не, нямам.
    11. Термосче си имам, разбира се. ;д
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Какво искаш да работиш?
    /

Град
    Варна
    /
    Насочила съм се към търговски представител. Искам да опитам.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Насочила съм се към търговски представител. Искам да опитам.
    А защо ти е нужен автомобил за тая работа?

Супер фен
    Още малко "?":

1. Утре на работа ли си? Ако, да - защо си още будна? Липсата на достатъчно сън загрозява.
    2. Сподели, че си се занимавала с фолклор - можеш ли да свириш на някой традиционен музикален инструмент?
    3. Можеш ли да играеш хора? Какви?
    4. Кои места на България ти се иска да посетиш, но все още не си го направила?
    5. Какъв бе общият ти успех в гимназията?
    6. Кексчето в Холандия доведе ли до някакъв резултат?
    7. Кой е най-любимият ти цитат? От кого е (ако имаш такъв)?
    8. Коя е последната книга, която прочете?
    9. Как оползотворяваш свободното си време? (:

Град
    Варна
    Още малко "?":

1. Утре на работа ли си? Ако, да - защо си още будна? Липсата на достатъчно сън загрозява.
    2. Сподели, че си се занимавала с фолклор - можеш ли да свириш на някой традиционен музикален инструмент?
    3. Можеш ли да играеш хора? Какви?
    4. Кои места на България ти се иска да посетиш, но все още не си го направила?
    5. Какъв бе общият ти успех в гимназията?
    6. Кексчето в Холандия доведе ли до някакъв резултат?
    7. Кой е най-любимият ти цитат? От кого е (ако имаш такъв)?
    8. Коя е последната книга, която прочете?
    9. Как оползотворяваш свободното си време? (:
    1. На работа съм втора смяна. Иначе съня е нещото, с което не правя компромис почти никога. Лягам към 23:00 и ставам рано към 08:00 - 09:00, дори в почивни дни. Следвам режим.
    2. Не мога да свиря на никакъв инструмент.
    3. Мога да играя почти всички хора.
    4. Покрай спорта, които практикувах като по-малка, имах възможност да обиколя страшно много места в България и точно непокътнати места в природата. Сега много бих искала да обиколя някои водопади, манастири и всякакви екопътеки.
    5. 5,37 мисля.
    6. Не, никакъв.
    7. Нямам любим цитат или максима, която да следвам. Винаги съм се интересувала от дълбинната психология на човека и харесвам някои цитати на Петър Дънов.
    8. "Нека ти разкажа" на Хорхе Букай.
    9. За свободното време казах по - нагоре. Последно време готвя.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ебахти ненормалника
    едва ли има ко повече да се каже по случая
    +

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    2ро ти ми приличаш на лайно
    кравешко
    +
    Стабилен си, звяр!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    чел съм я
    преди 6-7 години
    после я подарих на едно момиче
    и много скоро ме заряза :Д

Супер фен
    YoungBloodZ, къде се изгуби? Останах само аз да въртя nIkEnCeTy_bE над жарта... (((:

Последна порция въпроси, че трябва да лягаш. (:

1. Какъв спорт си практикувала?
    2. Кои родни върхове на планини си изкачила?
    3. Колко километра можеш да пробягаш в джогинг?
    4. Колко коремни преси можеш да направиш?
    5. А лицеви опори?

6. Ти май си готова за казармата, а? По-силна си от повечето войници... (((:

Оу, да - въпрос от детството - стреляла ли си с фунийки? А, с прашка?

Това е от мен за днес. Пожелавам ти лека и приятна нощ! (:

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    тук съм сега ще нахвърлям и аз някакви скучни въпроси

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Да поясня на тия които живеят в заблуда
    М сега си попълва екселските таблици с въпроси и отговори
    След 3 години ще видите че съм бил прав ама късно

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Едва ли ще помниш преди 8 години, но все пак... Как разбра за форума и какво те накара да се регистрираш?
    Какви филми харесваш?
    Има ли нещо, за което да съжаляваш?
    Вредни навици имаш ли и какви са?
    Защо дойде да учиш в София, а не продължи във Варна?

Мега фен Аватара на galaxy29
    подозирах, че си тъпа още като прочетох, че си се "надъхала" да си вземеш бронзант, но това потвърди подозренията ми :/

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    подозирах, че си тъпа още като прочетох, че си се "надъхала" да си вземеш бронзант, но това потвърди подозренията ми :/
    ти па си Ален Делон

ти па си Ален Делон
    Не и говори така, смешка. Да, по-умна и по-красива е.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Хахаха колко тъжно. Много лесно се слагат етикети на момичета, учащи в УНСС и такива, които четат Хорхе Букай и Паулу Коелю. Да не говорим, че на втория даже една книга не съм прочела.

Град
    Варна
    YoungBloodZ, къде се изгуби? Останах само аз да въртя nIkEnCeTy_bE над жарта... (((:

Последна порция въпроси, че трябва да лягаш. (:

1. Какъв спорт си практикувала?
    2. Кои родни върхове на планини си изкачила?
    3. Колко километра можеш да пробягаш в джогинг?
    4. Колко коремни преси можеш да направиш?
    5. А лицеви опори?

6. Ти май си готова за казармата, а? По-силна си от повечето войници... (((:

Оу, да - въпрос от детството - стреляла ли си с фунийки? А, с прашка?

Това е от мен за днес. Пожелавам ти лека и приятна нощ! (:
    1. Тренирах спортно ориентиране 3 години. Тогава спорта беше навлизащ и бяхме сравнително малки деца. Сега положението е малко по-различно. Но определено е страхотен спорт. Чакам подигравки от хора, които детството им е минало да се зарибяват по тийн и да се изявяват като много велики.
    2. Много често ходя на Витоша. Била съм в Родопи и Рила. Не съм изкачвала някой връх все още. Ако се брои по състезания, където съм била - да. Като цяло това лято искам много да направя тур в Родопите - за мен това е най-хубавото място в цяла България.
    3. О, бягането вече не ми е такава сила. Сега на тренировките по кросфит се озорват малко, ама като цяло по състезания съм бягала по около 10км. Сега, както казах, малко съм изостанала.
    4. На тренировки правим различни коремни преси, зависи.
    5. Лицеви - 2, ама мъжката. ;д
    6. Мислила съм си, че искам да отида в казарма, поне да видя какво е. Майка ми навремето е била на едномесечно военно обучение и винаги съм слушала с интерес. По принцип съм спортна натура и всичко що е свързано с физика ми не би ме изплашило.
    7. С прашка съм стреляла, с фунийки не. ;д

Град
    Варна
    Едва ли ще помниш преди 8 години, но все пак... Как разбра за форума и какво те накара да се регистрираш?
    Какви филми харесваш?
    Има ли нещо, за което да съжаляваш?
    Вредни навици имаш ли и какви са?
    Защо дойде да учиш в София, а не продължи във Варна?
    1. Регистрирах се от интерес. Тогава наистина сайта беше това, за което бе създаден. Нямаше съревнование, нямаше доказване, нямаше хейт. Беше наистина интересно.
    2. Всякакви филми харесвам, зависи от настроението.
    3. Аз съм човек, който много често се връща в миналото, макар че гледам да не го правя. Съжалявам единствено за случки, свързани със семейството. За други се осъзнавам навреме, а и имам цял живот да се науча.
    4. Вредни навици... Ами май не, не се сещам. Питай ме конкретно нещо и ще ти кажа дали го правя. Хахаха Вреден навик като "част" от характера бих казала това, че много анализирам. Ама това ми е заложено в асцендента.
    5. Дойдох да уча тук, защото исках ново начало в пълния смисъл на думата. Не бях подготвена, колкото и да си мислех, че съм. Но ми харесва.

Супер фен
    1. Тренирах спортно ориентиране 3 години. Тогава спорта беше навлизащ и бяхме сравнително малки деца. Сега положението е малко по-различно. Но определено е страхотен спорт. Чакам подигравки от хора, които детството им е минало да се зарибяват по тийн и да се изявяват като много велики.
    2. Много често ходя на Витоша. Била съм в Родопи и Рила. Не съм изкачвала някой връх все още. Ако се брои по състезания, където съм била - да. Като цяло това лято искам много да направя тур в Родопите - за мен това е най-хубавото място в цяла България.
    3. О, бягането вече не ми е такава сила. Сега на тренировките по кросфит се озорват малко, ама като цяло по състезания съм бягала по около 10км. Сега, както казах, малко съм изостанала.
    4. На тренировки правим различни коремни преси, зависи.
    5. Лицеви - 2, ама мъжката. ;д
    6. Мислила съм си, че искам да отида в казарма, поне да видя какво е. Майка ми навремето е била на едномесечно военно обучение и винаги съм слушала с интерес. По принцип съм спортна натура и всичко що е свързано с физика ми не би ме изплашило.
    7. С прашка съм стреляла, с фунийки не. ;д
    Ехааа, спечели ме!
    Отлично знам, какво представлява ориентирането - една година и аз го тренирах. Бях в 3-ти клас, т.е. да съм бил на 10 г. или по-друг начин написано - преди 19 години някъде. (:
    Много ми бе интересно. (: Спомням си, че ме учеха от коя страна по камъните расте мъхът. Как да се ориентираме по часовник със стрелки, как да определяме часа по сянката си и компас и т.н. За съжаление - днес тези неща вече не ги помня. :/// Но помня и как веднъж се изгубих сред местността "Железница"..., по време на едно състезание... Бях открил първите 3-4 контролни точки, но след това съвсем изгубих представа къде съм на картата. Дали късмет е било или Божия подкрепа - успях сам самичък да се "отгубя". (((:

бтв: И аз много обичам разходки сред планините. (: Жалко, че работата ми е 5 дневна, уж с 8 часов работен ден, но често ми се налага да оставам и след работно време, а през уикенда трудно навивам компанийката си. :/

Определено ще ти задам още въпроси! :П

Едит: коригиране на грешки.
    Последно редактирано от M**** : 05-25-2016 на 09:34

Град
    Варна
    Ехааа, спечели ме!
    Отлично знам какво представлява ориентирането му - една година и аз го тренирах. Бях в 3-ти клас, т.е. да съм бил на 10 г. или по-друг начин написано - преди 19 години някъде. (:
    Много ми бе интересно. (: Спомням си, че ме учеха от коя страна по камъните расте мъхът. Как да се ориентираме по часовник със стрелки, как да определяме часа по сянката си и компас и т.н. За съжаление - днес тези неща вече не ги помня. :/// Е, помня и как веднъж се изгубих на сред местността "Железница"..., по време на едно състезание... Бях открил първите 3-4 контролни точки и по едно време съвсем изгубих представа къде съм на картата. Дали късмет е било и или Божия подкрепа - успях сам самичък да се "отгубя". (((:
    бтв: И аз много обичам разходки сред планините. (: Жалко, че работата ми е 5 дневна, уж с 8 часов работен ден, но често ми се налага да оставам и след работно време, а през уикенда трудно навивам компанийката си. :/

Определено ще ти задам още въпроси! :П
    Първото ми състезание го изкарах за 2 часа... а бях в групата на 14 годишните. ;д Така че... беше забавно. Губила съм се и аз няколко пъти. Гонил ни е елен за малко, настъпвала съм змия, пропадала съм в свлачище. Въобще много хубави спомени имам като цяло. ))))

anonymous990763
    Guest
    Какво те вдъхновява?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си