- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатаната действа подмолно. Хората също. Хората сатани ли са?
Разбира се, че не е ново. Цялата ми идея е за глупавите християни да започнат да си отварят очите, защото няма време да им клепат на главите още сто години. Времето да се възползваме от простовати единици вярващи в разпънат на кръст тиквеник отдавна мина. Този образ отдавна загуби своята стойност и се сменя с нов. Времето тече, колко още ще ги чакаме?
Всички сте пренастроени да служите на дявола, дори не го осъзнавате. Тъпанари.
Да сатани са...не напразно казват че тук на земята няма ни един ангел.
в някои религии дявола и злото не съществуват
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти си изключителен гей.
За какво му на гей като тебе да се занимава с религия. Гейовете за друго са създадени, май.
Ако Бог е създал мъжа и жената, гейовете кой ги е създал, в библията не пише, че Бог е създал гейове заедно с Адам и Ева?
Изглежда гейовете са се появили след първородния грях да го ева.
Последно редактирано от defender : 06-14-2016 на 20:45
ти си един нетолерантен към вярващите, гей.
Деца незаслужено боледуват и страдат, изнасилват ги, измъчват ги, всякакви шибани брутални гадости се случват на невинни хора, докато бог няма къде да го видиш близо до тия ситуации. Как може да почиташ този бог бе, боклук такъв изроден?!
Мисля, че познанията ти за Бог са изначално объркани. Тва се вика да не знаеш кой псуваш и за какво го псуваш.
Демек излиза, че ти в момента псуваш собственото си въображение, баси.
Последно редактирано от defender : 06-14-2016 на 21:15
Вярващите ако гледат на човека като на създание с Божие достойнство, точно такива като тебе гледат на човека и света по животински и му предават животински смисъл.
То ако не вярваш в Бог, можеш ли изобщо да отлепиш от животинския начин на мислене (т.е. липсата на такова)? Едва ли!