.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 213
    Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Това не е нещо новото. По времето на Бенедикт XVI през време на литургия в "Свети Петър" се пееха хваления на Луцифер. В едно от тях се пееше "... Луцифер... Христос, твоят син..."
    Разбира се, че не е ново. Цялата ми идея е за глупавите християни да започнат да си отварят очите, защото няма време да им клепат на главите още сто години. Времето да се възползваме от простовати единици вярващи в разпънат на кръст тиквеник отдавна мина. Този образ отдавна загуби своята стойност и се сменя с нов. Времето тече, колко още ще ги чакаме?

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Ахахаха, забавен си.

Нищо не обладаваш.
    Хвана ме, прав си. Не мога да те излъжа, да му се не види!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Разбира се, че не е ново. Цялата ми идея е за глупавите християни да започнат да си отварят очите, защото няма време да им клепат на главите още сто години. Времето да се възползваме от простовати единици вярващи в разпънат на кръст тиквеник отдавна мина. Този образ отдавна загуби своята стойност и се сменя с нов. Времето тече, колко още ще ги чакаме?
    Чие време е дошло според теб?

Чие време е дошло според теб?
    От камък, хората започнаха да се кланят на човек.

От човек, хората започнаха да се кланят... Да се кланят?

Град
    Sedes Sancti Petri
    От камък, хората започнаха да се кланят на човек.

От човек, хората започнаха да се кланят... Да се кланят?
    Не всички са се кланяли. И не само сега, преди време също.

Фойербах прокарва идеята, че Бог е сътворен от човека, за да е спокоен, че след смъртта някой там го очаква. Някои древногръцки философи също не са се кланяли на божества. Има много такива примери.

Не всички са се кланяли. И не само сега, преди време също.

Фойербах прокарва идеята, че Бог е сътворен от човека, за да е спокоен, че след смъртта някой там го очаква. Някои древногръцки философи също не са се кланяли на божества. Има много такива примери.
    Не знаех, че трябва да уточня, но явно - трябва.

Не говоря за всички, а за масата.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Не знаех, че трябва да уточня, но явно - трябва.

Не говоря за всички, а за масата.
    Ясно.

Всички сте пренастроени да служите на дявола, дори не го осъзнавате. Тъпанари.

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Всички сте пренастроени да служите на дявола, дори не го осъзнавате. Тъпанари.
    Saint Satan!

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Да сатани са...не напразно казват че тук на земята няма ни един ангел.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Да сатани са...не напразно казват че тук на земята няма ни един ангел.
    Когато си помислиш нещо грешно, какво правиш, за да си простиш и да се оттървеш от тези зли мисли?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    в някои религии дявола и злото не съществуват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Да, това с отклоняването от религията ми е много странно как хората го разбират. Веднъж говорих с един свещеник, който ми е доста близък. Той ми каза, че религията казва, че не бива да се чете друга литература, защото за Бог това е съмнение в истинността.

На мен повече ми прилича на "Не чети друго, за да не вземе да се осъзнаеш."
    Ти си изключителен гей.
    За какво му на гей като тебе да се занимава с религия. Гейовете за друго са създадени, май.

Ако Бог е създал мъжа и жената, гейовете кой ги е създал, в библията не пише, че Бог е създал гейове заедно с Адам и Ева?
    Изглежда гейовете са се появили след първородния грях да го ева.
    Последно редактирано от defender : 06-14-2016 на 20:45

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ти си изключителен гей.
    За какво му на гей като тебе да се занимава с религия. Гейовете за друго са създадени, май.

Ако Бог е създал мъжа и жената, гейовете кой ги е създал, в библията не пише, че Бог е създал гейове заедно с Адам и Ева?
    defender-е, не си интересен моето момче. Отиди пак в параклиса и удряй глава в стената до сутринта.

Мега фен
    ти си един нетолерантен към вярващите, гей.

Ти си изключителен гей.

Ако Бог е създал мъжа и жената, гейвоете кой ги е създал, в библията не пише, че Бог е създал гейове заедно с Адам и Ева?
    Хомосексуалността е подигравка на предполагаемото произведение на вашия бог, Адам и Ева. Сега е Хасан и Гега. Кур за Библията и всички заблудени псета, които вярват и вливат пари в хипнотичната машина "Църквата".

Мега фен
    Отиди пак в параклиса и удряй глава в стената до сутринта.
    какви ги говориш бе човек?

Мега фен
    Хомосексуалността е подигравка на предполагаемото произведение на вашия бог, Адам и Ева.
    Колко ли е гадно да си някаква карикатура с цел подигравка на нещо си и с това да се изчерпва целия ти смисъл.

Колко ли е гадно да си някаква карикатура с цел подигравка на нещо си и с това да се изчерпва целия ти смисъл.
    То никой гей не вярвам да го прави заради това. Ама тези, които умишлено са подтиквали хората да промотират хомосексуалност, заради това го правят. Жалък Дефендър.

Мега фен
    Сега е Хасан и Гега. Кур за Библията и всички заблудени псета, които вярват и вливат пари в хипнотичната машина "Църквата".
    говориш като някакъв футболен ултрас на 3 бири, който ползва думата с три букви като някаква молитва и като я каже и всичко е наред, врагът е наказан, хихи.

Дето имаше един лаф "напиши к*р и да бягаме", та и твойта същата.

говориш като някакъв футболен ултрас на 3 бири, който ползва думата с три букви като някаква молитва и като я каже и всичко е наред, врагът е наказан, хихи.

Дето имаше един лаф "напиши к*р и да бягаме", та и твойта същата.
    Твоя бог стои безучастен, гледайки от небето, докато тук вилнеят всякакви демонични изчадия. Ти си малоумно шимпанзе, зомбирано ако си мислиш, че Господ го е грижа за теб. Ултраси, молитви, тъпо копеле си. Лапай на папата и се надявай.

Деца незаслужено боледуват и страдат, изнасилват ги, измъчват ги, всякакви шибани брутални гадости се случват на невинни хора, докато бог няма къде да го видиш близо до тия ситуации. Как може да почиташ този бог бе, боклук такъв изроден?!

Мега фен
    Мисля, че познанията ти за Бог са изначално объркани. Тва се вика да не знаеш кой псуваш и за какво го псуваш.

Демек излиза, че ти в момента псуваш собственото си въображение, баси.
    Последно редактирано от defender : 06-14-2016 на 21:15

Мисля, че познанията ти за Бог са изначално объркани. Тва се вика да не знаеш кой псуваш и за какво го псуваш.

Демек излиза, че ти в момента псуваш собственото си въображение, баси.
    Ако ти все още вярваш в него, че е истински и че ви пази, в което не се и съмнявам, понеже си лек мъпет, значи тогава не съм "псувал" въображението си, а съм "псувал" малоумните ти кучешки представи за света, в който живееш.

Мега фен
    кучешки представи за света, в който живееш.
    Вярващите ако гледат на човека като на създание с Божие достойнство, точно такива като тебе гледат на човека и света по животински и му предават животински смисъл.

То ако не вярваш в Бог, можеш ли изобщо да отлепиш от животинския начин на мислене (т.е. липсата на такова)? Едва ли!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си