Първоначално написано от inewton Горката... Откакто напълня я изгониха от балета. Ах, Indistinct, каква тежка съдба.... Не е дебела.
Съвсем леко пухкава, но не и дебела.
"Пухкава" е леко силно казано...
Първоначално написано от inewton Горката... Откакто напълня я изгониха от балета. Ах, Indistinct, каква тежка съдба.... Не трябваше да ти казвам причината. Сега няма да се спреш.
Травмата, травмата.
inewton, защо искаш да направиш така, че аз да се подигравам на Indistinct? Искаш да направиш фарс, а аз интрига, а? .i.
концентрирай се върху сегашния момент и търси новото
Първоначално написано от solo_ inewton, защо искаш да направиш така, че аз да се подигравам на Indistinct? Искаш да направиш фарс, а аз интрига, а? .i. Нали? Такава подлост..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava концентрирай се върху сегашния момент и търси новото На мен ли говориш? Аз гледам друго нещо.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava концентрирай се върху сегашния момент и търси новото Това правя. Вече няколко години.
Първоначално написано от Indistinct Това правя. Вече няколко години. това е начин на живот, но не знам в какъв смисъл го прилагаме написаното. : )
Първоначално написано от golemiq_korab_minava това е начин на живот, но не знам в какъв смисъл го прилагаме написаното. : ) Прилагаме го по схемата "на кой както му е угодно".
Първоначално написано от Indistinct Не трябваше да ти казвам причината. Сега няма да се спреш. Той и дебела ще те харесва. И без това само ти си тази, която ще му пусне.
Първоначално написано от solo_ inewton, защо искаш да направиш така, че аз да се подигравам на Indistinct? Искаш да направиш фарс, а аз интрига, а? .i. Няма общо с теб, Овчо. Не си мисли, че всичко се пише заради теб.
Първоначално написано от inewton Той и дебела ще те харесва. И без това само ти си тази, която ще му пусне. За мен ли става въпрос?
Първоначално написано от solo_ За мен ли става въпрос? Първоначално написано от inewton Няма общо с теб, Овчо. Не си мисли, че всичко се пише заради теб. .
Първоначално написано от solo_ За мен ли става въпрос? Наистина се слагаш навсякъде.
Първоначално написано от inewton Няма общо с теб, Овчо. Не си мисли, че всичко се пише заради теб. Какъв Овчо? Пак ме бъркаш...
Първоначално написано от inewton Няма общо с теб, Овчо. Не си мисли, че всичко се пише заради теб. За кой става въпрос?
Първоначално написано от Indistinct Наистина се слагаш навсякъде. Няма го нещо. Сигурно си го изморила. Почива ли си?
Първоначално написано от Indistinct Наистина се слагаш навсякъде. 23:00 - Време за заспиване.
Първоначално написано от inewton Няма го нещо. Сигурно си го изморила. Почива ли си? Ти също си вреш носа навсякъде. Клюкарка с клюкарка. Бабите пред блока не са толкова отровни.
Първоначално написано от solo_ За кого става въпрос? .
Първоначално написано от solo_ За кой става въпрос? .
Първоначално написано от inewton . Ще получа ли отговор?
Правила