ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Първоначално написано от deitona22 Не знам,но има някаква.(напече ме жегата,не съм адекватен лд)
Нали има по-хубава тема.
Първоначално написано от Mana За циника си е разведряване Dwyd96, недей с клоуни, бе, човек - грозни са Мм с 12 лева, Брат Пит ли да ти наема?
Първоначално написано от Dwyd96 Мм с 12 лева, Брат Пит ли да ти наема? Кой ти иска Брад Пит, ве!?
Първоначално написано от Mana Кой ти иска Брад Пит, ве!? Аз за БраД Пит пари нямам... Имам за 1 монах в трънско. БраТ Пит (Пешо)
Първоначално написано от Dwyd96 Аз за БраД Пит пари нямам... Имам за 1 монах в трънско. БраТ Пит (Пешо) А монаси кой иска?
Първоначално написано от Mana А монаси кой иска? Ммм ти кой искаш?
Първоначално написано от Dwyd96 Ммм ти кой искаш? Викам да оставим кучешките акаунти и те ще свършат работа... Поне за бездарен опит за себекомуникиране би трябвало
Те са интересни, като виц на Къци Вапцаров -.-
Първоначално написано от Dwyd96 Те са интересни, като виц на Къци Вапцаров -.- Затова казах "бездарен опит за себекомуникация"
Първоначално написано от Mana Затова казах "бездарен опит за себекомуникация" Клоуна е професионалист.. С него ще се кефиш, все едно си в магазин за манга..
Първоначално написано от Dwyd96 Клоуна е професионалист.. С него ще се кефиш, все едно си в магазин за манга.. Така им се "кефя", че и на цирк не ходя
Първоначално написано от Dwyd96 Ммм ти кой искаш? Тя иска нашия монах(поп)! Ама ако облечеш расо..и носиш манги,ще те приеме.
Манги, Ванги, щанги банги... едно и също, едно и също... като 2 годишни лапета сте
Първоначално написано от deitona22 Тя иска нашия монах(поп)! Ама ако облечеш расо..и носиш манги,ще те приеме. Леми, к'во си пил, бе, човек? Хубава шегичка, ама все пак
Първоначално написано от Mana Леми, к'во си пил, бе, човек? Хубава шегичка, ама все пак Хубава,я.Само вода.Оферта ли пускаш? Първоначално написано от AmxModx Манги, Ванги, щанги банги... едно и също, едно и също... като 2 годишни лапета сте О,solo_как си ?(и да ти си!)
Първоначално написано от Mana Леми, к'во си пил, бе, човек? Райски газ.
Първоначално написано от deitona22 О,solo_как си ?(и да ти си!) За затваряне си.
Първоначално написано от deitona22 Хубава,я.Само вода.Оферта ли пускаш? Ако "пусках оферта"('щото, е*бати, не съм парче месо), щях да си направя ФБ
Първоначално написано от Mana Ако "пусках оферта"('щото, е*бати, не съм парче месо), щях да си направя ФБ Имах предвид оферта за пиене,ама щом не даваш таква оферта ,пас.
Първоначално написано от deitona22 Имах предвид оферта за пиене,ама щом не даваш таква оферта ,пас. каква оферта? пропуснах ли нещо?
Първоначално написано от deitona22 Имах предвид оферта за пиене,ама щом не даваш таква оферта ,пас. Пак нямаш късмет - не пия
Първоначално написано от Mana Пак нямаш късмет - не пия Той ще пие ти ще го гледаш
Първоначално написано от Mana Пак нямаш късмет - не пия Язък.Ще пиеме с bloodz. Първоначално написано от YoungBloodZ каква оферта? пропуснах ли нещо? Мангата се чуди какво съм пил.
Правила