Първоначално написано от deitona22 Не ти е лесно Натоварвате ме
Първоначално написано от the dreamer Натоварвате ме С какво те натоварваме ?
Първоначално написано от Mоnstera С какво те натоварваме ? С много работи.
Първоначално написано от the dreamer Натоварвате ме Пусни си Малкълм да релаксираш
Първоначално написано от deitona22 Пусни си Малкълм да релаксираш Така и ще направя! Винаги ми действа разтоварващо.
Първоначално написано от the dreamer Така и ще направя! Винаги ми действа разтоварващо. бравос! Малкълм ми е любимото сериалче от детството
Първоначално написано от YoungBloodZ бравос! Малкълм ми е любимото сериалче от детството Аз пък си мислех, че е клуб уинкс бзк се
Първоначално написано от smilegirl12 Аз пък си мислех, че е клуб уинкс бзк се бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки
Първоначално написано от YoungBloodZ бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки Оооо ми да най-интересното детско евър
Първоначално написано от YoungBloodZ бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки Покрай сестра ми всяко едно женско детско знаех Но х2о си беше класика
Първоначално написано от YoungBloodZ бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки Коя ти бееше любимата русалка хахахах
Първоначално написано от YoungBloodZ бравос! Малкълм ми е любимото сериалче от детството <tri
Първоначално написано от the dreamer Така и ще направя! Винаги ми действа разтоварващо. Ти пък как така се активизира изведнъж? Никъв те нямаше няколко месеца Както казах,последно в моята тема е видях ;д
Първоначално написано от deitona22 Ти пък как така се активизира изведнъж? Никъв те нямаше няколко месеца Както казах,последно в моята тема е видях ;д Ех, от доста време не съм писал в темите, понеже всичките бяха тъпи. Ама ви наблюдавах. Аз винаги наблюдавам. Винаги.... П.С. Ква ти беше темата ? Не съм те псувал...нали ?
Първоначално написано от the dreamer П.С. Ква ти беше темата ? Не съм те псувал...нали ? Не,точно обратното.Пишеше смислени коментари и за това те запомних За секс с бивша приятелка беше.
Първоначално написано от deitona22 Не,точно обратното.Пишеше смислени коментари и за това те запомних За секс с бивша приятелка беше. Аааа, добре, хубаво. Радвам се ако съм помогнал.
Правила