Амено, ториме! Амин, inewton!
Със специалното участие на: dreamwalker inewton и др.
Първоначално написано от inewton Мир вам. Как ти се стори краткото забвение?
Опа гандъм стайл
Първоначално написано от Indistinct Как ти се стори краткото забвение? Очень хорошо. Другата седмица пак.
Първоначално написано от Indistinct Как ти се стори краткото забвение? Падаш ли си по духовници, добри момчета?
Първоначално написано от inewton Очень хорошо. Другата седмица пак. няма да има пак
Първоначално написано от YoungBloodZ няма да има пак Какво е ставало?
Първоначално написано от YoungBloodZ няма да има пак Защо? Не ти ли хареса? На мен ми.
Първоначално написано от inewton Защо? Не ти ли хареса? На мен ми. другата година пак
Първоначално написано от YoungBloodZ другата година пак Ако не си го заслужи преди това.
Първоначално написано от YoungBloodZ другата година пак Не. Ще направим график. Всяка седмица по един път и в извънредни случаи също.
Първоначално написано от inewton Не. Ще направим график. Всяка седмица по един път и в извънредни случаи също. не Първоначално написано от Indistinct Ако не си го заслужи преди това. преди това дори и да си го заслужи няма да има бан... трябва да ми плаща за такива неща
Първоначално написано от YoungBloodZ не Не исках да се стига до там, но ще се наложи да приложа Мойсеевия закон.
Простете ми.
Първоначално написано от inewton Не исках да се стига до там, но ще се наложи да приложа Мойсеевия закон. действай!
Първоначално написано от inewton Не исках да се стига до там, но ще се наложи да приложа Мойсеевия закон. Не и него!
Оп оп
Първоначално написано от YoungBloodZ действай! Не знаех, че си мазохист. Първоначално написано от Indistinct Не и него! Защо? Първоначално написано от golemiq_korab_minava Оп оп Как си, Корабе?
Първоначално написано от inewton Не знаех, че си мазохист. не съм мазохист! просто нося на бой
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм мазохист! просто нося на бой Не е библейско да те наказвам така. Ама няма да те удостоявам с вниманието си. Ще си по-долу и от Мура (въпреки че май не е възможно)
Първоначално написано от АгентМура _)_ напиши го още един път i dare you! i double dare you!
Малко забил съм но добре ти как си?
Първоначално написано от YoungBloodZ напиши го още един път i dare you! i double dare you! mothafucka!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Малко забил съм но добре ти как си? По- добре отвсякога. Днес за първи път от години сам отслужих литургия.
Правила