.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

ВНИМАНИЕ!Моля гейовете-би да обърнат внимание!

искам да пробвам с мъж да ми отнеме девствеността на дупето предлагат ми даже и пари а много се колебая има ли такива колеги да ги нарека които са го направили за пари и колко са взели и кажете за секса как и какво да правя мазила разширители и всички нужни неща имам голям мерак и голямо колеба.!!!

Мерак имаш, пари ще ти дават, що се колебаеш ?

^Нищо не разбираш, той не се колебае, просто като един типичен представител иска внимание и всички да знаят с кой си ляга

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Навремето архимандрит Августин (баба Гуси) използваше миро за лубрикант.
    Бог да даде покой на душата му.

Цитирай Първоначално написано от hellogame Виж мнението
    искам да пробвам с мъж да ми отнеме девствеността на дупето предлагат ми даже и пари а много се колебая има ли такива колеги да ги нарека които са го направили за пари и колко са взели и кажете за секса как и какво да правя мазила разширители и всички нужни неща имам голям мерак и голямо колеба.!!!
    Аз съм бисексуален и знам какво е да ми го вкарат и какво е аз да го вкарам.
    Ако мъжът е с голяма пишка не прави секс с него, защото ще усетиш много болка и няма да ти хареса секса. Ако е със средна тогава е най-добре. Хубаво е да да си се изакал преди секса. Ако ти е за първи път можеш да използваш лубрикант и му кажи да на го вкарва рязко целия а да го вкара малко по-бавно. Ще усетиш оргазъм и малко болка, когато те отварят за първи път. Аз свършвам докато ме ебат защото съм много възбуден. Усещането при вкарването на твърд пенис в дупето е приятно.

Цитирай Първоначално написано от Mima1212 Виж мнението
    Мерак имаш, пари ще ти дават, що се колебаеш ?
    И жените се колебаят за анален секс. На автора му е за първи път и е нормално да се колебае.

Автора:Спираме ме съвестта най-вече а искам да пробвам да пробвам ейтака просто от чисто любопитство секс с мъже да ме чукат да ме отворят и такива кефиме когато правя анален секс и я разтягам даже съм пробвал върху бившата с анален speculum и искам аз да изпитам това и да ми го "вкарат хуя" така да се изряза и аз да го вкарам и да направя свирка и на мене мъж но както казах съвестта и дали ще ме боли и после ще мога ли да си продължа нормалния начин на живот и общуването с момичетата мисля да се пусна в сайт срещу пари и да пробвам да видим някой ще иска ли да го наеба или той мен за пари все пак болка ще ми пречинят няма как да не взема пари.

Цитирай Първоначално написано от hellogame Виж мнението
    Автора:Спираме ме съвестта най-вече а искам да пробвам да пробвам ейтака просто от чисто любопитство секс с мъже да ме чукат да ме отворят и такива кефиме когато правя анален секс и я разтягам даже съм пробвал върху бившата с анален speculum и искам аз да изпитам това и да ми го "вкарат хуя" така да се изряза и аз да го вкарам и да направя свирка и на мене мъж но както казах съвестта и дали ще ме боли и после ще мога ли да си продължа нормалния начин на живот и общуването с момичетата мисля да се пусна в сайт срещу пари и да пробвам да видим някой ще иска ли да го наеба или той мен за пари все пак болка ще ми пречинят няма как да не взема пари.
    Това е просто секс, какво има да те спира съвестта.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Вземи си една бутилка кола 2 литра и и сядай, след това си е я разклати в разширения си задник, и всичко ще ти е ОК !

Супер фен
    Искай по-скъпо,може да покачваш цената щото си девствена и по-скъпа съответно

Супер фен Аватара на Pug_306
    То това е мъжко, няма как да е девствена ! По принцип би следвало и да си остане девствен там, все пак е изход, не е вход !

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Вземи си една бутилка кола 2 литра и и сядай, след това си е я разклати в разширения си задник, и всичко ще ти е ОК !
    Тва беше много добро.. много ме накефи Към автора, вземай лубрикант (но не загряващ, може после да ти се появят хемороиди), оня да си слага презерватив и както каза MIKE________: "Ако мъжът е с голяма пишка не прави секс с него, защото ще усетиш много болка и няма да ти хареса секса.... и му кажи да на го вкарва рязко целия а да го вкара малко по-бавно." И пак, иди до тоалетна или си правиш клизма и след 30 минути си готов за "екшън"
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Не схващам хвалиш ли се, колебаеш ли се или те е страх, че може да си продадеш г*за на безценица?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си