- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВНИМАНИЕ!Моля гейовете-би да обърнат внимание!
искам да пробвам с мъж да ми отнеме девствеността на дупето предлагат ми даже и пари а много се колебая има ли такива колеги да ги нарека които са го направили за пари и колко са взели и кажете за секса как и какво да правя мазила разширители и всички нужни неща имам голям мерак и голямо колеба.!!!
^Нищо не разбираш, той не се колебае, просто като един типичен представител иска внимание и всички да знаят с кой си ляга![]()
Навремето архимандрит Августин (баба Гуси) използваше миро за лубрикант.
Бог да даде покой на душата му.
Аз съм бисексуален и знам какво е да ми го вкарат и какво е аз да го вкарам.
Ако мъжът е с голяма пишка не прави секс с него, защото ще усетиш много болка и няма да ти хареса секса. Ако е със средна тогава е най-добре. Хубаво е да да си се изакал преди секса. Ако ти е за първи път можеш да използваш лубрикант и му кажи да на го вкарва рязко целия а да го вкара малко по-бавно. Ще усетиш оргазъм и малко болка, когато те отварят за първи път. Аз свършвам докато ме ебат защото съм много възбуден. Усещането при вкарването на твърд пенис в дупето е приятно.
Автора:Спираме ме съвестта най-вече а искам да пробвам да пробвам ейтака просто от чисто любопитство секс с мъже да ме чукат да ме отворят и такива кефиме когато правя анален секс и я разтягам даже съм пробвал върху бившата с анален speculum и искам аз да изпитам това и да ми го "вкарат хуя" така да се изряза и аз да го вкарам и да направя свирка и на мене мъж но както казах съвестта и дали ще ме боли и после ще мога ли да си продължа нормалния начин на живот и общуването с момичетата мисля да се пусна в сайт срещу пари и да пробвам да видим някой ще иска ли да го наеба или той мен за пари все пак болка ще ми пречинят няма как да не взема пари.
Вземи си една бутилка кола 2 литра и и сядай, след това си е я разклати в разширения си задник, и всичко ще ти е ОК !
Искай по-скъпо,може да покачваш цената щото си девствена и по-скъпа съответно![]()
То това е мъжко, няма как да е девствена ! По принцип би следвало и да си остане девствен там, все пак е изход, не е вход !
Тва беше много добро.. много ме накефи![]()
![]()
Към автора, вземай лубрикант (но не загряващ, може после да ти се появят хемороиди), оня да си слага презерватив и както каза MIKE________: "Ако мъжът е с голяма пишка не прави секс с него, защото ще усетиш много болка и няма да ти хареса секса.... и му кажи да на го вкарва рязко целия а да го вкара малко по-бавно." И пак, иди до тоалетна или си правиш клизма и след 30 минути си готов за "екшън"
![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Не схващам хвалиш ли се, колебаеш ли се или те е страх, че може да си продадеш г*за на безценица?![]()