- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Е, няма такъв карък кат' мен... За да избегна дъжда, реших да се прибера със 111. Грешка! Не стигнах по-бързо, но за сметка на това - дрехите ми поеха цялата зловонна миризма на по-тъмните софийски "граждани"... А да - и дъждът все пак ме наваля. Слязох на общината и за 50-те метра до трамвайната спирка обилно количество дъждовна вода ме намокри. И да, докато чаках трамвая (3-4 мин.) дъждът спря, но аз си останах мокър...
Положителното: получих свише опрощение чрез светена, небесна вода...![]()
Кофти тръпка... :///
Заспах още към 20:30 ч., събудих се около 23:15 ч. Малко след това вечерях, натовариха ме и с негативни мисли, а сега се очаква от мен да заспя възможно по-скоро, щото утре в 06:15-06:20 ч. трябва да ставам за работа, но... хич не ми се спи след всичко споменато по-горе. :/
Както започнах - кофти тръпка! :///
бтв: успехи на YSMF в живота. (:
Едно нещо е почти сигурно - мисля, че няма да липсва много-много на форума.![]()
Такааа...
От днес започвам с нещо ново: подтемата "M****-ски ДНЕВНИК - vol. единствен". (:
В нея ще списвам същите тези писания, които пишех в познатия Дневник. Всъщност просто реших, че след като ще споделям случки, направили ми впечатление през деня, то по-добре подтемата да е с по-точно и коректно заглавие.
И те така:
Хора, да знаете - влюбих се... платонично и по "картинка"...
Днес, на връщане от работа, вниманието ми привлече едно много красиво момиче - нисичко (към 1.50 м.), с тъмно кестенява коса, много симпатично лице и още по-красиви сини очи. Разбира се любовта приключи, когато дойде време да се слиза от трамвая - всеки пое по своя път. Но благодаря на туй прекрасно същество, че провокира в мозъка ми да се отделят вещества, които приповдигнаха настроението ми, а външния ѝ вид бе радост за очите ми. (:
Сега, сега отивам да релаксирам - работната седмица за мен приключи. (:
Това момиче на 12 ли беше?
Хайде, отивай да се пипаш.
Емец, а ти колко си висок? И ниските фетиш ли са ти, или просто тоя път така се е случило, че ти е харесала тази?
Покемон, красивите момичета са за гушкане, грозните са за е..не. (:
И не, не бе на 12.
Споделял съм и преди тук, че се кефя на по-ниски от мен - аз съм 180 см. А днешното момиче в трамвая бе много красиво на външен вид.
Точно - по картинка. Но се бъркаш за Ivaaaaa и Naive. От първата не съм получавал нейна снимка и идея си нямам как изглежда - намерил съм фейсбук-а на едно момиче, за което вярвам, че може би е тя, но дали е тя - може и да греша. (: А с Naive се бях позаял за нейното гадже. (:
Аз не съм свалял нито една - но затова пък обичам да се закачам. И го правя по мой си начин. (:
И с никоя не продължава дълго време. :/
Здравейте, тази тема ми изглежда хубавичка и смятам да остана тук
нали е пускала снимки бе
не си ли я виждал
да не би аз да се бъркам че съм я виждал
Ти какво не разбра - точно защото съм я виждал, затова пиша, че ми се струва болнава. И въпреки, че съм виждал нейни снимки - не ми е хванала погледа. (:
Update: Нещо днес е много вяло във форума... Почти никой не пише. :/
Не ви ли прави впечатление, че само момци се разписваме в момента? Какво ли правят сега момичетата - примерно Lilanda, divergent, NomNomNom?
Edit: премахнат(и) потребител(и).
Последно редактирано от M**** : 08-19-2016 на 22:22
Хубаво. Попитай го как ме убеди и какво ми написа. И аз мога, но тогава му обещах да не споделям това, което ми е написал. А за убедителната измама използва помощта на друг потребител, който да изпрати същото негово съобщение като потвърждение, че е момиче.
бтв: Хитрец е pe6o - раснал е на улицата и е научил тънки мошенически номера. Трябва да му го признаем - хитрец е. От юли миналата година до май месец тази година бях заблуден...
Edit:
Мислех дали изобщо да ти отговоря или не, но все пак ще го сторя, за да е ясно за вбъдеще:
С теб приключих - долно същество такова.