- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Сериозно ли питаш? (:
Ми, елементарно Уотсън! Да види дали са им уврели най-сетне мозъците и дали заслужават спасение душите им или всевечни мъки. (:
бтв: аз ставам, че много неща ме очакват за вършене. А ти можеш да продължиш дебата тук с "ти знаеш кой" или с другия, отдавна не писал във форумО - "ти знаеш кой". (:
Не е толкова елементарно. Защо не отиде при другите неверници, а точно при евреите?
Чао.
Както ти написах по-горе - има неуредени стари сметки с тях. (:
бтв: чак сега намерих време за скапания форум, а реално трябваше да съм си легнал отдавна. Утре, т.е. днес, трябва да ставам в 05:00 ч. и да, имам около 4 ч. за сън. :///
Зверски съм уморен, зверски!!!
Но стискам зъби, че нито съм вечерял, нито съм си приготвил закуска за утре + че трябва да изчакам пералнята да свърши, а след това да простря дрехите... Мани, мани...
бтв: днес в метрото, докато се прибирах от работа, видях момиче, което приличаше на NomNomNom, но не бе тя. Момичето, което видях, бе по-слабо изглеждаща версия на форумната ни другарка. (:
Не ми е толкова близка, че да пускам благородни лъжи. (: Момата си има необходимост за сваляне главно в ханша и бедрата. :/
Докато онази вчера в метрото си бе "ок" и в това отношение. (:
бтв: гледам, че бубадуц ни е удостоила с форумно присъствие. (:
Интересно дали чете и настоящата тема + глупостите, които от време на време пиша...![]()
Обръщаш се към мен с creeper, а не ви било страх. Добре, какво още е необходимо?
* странно поведение - checked
* слаби социални умения - checked
* безинтересно ежедневие - checked
* липса на приятелка - checked
* притеснителен аватар - checked
* форумна анонимност - checked
* други - checked
Какво още е необходимо, че да се сплашите? Какво още питам? (: