Първоначално написано от smilegirl12 не Ами виж.
Първоначално написано от inewton Ами виж. ми видях
Първоначално написано от smilegirl12 ми видях И какво реши?
Първоначално написано от inewton И какво реши? Все ми е едно кео ще ставас темата тя вече се обезмисли
Първоначално написано от smilegirl12 Все ми е едно кео ще ставас темата тя вече се обезмисли Ама на мен не ми е все едно, че не ме слушаш. Подмазваш се на модераторите. Това е пошло!
Първоначално написано от inewton; Подмазваш се на модераторите. не е вярно!
Първоначално написано от inewton Това е пошло! ако беше червенокоса щеше да е секси
Първоначално написано от inewton Ама на мен не ми е все едно, че не ме слушаш. Подмазваш се на модераторите. Това е пошло! На никой не се подмазвам!
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно! Вярно е. Писано е: "Който не е с мен е против мен". Първоначално написано от papugai ако беше червенокоса щеше да е секси Едва ли.
Първоначално написано от inewton Вярно е. Писано е: "Който не е с мен е против мен". да разбирам ли че си против мен?
Първоначално написано от YoungBloodZ да разбирам ли че си против мен? Не. За друго ставаше въпрос. Знаеш, че няма как да съм против теб.
Първоначално написано от inewton Едва ли. червенокосите са винаги секси дори и когато се подмазват
Първоначално написано от inewton Не. За друго ставаше въпрос. Знаеш, че няма как да съм против теб. знам знам
Първоначално написано от papugai червенокосите са винаги секси дори и когато се подмазват Това не е вярно. Червенокосите са мръсници.
Първоначално написано от inewton Червенокосите са мръсници. ми аз точно тва казвам
Първоначално написано от papugai ако беше червенокоса щеше да е секси Еми шанс
Първоначално написано от papugai ми аз точно тва казвам Мръсниците не са секси. Мен ме отвращават.
Първоначално написано от inewton Мръсниците не са секси. Мен ме отвращават. А мръсница облечена като монахиня ?
Първоначално написано от papugai А мръсница облечена като монахиня ? Така вече може. Това няма да е грях.
Първоначално написано от inewton Така вече може. Това няма да е грях. да си мръсница не е грях, а призвание
Първоначално написано от papugai да си мръсница не е грях, а призвание Грях е. И е нехигиенично. Има гъбички, инфекци...
аз съм ги водя на доктор преди да ги вкарам в мазето
Първоначално написано от papugai аз съм ги водя на доктор преди да ги вкарам в мазето Където прекарват следващите 8 години.
Първоначално написано от papugai червенокосите са винаги секси дори и когато се подмазват А на мен мъжа ми ми забрани да се боядисвам редовно.
Честит първи учебен ден (ура)
Правила