Първоначално написано от tori Вие се радвайте, че аз не съм модератор, че отдавна да съм ви светила маслото на всички почти... Ами, правете размяна тогава. Аз съм за ти да си модератор вместо нея.
Първоначално написано от inewton Ами, правете размяна тогава. Аз съм за ти да си модератор вместо нея. Ако бях аз, ти вече да си отишъл в забвението.
Първоначално написано от tori Ако бях аз, ти вече да си отишъл в забвението. Няма значение. Поне щеше да има справедливост, а не да се банват тия които не харесва някой, а тия които харесва да си седят.
Първоначално написано от inewton Няма значение. Поне щеше да има справедливост, а не да се банват тия които не харесва някой, а тия които харесва да си седят. и кой трябва да бъде баннат? dwyd? защото отвръща на нещата с които го дразниш?...
Първоначално написано от YoungBloodZ и кой трябва да бъде баннат? dwyd? защото отвръща на нещата с които го дразниш?... Какво го дразня? Аз не го обиждам, той ме обижда. Казах ти, не се меси. Знам, че ще слушаш малката.
Първоначално написано от inewton Какво го дразня? Аз не го обиждам, той ме обижда. Казах ти, не се меси. Знам, че ще слушаш малката. и с какво те е обидил?
Първоначално написано от YoungBloodZ и с какво те е обидил? Върни се назад и прочети. Но пак казвам, няма смисъл. Жалкото е, че ставаш жалък заради нея.
Правила