Първоначално написано от Грозния Това е страстоубийно според мен. Все едно лягаш с момче Предполагам знаеш, че мъжките и женските боксерки се различават като модел и кройка? Пак ли ти изглежда като да си лягаш с момче?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Предполагам знаеш, че мъжките и женските боксерки се различават като модел и кройка? Пак ли ти изглежда като да си лягаш с момче? Убавия е бил с една просототука. Няма как да е виждал на живо как стоят жнески боксерки на жена.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Убавия е бил с една просототука. Няма как да е виждал на живо как стоят жнески боксерки на жена. Tя баба ще му покаже чадо
Първоначално написано от baba__vuna Tя баба ще му покаже чадо Как си, приятелю?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Как си, приятелю? Попе идвай да ме черкуваш попе,баба грехове иска да трупа
Първоначално написано от baba__vuna Попе идвай да ме черкуваш попе,баба грехове иска да трупа Много съм зает, бабо. Утре имам 4 погребения и литургия. Няма кога.
Първоначално написано от inewton Много съм зает, бабо. Утре имам 4 погребения и литургия. Няма кога. Ми през работно време
Първоначално написано от deitona22 Убавия е бил с една просототука. Няма как да е виждал на живо как стоят жнески боксерки на жена. Е не да е виждал как стоят, и само боксерките да е мяркал в магазин за бельо, трябва да си има ясна представа, че не са като мъжките.
Правила