Първоначално написано от michaelis еми именно, че с големите е трудно и неудобно Чакам си подаръка :д
“In order to be irreplaceable, one must always be different.”
Първоначално написано от baby_baby Чакам си подаръка :д подаръка ти в момента се качва пак нагоре и ше им се невиди, а трябваше да слиза надолу, но до Нова Година има още време
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал: - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
Първоначално написано от michaelis подаръка ти в момента се качва пак нагоре и ше им се невиди, а трябваше да слиза надолу, но до Нова Година има още време Не няма време така че си чакам подаръка :д
Първоначално написано от baby_baby Не няма време така че си чакам подаръка :д ех ти с твойте бързи нетърпеливи процедури, не може всичко на бързо през просото като ше е гарга да е рошава
Първоначално написано от michaelis ех ти с твойте бързи нетърпеливи процедури, не може всичко на бързо през просото като ше е гарга да е рошава Всичко може
Първоначално написано от baby_baby Всичко може а викаш по-бързичко, че да може да се свършат повечко неща ми и така може
Първоначално написано от michaelis а викаш по-бързичко, че да може да се свършат повечко неща ми и така може Просто да мога да си я карам :д
Правила