YongBloodZ ми го изтри
защото сметна, че беше спам
хич не мисля, че заслужавах да ме заплашваш по този начин
аз просто те попитах за сексуалните ти наклонности
тъй като във форума видях какви ли не слухове, заради които ми стана любопитно
ама ти тогава взе че ми се обиди... защото може би сметна, че ти се подигравам за нещо
а то
НЕ беше така както ти го сметна
ако наистина си лесбийка, то не виждам нищо лошо и грешно това!
И остави какво пише в Библията... не съществуват закони, които да попречат на човек да бъде щастлив
съвсем нормално е ако не ти върви с объркания пол, да започнеш да харесваш момичета
аз също признавам, че мъжете едва ли стават за нещо освен да смучат кенчета бира, да гледат мачове, да се бият, да бият чекии, да пафкат и да се мислят за големите мъже... като цяло се правят на хора, каквито всъщност не са
аз също не одобрявам хетеро връзките
те просто нямат бъдеще... и пак ще кажа, ако хетеро връзките бяха "перфектни", то нямаше да има разводи
интересите на мъжете са напълно различни от тези на жените
в нищожни случаи има разбирателство между мъж и жена
за теб нямам точно мнение
защото почти не съм общувал с теб
а като цяло исках да разбера дали си интровертна, че каза на оная че е екстровертна
като цяло мнението ми за теб е, че може би си леко злобничка и че гледаш психо филми, от които черпиш информация за начупването
например
Wrong Turn, където група канибали хванаха един мъж и го завързаха за теглича на един пикап
ръцете му бяха завързани за теглича
а краката за един стълб
канибалите дадоха газ на пикапа и така разтегнаха човека - краката му също бяха опънати
след това слязоха от пикапа и с едни чукове му начупиха краката... удряха там долу под коляното
или може да не си нито злобна нито да черпиш информация за начупване
може би просто си нервна
като цяло не знам точно...
а и не искам да казвам повече
защото да не те обидя с нещо
п.с. не, не се правя на момиче
просто съм и двете