.
Затворена тема
Страница 281 от 300 ПървиПърви ... 181231271277278279280281282283284285291 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 001 до 7 025 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    +++
    АнарЧи.. Такива "умели" като теб им хакам нарочно спирачка да се осъзнаят малко. Карам със 150 в бързата лента при ограничение 140 и някакъв бастун ми святка от 1км, щото се е засилил с 200... ми, да го духа! Няма да намаля до 90, за да се прибера в дясна лента зад камиона заради тоя смукач, та ако ще и самолет да кара. Като ми се залепи на бронята, културно си пускам аварийки и си намалям успоредно с някой от дясната лента... Аман от големи карачи и разбирачи, дето не знаят за 1 секунда(колкото е времето им за реакция, ако са напълно адекватни) колко метра ще им мине колата със съответната скорост! Щото съм убеден, че ти не знаеш колко метра ще ти трябват, за да спреш от 180км/ч при необходимост!
    от отдавна не бях правил физика, тъ реших да сметна спирачния път при 180 км/ч

141,6 м :Д :Д (на сух прекрасен асфалт с нови гуми. Нашия асфалт е малко далече от прекрасен, ама фак ит, вярваме в демокрацията)

180км/ч са 50м/с. За една секунда ще изминеш разстоянието, което мога да изтичам за към 8 секунди, сигурно.

боинг 747 излита при скорост от около 300 км/ч, ти ще си за мен това, което е боинга за теб +-
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Я, ти си на линия.

Канехме се да пием бира преди някво време.
    Офертата си важи, само кажи кога си free.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Я Чачо се появил.

А вие Анархи и Тори да не сте си направили една тайна "помирителна" срещичка. До вчера Тори беше лайно, а днес вече се размятат покани за бири, сърчица...има искри тука...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    +++
    АнарЧи.. Такива "умели" като теб им хакам нарочно спирачка да се осъзнаят малко. Карам със 150 в бързата лента при ограничение 140 и някакъв бастун ми святка от 1км, щото се е засилил с 200... ми, да го духа! Няма да намаля до 90, за да се прибера в дясна лента зад камиона заради тоя смукач, та ако ще и самолет да кара. Като ми се залепи на бронята, културно си пускам аварийки и си намалям успоредно с някой от дясната лента... Аман от големи карачи и разбирачи, дето не знаят за 1 секунда(колкото е времето им за реакция, ако са напълно адекватни) колко метра ще им мине колата със съответната скорост! Щото съм убеден, че ти не знаеш колко метра ще ти трябват, за да спреш от 180км/ч при необходимост!
    150 пак е добре... Аз имах предвид хора каращи в ляво с 80-100...
    Другото го заеби обясни ми защото колата ми гълта нафта все едно карам БТР
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    обясни ми защото колата ми гълта нафта все едно карам БТР
    спри да пишеш на лиланда, защото да не ти обясня аз какво е ти да гълташ нафта от колата ти под формата на изпарения

Добро от към характеристика имах предвид ;д
    напротив, не говореше само за характеристиката в онлайн магазина, след това си смени мнението, защото почнаха да говорят против асус и понеже си стадомислещ, реши да си промениш мнението, измисляйки си някакви неща и да се направиш, че си имал предвид друго
    Последно редактирано от galaxy29 : 05-30-2017 на 04:09
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на galaxy29
    редактирах се
    и не ми се присмивай, душевнонищетотно същество
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    редактирах се
    и не ми се присмивай, душевнонищетотно същество
    <3

Забравих как бешр сърчицето тук.

Чачец, здрасти! Кво става?

Мега фен Аватара на tori
    Пак сънувам някви тъпотии, писна ми. И ест пак се разкихах. Хубаво е да казваш на хората точно как се чувстваш спрямо тях. Ставам да пия кафе и да си тегля един бърз душ и излизам, че първо имам уговорка, после имам до унито да ходя. Мойта мое си ходи и без мен тоя път, соре.
    квак

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Абе, това БЧК колко часа трае?
    Дали не се прецаках, нито ще го чуя, нито работа ще свърша

Тр звъня на човешки ресурси с риск да ме хейтнат мощно, на брокери, да си буквам 2 пътувания и вече ми е дошло до гуша.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Абе, това БЧК колко часа трае?
    Дали не се прецаках, нито ще го чуя, нито работа ще свърша

Тр звъня на човешки ресурси с риск да ме хейтнат мощно, на брокери, да си буквам 2 пътувания и вече ми е дошло до гуша.
    След няколко часа ще се записвам, ако искаш, ще питам. Има и в събота ппц, ако не можеш в делничен ден.

В момента го карам :д
    До следобяда е
    Теория за 40 минути разказаха, сега почивка, после филмче, после почивка 1 час и после практика, и накрая тест
    От 9:45 до към 14:00
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ех, време да имаше.

Кво става с вас, кажете по няколко приказки...
    Липсваш на форума : |
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

4 часа упражнение по математически анализ дойдоха в повече...

Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    4 часа упражнение по математически анализ дойдоха в повече...
    Абе не е шега тази университет
    Не си представям 4г минимум какво учене пада
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правиме съживяване на манекен
    С 10 18 годишни момчета
    Нз дали ме е срам, голямо простеене е
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ама не ви хваща окото момичето без грим, нали

Мега фен Аватара на an7raks
    150 пак е добре... Аз имах предвид хора каращи в ляво с 80-100...
    Другото го заеби обясни ми защото колата ми гълта нафта все едно карам БТР
    Сложих боба вече да се вари, а кристалната топка е на ремонт...

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    споко аз съм и поредния любовник мъжа и се връща след месец от чужбина тогава спираме да се виждаме и познаваме

нямам намерение да разбивам семейства
    Въпрос. Толкова ли си богат и закъсал,че да се занимаваш с явни курви и разпоретини рискувайки в крайна сметка обществото да посочи теб за развалянето на семейството,а вероятно и да си имаш проблеми с мъжа и. Особено пък ако тя реши,че се е влюбила в теб или в един момент реши да ти играе сечено? Не те ли е страх да не хванеш някое заболяване и не си ли представяш,че щом е такава долна курва 10 минути преди да те целува може и някой друг да и е свършил в устата?

Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Ама не ви хваща окото момичето без грим, нали
    Зависи. Може и да го хваща. Някои са си природно хубави или поне чаровни....
    А ако го хваща и без грим знаеш ли колко готино е?
    А не някоя с 10 кила фон дьо тен, спирала, молив,червило,надути джуки и т.н. Която ако не е грозна още с грима си като го свали да те накара да ходиш на екзорсист....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Каквото и да ми кажете, си търсите жена с визия, която да стои добре до вас. Да има някои жени са си родени с перфектното лице и пропорции, но реалността не е перфектна. Не казвам, че одобрявам 10 тона грим, просто съм наблюдавала какво ви влече и вас мъжете

При ме често е чаровна > красива. Колкото с по-малко грим толкова по-добре. Ако може без хич още по-добре.

И за предпочитане да си е със собствени мигли и вежди и да не е тресната през устата с ютия....

За мен е най-важно всеки да се чувства комфортно в кожата си. Лично за мен, гримът ми повдига настроението и го правя да изглеждам добре за себе си, с моите предпочитания, а не за някой друг. Във всяко лице можеш да видиш красота

Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    ДА се чувстваш комфортно в кожата си, не значи да сложиш маска и да се преструваш, че това си ти Освен това не обичам да ме лъжат, а грима си е вид лъжа, чиято истина винаги се разбира на сутринта.. Пък ако жена ме лъже от пръв поглед, не мога да й вярвам за каквото и да е после .. Следователно я третирам като сладката временна илюзия каквато е, без да й давам и секунда повече

Човек, който се обича и харесва, няма какво да крие..
    Има разлика между това да се обичаш, за това, което си и да обичаш това, което виждаш. Както казах и аз не одобрявам 10 тона грим...

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Въпрос. Толкова ли си богат и закъсал,че да се занимаваш с явни курви и разпоретини рискувайки в крайна сметка обществото да посочи теб за развалянето на семейството,а вероятно и да си имаш проблеми с мъжа и. Особено пък ако тя реши,че се е влюбила в теб или в един момент реши да ти играе сечено? Не те ли е страх да не хванеш някое заболяване и не си ли представяш,че щом е такава долна курва 10 минути преди да те целува може и някой друг да и е свършил в устата?
    Защо да плаща данък обществено мнение? Човек трябва да прави каквото му харесва, съгласно личните си принципи и възгледи, а не спрямо това, което му се налага от обществото. Стига да не нарушаваш законите и да не вредиш пряко на никой, всичко е наред.

Относно гримовете - нямам нищо против. И с грим ми харесва и без, не виждам причина да се ограничавам. Дори гримът да е много, пак може да е хубав и с вкус. И не разбирам защо за всяко нещо избирате негативна гледна точка, далеч по-добре е да погледнете от положителна страна. Гримът показва, че момичето се поддържа и полага грижи за външния си вид, достойно е за уважение. Отделно това е труд.

Не знам как живеете с целия тоя негативизъм. А си мислих, че аз съм най-негативният ;д. Постоянно нещо осъждате, постоянно нещо плюете, само защото не съвпада с позицията ви и закостенялото ви мислене. Имайте си мнение, харесвайте каквото искате, но приемете и другото.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Не знам как живеете с целия тоя негативизъм. А си мислих, че аз съм най-негативният ;д. Постоянно нещо осъждате, постоянно нещо плюете, само защото не съвпада с позицията ви и закостенялото ви мислене. Имайте си мнение, харесвайте каквото искате, но приемете и другото.
    Мама и тати така са ги (ни) учили. Част от националния манталитет е. ;]
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си