- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
от отдавна не бях правил физика, тъ реших да сметна спирачния път при 180 км/ч
141,6 м :Д :Д (на сух прекрасен асфалт с нови гуми. Нашия асфалт е малко далече от прекрасен, ама фак ит, вярваме в демокрацията)
180км/ч са 50м/с. За една секунда ще изминеш разстоянието, което мога да изтичам за към 8 секунди, сигурно.
боинг 747 излита при скорост от около 300 км/ч, ти ще си за мен това, което е боинга за теб +-![]()
![]()
![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Я Чачо се появил.
А вие Анархи и Тори да не сте си направили една тайна "помирителна" срещичка. До вчера Тори беше лайно, а днес вече се размятат покани за бири, сърчица...има искри тука...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
спри да пишеш на лиланда, защото да не ти обясня аз какво е ти да гълташ нафта от колата ти под формата на изпарения
напротив, не говореше само за характеристиката в онлайн магазина, след това си смени мнението, защото почнаха да говорят против асус и понеже си стадомислещ, реши да си промениш мнението, измисляйки си някакви неща и да се направиш, че си имал предвид друго
Последно редактирано от galaxy29 : 05-30-2017 на 04:09
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
редактирах се
и не ми се присмивай, душевнонищетотно същество
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
Пак сънувам някви тъпотии, писна ми. И ест пак се разкихах. Хубаво е да казваш на хората точно как се чувстваш спрямо тях. Ставам да пия кафе и да си тегля един бърз душ и излизам, че първо имам уговорка, после имам до унито да ходя. Мойта мое си ходи и без мен тоя път, соре.
квак
Абе, това БЧК колко часа трае?
Дали не се прецаках, нито ще го чуя, нито работа ще свърша
Тр звъня на човешки ресурси с риск да ме хейтнат мощно, на брокери, да си буквам 2 пътувания и вече ми е дошло до гуша.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В момента го карам :д
До следобяда е
Теория за 40 минути разказаха, сега почивка, после филмче, после почивка 1 час и после практика, и накрая тест
От 9:45 до към 14:00
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
4 часа упражнение по математически анализ дойдоха в повече...
Правиме съживяване на манекен
С 10 18 годишни момчета
Нз дали ме е срам, голямо простеене е
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Въпрос. Толкова ли си богат и закъсал,че да се занимаваш с явни курви и разпоретини рискувайки в крайна сметка обществото да посочи теб за развалянето на семейството,а вероятно и да си имаш проблеми с мъжа и. Особено пък ако тя реши,че се е влюбила в теб или в един момент реши да ти играе сечено? Не те ли е страх да не хванеш някое заболяване и не си ли представяш,че щом е такава долна курва 10 минути преди да те целува може и някой друг да и е свършил в устата?
Зависи. Може и да го хваща. Някои са си природно хубави или поне чаровни....
А ако го хваща и без грим знаеш ли колко готино е?
А не някоя с 10 кила фон дьо тен, спирала, молив,червило,надути джуки и т.н. Която ако не е грозна още с грима си като го свали да те накара да ходиш на екзорсист....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Каквото и да ми кажете, си търсите жена с визия, която да стои добре до вас. Да има някои жени са си родени с перфектното лице и пропорции, но реалността не е перфектна. Не казвам, че одобрявам 10 тона грим, просто съм наблюдавала какво ви влече и вас мъжете![]()
При ме често е чаровна > красива. Колкото с по-малко грим толкова по-добре. Ако може без хич още по-добре.
И за предпочитане да си е със собствени мигли и вежди и да не е тресната през устата с ютия....![]()
За мен е най-важно всеки да се чувства комфортно в кожата си. Лично за мен, гримът ми повдига настроението и го правя да изглеждам добре за себе си, с моите предпочитания, а не за някой друг. Във всяко лице можеш да видиш красота![]()
Защо да плаща данък обществено мнение? Човек трябва да прави каквото му харесва, съгласно личните си принципи и възгледи, а не спрямо това, което му се налага от обществото. Стига да не нарушаваш законите и да не вредиш пряко на никой, всичко е наред.
Относно гримовете - нямам нищо против. И с грим ми харесва и без, не виждам причина да се ограничавам. Дори гримът да е много, пак може да е хубав и с вкус. И не разбирам защо за всяко нещо избирате негативна гледна точка, далеч по-добре е да погледнете от положителна страна. Гримът показва, че момичето се поддържа и полага грижи за външния си вид, достойно е за уважение. Отделно това е труд.
Не знам как живеете с целия тоя негативизъм. А си мислих, че аз съм най-негативният ;д. Постоянно нещо осъждате, постоянно нещо плюете, само защото не съвпада с позицията ви и закостенялото ви мислене. Имайте си мнение, харесвайте каквото искате, но приемете и другото.
You're tryin' to be different, that makes you no different