- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
И ти си поредното тролче,но карай....
Иначе вчера някаква непозната съгражданка ми праща покана във фейса. Нещо не ме кефи на визия,но и приемам поканата. На сутринта бааам. Пише ми. И хем,че ми пише на шльокавица не пише и много грамотно. И след няколко разменени думи...бааам. Искаш ли да се запознаем?
Не може ли поне веднъж за разнообразие подобна иниациатива да поеме някоя моя съгражданка,която ми харесва визуално и е поне що годе грамотна....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
сириец полицай в България
Press X to doubt
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Обаче забележи колко грамотно пише на кирилица...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Успях да запиша желаната дисциплина от мен. Gaming development with unreal 4. Бях притеснена, че има само 30 места, а бяхме около 100 човека, но се вредих.
ем, предадоха ме - примирих се с тоя факт... за пореден път, после де отивали добрите хора) оттук нататък само ютуб и квото стане, бал съм го у мамата... да кажем, че ще срещна "идеалното" за мен момиче
Има голям шанс да ме дават по националните новини...
Всичко зависи от резултатите на експертизата... fingers crossed.
Тя така изцвили от кеф по телефона.. И ми обеща няк'ви яки работи утре сутринта..
Графиците ни се шифтват заради новото тримесечие и ще ПОЧИВАМ САМО 1 ДЕН. и този ден половината ще го проспя, другата половина ще прекарам с нея.. <3 После пак на смяна
Сутринта ми се еба майката, а имах мега много работа.. Докато откарам и 3те коли на ремонт.
/Смисъл как е да имате 4 коли и 3 от тях да са преебани едновременно.. Карам на брат ми каторгичката... ;с
Снощи докато си говорехме по скайпа.. си пращахме мега яките БГ РОК (и не само) песнички...
And It is then when I knew...
She was the one.
Искам само да се освободи за 10/на/ дни.. да си направим една кратка екскурзия... Само да ми се оправи колата и тя да може да се освободи от работа..
Joke aside.. The mental bound between us is enormous... like I CAN'T EVEN.
Не мога да повярвам, че го казвам.. но някои неща в живота се случват с причина.. И не мога да бъда по-щастлив от това, което се случи януари месец... Толкова ме е дърпала назад и толкова лесно като с махане на лепенка, приключих всичко за добро... Нищо против човекът, просто тя не е била "моят" такъв.. И чак сега го виждам..
Виждам как всяка врата се затваря за да се отворят хиляди нови.. <3
За това и this is going on my body.. "Всяко начало неминуемо води до неизбежният край, а всеки неизбежен край води до едно неминуемо ново начало"
Нямам търпение да се прибера утре да си чилваме.. <3 ITS SO OMNOMNOMNOM. with her.
Но е най-готино като я гледам как се бори със себе си, да не си показва влюбеността, но не й се получава and its all over me.. Веднъж се опита да изсъска нещо ама не й се получи.. ЛЕЛЕЛ ;д
Иначе й беше обяснено, за думичката "обичам те", дори и единият от нас да го каже, другият не е задължен (ОСОБЕНО АКО не го ИЗПИТВА). И има голям шанс да ми отнеме мега много време да го кажа..
Но вече се чувствам адски привързан... оня ден не спа в нас, вчера не се видяхме.. днес не се видяхме и съм някакво МРЪНКАЛО само щото искам да я видя..
А за миналото ще кажа само..
No reason to stay, is a very good reason to go. As well.
КОГАТО ЧОВЕКЪТ ДО ТЕБ ИМА ПЕРФЕКТЕН ВКУС И УСЕТ ЗА МУЗИКА.. и винаги може да си чилвате слушайки музика без да ви се разминават настроенията... ;с
![]()
А когато не сте на хептен любовна вълна а искате да чилвате..
А когато сте депресковци
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Анархи, недей така, че не може да ми зареди страницата от теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Когато искаш нещо достатъчно силно, то се сбъдва. Аз бях сигурна, че ще стане рано или късно, но изобщо не очаквах да е толкова скоро. Буквално сбъдната мечта. Определено си заслужаваше чакането от почти година и половина. Оказа се, че досега съм живяла в заблуда и съм подценявала тези неща, въобще не подозирах, че може да е толкова яко.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ти бахти яките песни си събрал в един пост.
Тази също може да я добавиш:
https://www.youtube.com/watch?v=M-PJ...lieverForgiver
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Мн мразя сутрин някой да застане до мен и дъхът му да ме лъхне. Дъх на умряло. Мийте си зъбите, бе. Изпъфках демонстративно и се махнах от смърдящата зона около този индивид
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-31-2017 на 11:19
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Адски ми е доволно, приповдигнато и нетърпеливо. <3 Нямам думи да опиша кефа, който изпитвам вътрешно. Още няколко дни трябва да издържа само. Още няколко дни да адското щастие. :3
квак
Нали... и аз съм го забелязал! Положителната нагласа е нещо много могъщо, както и обратното. Но истината е, че ако наистина желаеш нещо, то може да се сбъдне. Изобщо човешката психика е нещо много мистично и определено може да влияе на физическия свят... дори да се самолекуваш е едно от най-големите доказателства. Буквално няма невъзможни неща... ако наистина искаш нещо, определено може да го получиш, но в моя случай не знам дали може това да стане... с любовта не знам дали може да стане, но останалите неща, които зависят изцяло от теб - защо не?