- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще има сватба,чак на мен ми се иска да е моята...Ще пея...Трябва да си купувам рокляяяяяяяя...ха-ха...ИИиии,честито на влюбените...Аз не съм една от тях...ин дъ енд!![]()
Аз пък си поскрих 99% от нещата,защото ме хвана яд как повечето се крият като не знам какво. Иначе ми дреме кой какво разбрал и видял попринцип,но реших да стана и аз от модерните дето умирали от страх от столкърите в нета...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Те и по парола може да те хакнат ако си я раздаваш на всеки или си раздаваш паролата на пощата на всеки попринцип.
Та в тоя ред на мисли. Миналата година една колежка като ми каза да и дам паролата на фейса ми за да влезела,че нямала нейн и казах: Аре бегай...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-01-2017 на 14:34
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от Niakoitam : 06-01-2017 на 14:41
Ех, колко страшни сме...
Честит ден на детето <3
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?