- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Здравейте, немили и недраги, отритнати от обществото, живеещи в периферията на нормалността, обитатели на този запустял форум. Знам, че ви липсваше моето високоинтелигентно присъствие.
Отново съм сред вас, за да ви напътствам и закрилям.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Не казвам, че мента и боровинка е супер яко, но го казвам.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Даде, за твое (не)щастие, xoxoxo.
Може ли да почна един ден без да ме боли глава? Ей така за разнообразие просто :/
И него не съм го виждала от Събота вечер, просто няма време, но поне има желание та може тази вечер да измислим нещо
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Няма го вече inewton. Ръкоположиха го и не може да се занимава с вас. Завеща профила си на мен. Последните му думи бяха: "Паси моите агънца".
Аз съм концентрирано отрицание, вечна квинтсентенция на небитието. Аз съм алгебричен х.
В мое лице ти виждаш онова, което е съществувало безброй години преди началото на времето.
Аз съм безкрайната делимост на крайните частици.
Ух,тази работа колкото повече научавам,толкова повече работи разбирам,че има да научавам. А от Вторник може и самичък с хаспелиста по цял ден да съм евентуално.А уж беше много лесно и с една две дейности само ми казваха.
Днес докато нямаше работа се снимах с две от колежките и ми пратиха покани във фейса и с едната си разменихме и телефоните. Поне социални контакти и знания трупам напоследък,ако не друго.
Едит:Току що разбрах и профилите на още две и вероятно и тях ще добавя,защото са печеняги.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-26-2017 на 15:13
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не помня дали ви споделих какво хубаво нещо ми се случи. Играх в една игра в инстаграм и спечелих стек сайдери. Като си ги взех от куриерската фирма, мацката ми пожела да спечеля пак. Прибирам се вкъщи и попаднах на една игра във фейсбук. Участвах и на другия ден получавам съобщение "Здравей, Мария-Никол, току-що си спечели стек сайдери."Мама каза, че сега разбира защо съм алкохолик, то не е заради мен, и предложи да им кажа да дойдат с цял камион, вместо всяка седмица да ми пращат.
Иначе моето говедо скоро ще изхвърчи. Трябва да напусна или работа, или него. На работата ми плащат, той не ми плаща, тоест е очевидно кое ще избера. Не сме се виждали от два дни и днес ми изръси, че заминава на море утре и пак няма да се видим. Доста го насметох, казах му, че целувките след всяко съобщение изобщо не оправят положението и съм минала през такава ситуация и преди, като подозирам, че идеята е да се откажа от него сама като го играе непрекъснато зает. Започна да ми се обяснява как си мисля глупости, и че сама знам колко е директен и ако иска да се разделим, няма да увърта. Това наистина е така, досега нищо не е спестявал или казвал заобиколно, обаче ми се струва странно да не може да намери и половин час за мен. Готиното е, че колкото и да ме кефи, не съм се привързала и изобщо няма да се трогна, ако от утре съм без него. Най-много ще страдат колегите, понеже вече няма да имат кого да обсъждат и животът им ще стане адски скучен. :/
Запазих си места и дати за моренце и съм много доволна! Мястото е точно на плажа, на супер приемлива цена, а най-якото е, че точно докато съм там, Руши ще има концерт и аз няма да пропусна!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Добре, деня беше тежък, макар че беше почивен. Утре викам да ходя на работа, че да взема наистина да си почина. Първа смяна не звучи зле. Доста важен въпрос - кво се подарява на бебе? Новородено е и вярно не знам... Не ми харесва, чи тук ш сме куп на квадрат ама ще се съобразявам - може и да е добре. Ядоса ме ся къф е смотан и ще яде много бой като си дойде, вярно.
квак
Ти и Тя на различни морета - предполагам ще правите и секс с различни хора!
Пак не разбра пробойната във версията ти, дори след като ти я обясних, но ти каквато си ми "умна", пак настояваш на своето!
Кой ти завижда мила? На всички е ясно че си разглезена и фалшива и те финансира някой чичо (или баща ти). На това ли да завиждам?
Вече ми говориш и на галено, вкарваш емоция, харесва ми!
Ти "на курорт" ли отиваш или "в курорт"?
Милата ми тя!
По-скоро е обратното - не ти ходиш в него, а той в теб!
Недей да тролиш така това хубаво, интелигентно и преуспяло момиче!
Не добавка, а прикритие.
Чак пък толкоз...
И къде (е)беше чадо?
Друмлюк?
Дано да са под 40 г.
Вече си бивша, честито!
Сега Дейтунар ще се изпълни пак с надежда!
Все им взимат някакви бодита и тем подобни, обаче е супер малоумно, понеже всеки като подари по някоя дрешка, тези твари растат толкова бързо, че даже всяко нещо по веднъж да облече, пак няма да може да облече всичко. За това аз лично бих се фокусирала върху неща, които се изчерпват и трябват непрекъснато - било то памперси, шампоанчета, биберони или разни прибори...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Всъщност тя е с баща си там и ще се присъединят към нас на 28ми.. относно раздаването имах предвид алкохол..![]()
Иначе Грозен, когато си в една зряла връзка, имаш нещо наречено доверие, няма смисъл да боледуваш от ревност..
И двамата сме на мнение, че ако хванеш другия в изневяра просто си тръгваш, докато не го хванеш не е направил нищо.
Защото почнете ли с ревността /особено на 3 месечна връзка/ няма да изкарате дълго.. А и не сме си давали поводи за ревност..
Даже често си излиза с приятелки на бар по женски и не я ревнувам грам.. / което си е постижение, по принцип преди бях мега ревнив / ;д
Щото много добре знам какво правя аз като излезем по мъжки.. пием бири, цъкаме белот, ритаме... говорим си за лайна.. пърдим.. и гледаме жени
Те гледат мъже, много важно.. има очи да гледа.. или викаш да й избода очите да не вижда друго мъжко... 18ти век плийс, земи си вересиите. ;д
След 2 часа и малко тръгваме, трябва да спя.. ама нещо не мога.. :/
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
3 месечна зряла връзка. браво, анар4и.
Горзния те съветва отивай На Гърция, че току-виж някой по-паралия от теб маляка я е взел.
Имах предвид между зрели хора.. Не се изразих правилно.. моя грешка ш ма прощавате.
Връзката за 3 месеца е мега бурна и нестабилна все още, макар да живеем заедно.. не мога да кажа друго освен, че съм щастлив и не гледам прекалено надалеч. за сега ми е перфектно.
Иначе ти така ли правиш? Отиваш на почивка с един приятел, връщаш се с друг по-богат?
Dr. Gregory House
да, разбира се. колкото повече, толкова повече.
/LoadRunner покъртителни вежди ;д
Тия НОВИНАРИ т.е. тъпите телевизии започват да стават адските злейтаци, те пускат в новините абсолютно всяко сбиване което се случва в държавата, все едно сме ебати криминалната държава а предполагам преди 20г сбиванията не са били по-малко
И в челюстта нещо ми е крива.. и голямо чело има... иии много дълъг врат има като на жираф.. ;д
Но щом си я харесва..
Dr. Gregory House