- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля, че може би съм гей..
ед.ч. копрофак - мн.ч. копрофаци - някои хора използват тази дума, а не копрофаг и копрофаги (предполагам си чувал нещо за жаргон)
Не посочваш ли и ти мнозина други за заблудени и невежи? За мен е най-малкото съмнително, когато мнозина казват за други мнозина, че са заблудени и невежи, когато и онези другите казват същото за тях. Преди немалко години се случи така, че се оказах гост в различни секти - във всяка от тях (в това число християни, индуси, йогисти и сикхи) ми казваха едно и също: "истината е само при нас, всички други вероизповедания са от дявола". След това излезе, че нито една от тях не е с Онзи, Който наистина е истинският Бог, защото дори и самият аз намерих доста противоречия(ереси) в техните вероучения (например, в Св. Писание е написано "Бог е любов(т.е. добри намерения към човеците/душите)" и самата истина/правда също сочи към това, но те изповядваха някакъв шантав бог, който е лош както и когато му скимне/за щяло и нещяло - някак нямаха разумна обосновка и дори си личеше, че се водеха по човешки ум подбуден от нечисти страсти) - не ги осъждам, но и не мога да се съглася с каквато и да е неправда (точно както мнозина не биха се съгласили с твърдението, че законът на математиката допуска сборът от числата 2 и 2 да е равен на число различно от 4). С други думи не вярвам нито на "гога", нито на "магога" (пояснение, на езика на древната мъдрост, "гога" са онези неправедни, които твърдят, че други неправедни("магога") са неправедните, а не те, макар и другите неправедни също да считат себе си за праведни("гога"), а тях за неправедни("магога")), не че ги осъждам.
Звучиш като човек, който е доста запознат с обратно-сексуалните пози (сякаш си се подготвил да ги правиш). Не че те съдя/осъждам, даже го разбирам това, защото знам, че там има нещо, което придава смисъл на живота ти (не казвам точно какво), но и не мога да кажа това е съвсем нормално, защото дори и мъже да са се обличали в женски дрехи пред огледало насаме, някак няма да е съвсем нормално да се проявяват така навсякъде и винаги, защото това най-малкото би погазило тяхното естество, а именно връзката между истинската вътрешна природа и техните физически тела, които са мъжки, и в един момент в тях може да остане едно съзнание, което се пита "аз какво съм, мъж, жена?!, или изрод, боклук?".
Жена (може да) прави вагинален секс с мъж, а ако мъж тръгне да прави анален секс с друг мъж, може да н@с#ре половия орган на другия докато му е вкаран в аналното отвърстие и да се омаже (всъщност и двамата могат доста да се омажат с фекалии) - ето това е, което сякаш ти убегна да вземеш предвид.
Като цяло не осъждам човеци, включително и хора с обратна сексуалност, но и някак си не мога да им кажа, че обратната сексуалност е съвсем нормална/естествена (даже се сещам за думите на едни религиозни поклонници, които казваха "Първо идва любовта между мъжа и жената, а после — детенце!"), иначе им желая само добро да им се случва (дано и те да не причиняват зло на своя съгражданин/съжител) - лошо е когато се знае за наличието на болест, но не се намира лечение за нея, при все че чрез вяра в истинския Господ Бог има решение, макар и предшествано от страдания.