Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
Говориш така сякаш не би имал нищо против да го направиш с когото и да е от обратно-сексуалните във всеки един момент, сякаш просто е въпрос на това някой от тях да ти намигне.

Знаеш ли какво може да стане ако гейовете и траверсите те знаят кой си и че одобряваш обратната сексуалност (и особено ако знаят къде да те намерят и си им достатъчно близо)? - могат да ти се изсипят един куп от тях за да ти се натискат - "коте", "айде бе мъж", "никога не е късно да опиташ", "ти сам каза, че хомосексуализмът е нещо съвсем естествено/нормално", произнесени с едни такива, като пресипнали, гласчета (а физиономиите им едни такива опулени, маймунски), дето са нито мъжки, нито женски, ще бъдат само част от думите, с които ще се опитат да те склонят да правиш секс с тях - немалко от тях могат да ти досаждат и да ти се натрапват, като някои дори могат направо да те награбят (т.е. да те хванат я за рамото, я за ръката или чатала, прегърнат, пуснат език, и т.н.) - току виж докато си се усетил и направо са те н@е$али. Е за тва ти казвам, че това тяхното е противоречие и болестно състояние. Честно казано, предпочитам да не влизам в бар "синята стрида".

пп. след като разбра значението на думата копрофаци (ако и да не е изписана точно според официалния речник), едва ли това ти е проблем (но ти нали всичко го търсиш от гугъл, и трябва задължително да отговаря на всяка буква оттам).
Това как говоря и как на теб ти се струва, че говоря са две съвсем различни неща. Интересно е защо така ти се струва на теб...
Защо физиономиите им да са опулени и маймунски? Дай да видим твоята колко е хубава, преди да коментираш. Смятам, че генерализираш. Но щом ти можеш да си позволиш да генерализираш, то мога и аз. Вие, религиозните, радикално набожни християни, в повечето случаи сте изключително неинтелигентни, необразовани и неграмотни (щом ти си такъв сигурно и другите са такива, поне ти така мислиш и твоята логика работи така, може би така по-лесно ще ме разбереш). Повечето християни сте прости хора, неучени, неразсъдливи, немислещи и изключително нетолерантни. Още повече, повечето сте склонни към насилие и склоняване към насилие, както и към подбуждане на омраза.
Интересно, откъде имаш толкова подробна идея какво би се случило и защо толкова те е грижа какво би ми се случило? Дали не е подходящият момент да сметна горенаписаното като заплаха от твоя страна?
P.S. Поне търся и чета нещо за разлика от теб.
P.P.S. Интересно откъде ли си чувал за този бар? Да не би да си ходил там?
Имаш специфичен стил на писане, напомнящ ми на кръстоска между професор Вучков, Албена Вулева и един монах от пловдивско, дето щеше да ходи да хвърля камъни.