.
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Threaded View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    До Грозния: Не се опитвай да мислиш, че наистина не ти се отдава. Просто си комплексиран злобар с фалшиво самочувствие, г.н псевдо разбирач по-всички въпроси с минимални познания от общ характер мислещ се за професор и всички го забелязват. Поне това показваш в коментарите ти. Каква атака, какви 5 лева? Ще падне гигантисимо на форума ли бе, малеее... Сърбай си попарата и приеми, че не си харесван и то не е защото си велик неразбран гений, но май не ти отърва щом те гони параноята? Ти си един некомпетентен, неприятен и неадекватен потребител, казваш нещо и после твърдиш, че си прав, дори да не е така и това е всичко. Образът грозен съм ама съм много умен не ти пасва, ама никак. Туко-виж се окажеш красив, но тъп? Неслучайно е обаче, че мненията ти винаги са обединени от това да даваш съвети в който да се разделят хората и да им казваш, че нямат шанс в дадена ситуация с някое момиче и т.н. просто защото ги сравняваш с теб тези ситуации и ти никога не си имал...Ти дори нямаш такива ситуации, защото си нещастник, после си казваш, а това е защото нямам пари, не съм красив и някакви такива подобни лайна. Ама не всеки иска да е сдухан нещастник като теб и няма нужда от твоите комплексарски мнения сещаш ли се?

По темата: Не смятам,че бременноста ви е най-големият проблем.
    Казваш, че може да е правила секс с други мъже и въпреки това ако е "хванала" от тебе нямаш проблем да ти го роди и да му бъдеш баща, въпреки че казваш, че си супер безотговорен? Щото квото и да пишеш те усещам, че сякаш ако си сигурен, че е от теб го искаш това бебе въпреки всичко?!? Ти нормален ли си бе маняк? Казваш, че е студена към тебе, говори ти, че си й съсипал живота? А ти какво, мълчиш и се съгласяваш? Изобщо какво виждаш във вашата връзка освен тази бременност? Какви родители имаш, че биха те натискали да се жениш за нея без да имат представа за връзката ви и изобщо да не подкрепят теб, а нея? Да не би да си от някоя малцинствена група?
    Последно редактирано от fire_magic : 10-15-2018 на 21:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си