Първоначално написано от
TrollFactory
Съжалявам. Не ми стана по-ясно какво искаш да кажеш с тези кавичики.
Никой не е казал, че има прилика. И тук това, че добави това като аргумент на някакъв въпрос, който дори не ти е бил зададен не прави мнението ти по-смислено. Асексуалността е определение на поведение и няма точна дефиниция. Много типове поведение могат да се считат за асексуални. Зависи от мнението на анализиращия. Няма как група асексуални (ако да речем сме дефинирали точно какви са тези хора) да си направят парад, защото асексуалността не се подтиска от обществото. Тя не се приема като нещо изправящо групи от обществото в опозиция едни на други. Няма опасност за потъпкването на правата и свободите на такава група. Мисля, че не е необходимо да ти обяснявам, че парадите на хомосексуалистите не са с каузата да си направят оргия и да легализират сношаването с малки момченца, а за да могат да се обединят като обществена група и да настояват за своите права. Правото на това да не бъдат дискриминирани от социалния живот. Хомосексуализмът не е нещо, което се възпитава, а е генетично предпоределен. Ако почнеш да ми спориш, че няма как да се предава този грешен генетичен код, защото хомотата не се възпроизвеждат ще сгрешиш. Много хомосексуалисти си имат собствени деца (могат да бъдат и прекрасни родители). Сега, ако поради някакъв начин имаш садистичното желание да върнеш евгениката, концентрационните лагери и прочее, за да пращаш всички различни там, значи просто нещо ти е сбъркано. Склонен ли си на теб да ти отнемат детето, за да го убият, защото например смятат, че генетично ще е предразположено на 10% негов ген след 10 поколения да произведе един хомосексуалист. Въобще, процентът на хомосексуалисти е пренебрежително малък. Но децата се връзвате лесно на демагогия и ествено под знамената на пречупени кръстове или сърпове и чукове мислите, че сте голямата работа и се взимате едва ли не за малки капитани. В същото време някакви чичковци ви използват вашата наивност за политическите си амбиции.