- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
приятни са на допир. Ще спя сладко.
Понеже някакъв враг на физиката и просветата ми е изтрил последния коментар, пиша отново, че предлагам безплатни уроци по квантова механика до другата седмица.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дъртия ей ся ми гледа фотото и го преплюва, че било много готино и а-О и трябвало да съм се научела да снимам, щото щял да ме бие. Обяснява ми някакви работи за настройките, фокус, баланс на бялото... Похвали ми и някои от кадрите, че са с хубава разкадровка щ, за други каза, че им трябва обработка, малка част пък критикува. Изобщо, бая съпортив е, медец ми покапа чак. Още ми е ааааадски сложно да снимам, сефте хващам фото, дето да не е сапунерка. Много ми е интересно, а и в един момент ще стане и много полезно на всичкото отгоре, защото смятам да го използвам за нещо интересно. Имам идея.
квак
Кой и защо ми трие коментарите. Това е дневник, следователно мога да пиша каквото си искам, като че ли си пиша в собствения дневник.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Какво се случва тук, Асенка? Някой администратор май се е развихрил..
Доказателството, че аз съм инфлуенсър.
Повечето нямат други забавления в живота си, така че спонтанната им мания за псевдовеличие не е особено изненадваща.
Очилато девойче, искаш ли да практикуваме полова механика?
А ти, колко секс правиш на седмица?