- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Тва беше един от най-добре орекарабите следобеди евър. <3 Когато камара хлапета ти нападнат кучанцата да ги гушкат и после друга камара хлапета също набарат кучанцата да ги гушкат. <3 И никое от тях не се страхуваше, а бяха спокойни и супер много се разбираха с гадовете, мачкотиха ги и бяха много сладки. Всяко дете трябва да има кученце и всяко кученце трябва да си има дете. <3
Имам си ново пухено-поларено одеалце, което е супер приятно да гушкам и мноооооого готинко за завиване в двора и ааааааа! <3
Днес в Джъмбо доста се забавлявах на глупостите, които са излезли за коледа. Харесах си хиляда пантофи, пижама и още сто неща. Защо, да фак, ми е пижама, като аз не нося пижами?! Никога. Ама има еленче и е мнооооого сладкаааааа. И блести, плюшена е и аааааа!
Обичам пухени неща и ако се съберем да живеем заедно, 1000% всичко навсякъде ще е микрофибърно и плюшено. <3
Събота и неделя се очакват едни издевателства, за които нямам търпение. Все свързани с грим и снимане. <3 И ми се прави череп, и ми се снимат неща.
квак
Хем честито и сърчица хем съм блокиран и едно мерси не мога да кажа![]()
Ами тва беше...
Въпреки всичко и всички които ме обичат и ме уважиха днес само за един човек мислих.
Като те заболи лекарство няма. Не съм направил нищо лошо,не съм казал нищо лоши,нито съм провокирал,нито...
може би постъпих прекалено крайно,но аз няма да участвам в тоя цирк докато има някакво достойнство!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Проверих навсякъде - такова нещо не намирам. Защо не ми изпратиш скрийншот как съм ти изпратила въпросната снимка като си толкова сигурен на лично съобщение?
Напуснах, защото нямам повече работа тук. Честно казано не ми пука, кучето си лае, керванът си върви..
EDIT Аз никога НЕ пия поради други причини. Но дори и да се напия на свиня, повярвай ми, ти ще си последния, който ще търся!
Последно редактирано от anonymous1043668 : 11-07-2019 на 20:57
Фъзи как я караш.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
просто боли
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нормалните хора като пийнат почват да пишат на бивши, а аз влизам тук. Ама то почти никой не останал гледам.
Дрийм, относно онзи въпрос от преди няколко месеца, да, той е, и името му бих изтипосала тук, стига да искаши имам допълнителна информация която може да ти е от полза
Хари, честит празник на патерици, след няколко дни и аз ще черпя виртуално
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Току-що изгледах тоя новия сериал, дето е излязъл See. Не-лош. И Момоата пак е хубав, пък!
Чакам си боите. Нямам търпение. Имам толкова много идеи...
квак
https://youtu.be/u9Dg-g7t2l4?t=107
...
And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never share
And no one dared
Disturb the sound of silence
"Fools, " said I, "You do not know
Silence, like a cancer, grows
Hear my words that I might teach you
Take my arms that I might reach you"
But my words, like silent raindrops fell
And echoed in the wells, of silence
...
Ако не е сутрин, то както днес - навръщане. Според мен работи или в сферата на шоу бизнеса или в някоя IT компания. Облеклото винаги ѝ е стилно, елегантно, метъл черно. И винаги е добре съчетано с подходящите безжични слушалки-ушанки. Ама си има приятел. Радва очите, но аз съм 100% егоист, свикнал да живее сам, без каквато и да е необходимост от половинка, така че - браво на младежа, който ѝ е спечелил сърцето.
Куч пораства и орави нови бели. Днес специално се чудих да се ядосвам ли, да плача ли или да се смея. :дддд С подобни животни няма никаква скука. Големия пък започва да се разбира с мъжки кучета. Дето съвсем не сме го очаквали, щото е такава порода, че всички мъжки извън глутницата са конкуренция.
Вчера супер много се уплаших. Как ще си оставиш голямото мъжко куче да обикаля из квартала и да плаши хората?! И не е първия случай на съседи, дето не се грижат за любимеца си... Смятай, че ще напълня приюта в града само с комлийски гадини - белким се намери някой адекватен собственик за всяко...
Петък вечер в бара се натъкнах само на готини посетители, дето си направихме ебааааси яката вечер. Чаветата от групата, дето пя, бяха готини. Едното идва и вика "семейство, търа-дъра-бъра", много мило ми стана. <3
Продължавам да си чакам боите... Идеите в главата ми също продължават да се трупат. Очаква се тия дни и да снимам малко, което вече е топа на топа. <3 Толкова да си обичам нещата, дето вършааааа... Ебаси... <3
Едитвам: Ето, като стана въпрос за снимане, последните две неща, на които снимах видео, са се получили чудесно. Не знаех, че мога толкова добре. Тва са няколко месеца от края на март... Евала на учителя ми, че е обяснил нещата така добре и като за идиоти. А аз през цялото време си казвах "ето, той нищо не каза, огьопила съм кадри, повече няма да снимам с него, а толкова ми харесва...". Колко е хубаво, че мога да правя двете неща, които обичам... <3 Пожелавам си всички покрай мен да правят, каквото им харесва, за да няма нещастни хора в обкражението ми.
Последно редактирано от tori : 11-17-2019 на 20:46
квак
Абе тук е тотално мъртвило, по-зле е и от преди. Виждам само разни тролове, Тори и тук-там някой друг.Какво става, хора (познати и непознати), как я карате?
И за да не е изцяло не по темата:
Чувствам се страхотно. Денят започна с усмивка и продължава с усмивка. Не знам дали скоро съм била по-щастлива, всъщност и не само скоро. Усещам, че писането ми тук ще (се опита да) предизвика някаква вълна от негативизъм, но майната му. Напоследък често употребявам тези две думи, независимо дали в добър или лош смисъл. Но е по-лесно така - майната му на всичко, важното е аз и близките ми да се чувстваме добре. Да, егоистично, но факт.![]()
Life is how you live it not how you spend it.
Така е - умрЕло е. Децата пораснаха. Израснаха психически и психологически и бегАха от тук. Останахме едиствено олигофрените. Форумът е нашия дом. Home, sweet home!
Последно редактирано от ghostuser001 : 11-18-2019 на 22:14
Единственото по-тъжно от това е, че влязох в чат, в който преди не много години постоянно беше пълно с хора. Просто нямаше начин да познаваш всички, защото бяха ужасно много. Но с годините имаше хора, които бяха(бяхме) редовни и винаги като влезеш, можеше да намериш поне един от тях. Говоря за години активност. Реших днес да видя и с тях какво се случва. За последната седмица има общо 5 съобщения - 4 от тях от един и същ човек.И не, никой от двамата не беше от гореспоменатите "редовни".
А още по-тъжното е, че влязох, защото видях човек, когото познавам от този чат и се почудих какво ли правят останалите. Но ги няма.
ПС: Адмирации за линка в подписа!
Последно редактирано от Lilanda : 11-20-2019 на 12:56
Life is how you live it not how you spend it.
Еее, една тема да напиша и те да вземат да я изтрият..
Кой спечели търга за продажбата на форума?
Тва беше една много готина вечер. Не се видяхме, колкото ми се иска и няма да спи при мен, но беше готино. Оставих го да работи, за съжаление, но... Накефих се за втори брой чаве на шефа му. Първия брой е готино лапе, дано номер две е още по-ненормално. Радвам се много на хора, дето си обичат децата и семействата.
Утре вечер пак сме там за подкрепа и за готина компания и вечер. Тия хора, поне точните, ми станаха приятели доста бързо и неочаквано за мен. По един час не мога да си тръгна, ебаси.
Следващата събота се очаква да снимам и нямам търпение. Тези дни ще има и бои за лице. Измислих им и още едно приложение. И да - творческите планове за тях стават все повече. Ще се счупя да гримирам, вярно... <3
квак
След дългия изтощителен ден няма нищо по-добро, от това да се прибера във вкъщи и да си почина. Свърших някои неща, чувствам се добре със себе си.
Мне не е - никога не е бил, но и иначе няма кой да го гледа!
Ооо, познах те от аватара ти. Помня, че и май беше и сядала на горещия стол, честно казано не помня.. :/ Положението е ужасно, знам.
Ако зависеше от мен и имаше хора дето го искат, бих се опитала на направя нова форум, абе направо нов сайт, където работата на модераторите е доброволна. Или още по-добре - да върна назад времето. Сега жестоко съжалявам,че само гледах и не си направих акаунт толкова много години.