Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
И аз разбрах, че детето е малко, дори е наричало автора "тате", но това не значи, че не може да усети, че човека, който се грижи за него не спира да се сменя или хората се редуват, мисълта ми беше, че като не знаят от начало кой да се грижи за него да не са го вземали от приемното семейство.
Браво, "добра" идея. И така 2 години по-късно когато вече са наясно кой иска да се грижи за детето - то да не знае и дума на български..

Ех, тия български студентки... Аз като писах в една друга тема, че изнасяме мацки в чужбина.. Поредната история за това как българска студентка в чужбина се установила и завързала взаимоотношения с чужденец. После що България се топи като население. Щото хиляди момичета ежегодно напускат България, за да учат/следват, а после един не малък процент от тях си остават зад граница и създават семейства предимно с чужденци... За разлика от тях, при момчетата по-голям процент се връщат в Бг след следване. А от тези, които са решили да останат в чужбина, по-голямата част се обвързват с българки, а не с чужденки.