- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм
Тъй, като много ме желаеш, но по някакъв начин се чувстваш незадоволена сексуално от поведението ми, си ме представяш, в този образ на сексуална жертва, като един вид подсъзнателно отмъщение към мен, а смехът ти накрая е от разтовареното напрежение от представата и удовлетворението ти как страдам сексуално и оттам чувството, че си сексуално овъзмездена.![]()
Моето сексуално мъчение в тази твоя представа е всъщност твоето сексуално страдание по мен.![]()
Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 17:48
Ама ти сериозно ли смяташ че legit съм те зарибявалахахахаххахаха. Така като те слушам наи-вероятно си някъв 150 килограмов толстолоб с daddy issues и сега си дошла тук да търсиш внимание, след като рязането на китки и цивренето за самоубииство вече се е изчерпало. Жалко само че даваш лошо име на сатанизма.
И аз това се питам от много време. Аз съм единствено дете, предполагам, че заради това са толкова "разстроени"...
Аз тебе не мога да те приема на сериозно, а да не повдигам темата как първи цъфна веднага след като публикувах нещо от много голям период от време, така че аз ли съм дошла тук или ти?![]()
Wow, ти наистина страдаш от тежки делюзии, ако си мислиш че съм се появил специално заради теб. Дори не се ебавам...
Светът не се върти около теб принцесо, може би ако не се държеше като разлигавено дете и поемеш малко отговорност, родителите ти нямаше да те заебат, докато си тръгнала да "преследваш мечтите си".
Доста си cringe, трябва да призная.
По принцип си говоря с дефенди, щото тук други не влизат, но дефенди е масивен ретард и за доброто състояние на психиката ми, гледам да не комуникирам прекалено дълго с неговата особа. Така че като се появи някои нов в тоя раздел, нормално е да ми е интересно кои е и какъв е, как реагира, и съответно наи-важното - как да бъде изтролен наи-зрелищно.Още от самото начало,и тук, и на лични, ми стана ясно че си borderline autistic.
От отговора ти си вадя заключението че не съм бил далеч от истината.![]()
Нека ти покажа как горе-долу са се развили събитията
https://youtu.be/93MSbdvZZrc?t=25
Последно редактирано от anonymous1043668 : 04-12-2020 на 19:02
Докторчето го оставих за час сам с момиче и за нула време осра пейзажа. А трябваше вече, поне да й е взел телефона.![]()
И като се хвърлиш, къде си мислиш, че ще отидеш. Не знам защо някои много са се заблудили и гледат на самоубийството, като на освобождение от земния товар, голяма заблуда. Напротив, когато се самоубиеш ще сбъднеш най-големите си страхове, от които си мислила, че ще се освободиш и то ще ги сбъднеш, ама вече в съвършенство.
Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 19:51
^ Какво мислиш за тоя, напоследък гледам доста нашумя:
https://www.youtube.com/watch?v=n2gDfvLZ7mw
ПП: Хем на пръв поглед простак изглежда, ама хем не съвсем.
Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 22:07
Въпреки, че между нас имаше бъдеще, ама ти почна да се надуваш и да се правиш на недостъпна.
А можеше да получаваш минимална заплата до пенсия за едното женене + бонуси море и планина. Изтърва![]()
Ся оди на сатаниста да му друсаш мъдите.
Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 22:27