.
Затворена тема
Страница 15 от 16 ПървиПърви ... 5111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    По-скоро алтернативна вселена където ти си жена и сте заедно с Knispel

не мога
    Тъй, като много ме желаеш, но по някакъв начин се чувстваш незадоволена сексуално от поведението ми, си ме представяш, в този образ на сексуална жертва, като един вид подсъзнателно отмъщение към мен, а смехът ти накрая е от разтовареното напрежение от представата и удовлетворението ти как страдам сексуално и оттам чувството, че си сексуално овъзмездена.

Моето сексуално мъчение в тази твоя представа е всъщност твоето сексуално страдание по мен.
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 17:48

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тва е сюрреалистичен, фантазен образ на тебе и жена ти, в друг живот, на далечна планета в някоя друг паралелен квантов свят от милиарди други възможности, ве.
    Слава богу, че е нереално. Не бих търпял някаква да ми крещи така насреща.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Аз пък мислех, че сатанистите сте некви много отворени пичуи, не ви е срам от нищо, и не ви пука от никого. А то им бил нужен специален анонимен форум в който да споделят тревогите си...
    Това е като да мислиш, че в сайт за запознанства мъжът е като на профилната си снимка - няма гаранция

Не е нужно да съм аз, само за да ти докажа, че е така. Сега, ако ти постоянно обясняваш пред хората как се справяш със всичко сама и нямаш нужда от нищо и никого и си ок става по-различно. Едва ли някой ще тръгне да помага там където се смята, че няма нужда от помощ и е нежелан.
    Цялата ми мисъл беше, че ме за**аха, когато тръгнах да следвам мечтите си и ща не ща се оправям.

anonymous1043668
    Guest
    Тъй, като много ме желаеш, но по някакъв начин се чувстваш незадоволена сексуално от поведението ми, си ме представяш, в този образ на сексуална жертва, като един вид подсъзнателно отмъщение към мен, а смехът ти накрая е от разтовареното напрежение от представата и удовлетворението ти как страдам сексуално и оттам чувството, че си сексуално овъзмездена.

Моето сексуално мъчение в тази твоя представа е всъщност твоето сексуално страдание по мен.
    За какво си ми, като си имам пръсти? За разлика от вас християните, ние можем да се задоволяваме колкото си искаме.

А и аз си те представям много гнусен, че ти е и малък..

Мега фен
    А и аз си те представям много гнусен, че ти е и малък..
    Е, че какво друго да правиш, да си представяш, че ми е голям и от това да ти става още по-гадно, че не можеш да си поиграеш с него ли?! Всичко е точно.

По-скоро алтернативна вселена където ти си жена и сте заедно с Knispel

не мога
    По-скоро си те представя заедно с мен, компенсираики собствената си неспособност да е с жена, като го проектира върху мен. Естествено няма да стане както в картинката, щото ако ми се звериш насреща точно след две минути викане, ще съм ти отпрал два шамара.

За какво си ми, като си имам пръсти?
    Ти щото си имаш пръсти сигурно затова искаш да се режеш и самоубиваш, нали?

anonymous1043668
    Guest
    Е, че какво друго да правиш, да си представяш, че ми е голям и от това да ти става още по-гадно, че не можеш да си поиграеш с него ли?! Всичко е точно.
    Ако ти беше голям добре, ама истината е, че не ти е

Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    По-скоро си те представя заедно с мен, компенсираики собствената си неспособност да е с жена, като го проектира върху мен. Естествено няма да стане както в картинката, щото ако ми се звериш насреща точно след две минути викане, ще съм ти отпрал два шамара.
    Аз преди 1/ 1.5 страници те отразях и сега ревеш и съскаш като кучка

Ти щото си имаш пръсти сигурно затова искаш да се режеш и самоубиваш, нали?
    Не, заради китките

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цялата ми мисъл беше, че ме за**аха, когато тръгнах да следвам мечтите си и ща не ща се оправям.
    Не знам, това е много странно. Как може ваще да са такива? Брат, сестра имаш ли нещо, с тях как се държат/държаха? :О

Аз преди 1/ 1.5 страници те отразях и сега ревеш и съскаш като кучка
    Ама ти сериозно ли смяташ че legit съм те зарибявал ахахахаххахаха. Така като те слушам наи-вероятно си някъв 150 килограмов толстолоб с daddy issues и сега си дошла тук да търсиш внимание, след като рязането на китки и цивренето за самоубииство вече се е изчерпало. Жалко само че даваш лошо име на сатанизма.

anonymous1043668
    Guest
    Как може ваще да са такива? Брат, сестра имаш ли нещо, с тях как се държат/държаха? :О
    И аз това се питам от много време. Аз съм единствено дете, предполагам, че заради това са толкова "разстроени"...

Ама ти сериозно ли смяташ че legit съм те зарибявал ахахахаххахаха. Така като те слушам наи-вероятно си някъв 150 килограмов толстолоб с daddy issues и сега си дошла тук да търсиш внимание, след като рязането на китки и цивренето за самоубииство вече се е изчерпало. Жалко само че даваш лошо име на сатанизма.
    Аз тебе не мога да те приема на сериозно, а да не повдигам темата как първи цъфна веднага след като публикувах нещо от много голям период от време, така че аз ли съм дошла тук или ти?

Аз тебе не мога да те приема на сериозно, а да не повдигам темата как първи цъфна веднага след като публикувах нещо от много голям период от време, така че аз ли съм дошла тук или ти?
    Wow, ти наистина страдаш от тежки делюзии, ако си мислиш че съм се появил специално заради теб. Дори не се ебавам...

Светът не се върти около теб принцесо, може би ако не се държеше като разлигавено дете и поемеш малко отговорност, родителите ти нямаше да те заебат, докато си тръгнала да "преследваш мечтите си".

anonymous1043668
    Guest
    Wow, ти наистина страдаш от тежки делюзии, ако си мислиш че съм се появил специално заради теб. Дори не се ебавам...

Светът не се върти около теб принцесо, може би ако не се държеше като разлигавено дете и поемеш малко отговорност, родителите ти нямаше да те заебат, докато си тръгнала да "преследваш мечтите си".
    Ууу колко ме уплаши :0 сега ще се хвърля от балкона im so sorry daddy plz forgive me uwu

Тогава защо нямаше и по-малко от ден и отговори на темата, а?

В момента ползваш всичко, което ти падне, срещу мен, голям си смешко

Ууу колко ме уплаши :0 сега ще се хвърля от балкона im so sorry daddy plz forgive me uwu
    Доста си cringe, трябва да призная.
    Тогава защо нямаше и по-малко от ден и отговори на темата, а?
    По принцип си говоря с дефенди, щото тук други не влизат, но дефенди е масивен ретард и за доброто състояние на психиката ми, гледам да не комуникирам прекалено дълго с неговата особа. Така че като се появи някои нов в тоя раздел, нормално е да ми е интересно кои е и какъв е, как реагира, и съответно наи-важното - как да бъде изтролен наи-зрелищно. Още от самото начало,и тук, и на лични, ми стана ясно че си borderline autistic.
    В момента ползваш всичко, което ти падне, срещу мен, голям си смешко
    От отговора ти си вадя заключението че не съм бил далеч от истината.

Не знам, това е много странно. Как може ваще да са такива? Брат, сестра имаш ли нещо, с тях как се държат/държаха? :О
    Нека ти покажа как горе-долу са се развили събитията

https://youtu.be/93MSbdvZZrc?t=25

anonymous1043668
    Guest
    По принцип си говоря с дефенди, щото тук други не влизат, но дефенди е масивен ретард и за доброто състояние на психиката ми, гледам да не комуникирам прекалено дълго с неговата особа. Така че като се появи някои нов в тоя раздел, нормално е да ми е интересно кои е и какъв е, как реагира, и съответно наи-важното - как да бъде изтролен наи-зрелищно. Още от самото начало,и тук, и на лични, ми стана ясно че си borderline autistic.
    Да да те всички освен теб са ретарди, аутисти и боклуци като цяло, макар, че преследваш ретард като defend-ъра от години

От отговора ти си вадя заключението че не съм бил далеч от истината.
    Аз от твоите отговори си правя заключение, че си много лош трол

Нека ти покажа как горе-долу са се развили събитията

https://youtu.be/93MSbdvZZrc?t=25
    Последно редактирано от anonymous1043668 : 04-12-2020 на 19:02

Да да те всички освен теб са ретарди, аутисти и боклуци като цяло,
    Ми... да, общо взето.
    Аз от твоите отговори си правя заключение, че си много лош трол
    Нали знаеш, Takes one to know one.

Мега фен
    Докторчето го оставих за час сам с момиче и за нула време осра пейзажа. А трябваше вече, поне да й е взел телефона.

Мега фен
    И като се хвърлиш, къде си мислиш, че ще отидеш. Не знам защо някои много са се заблудили и гледат на самоубийството, като на освобождение от земния товар, голяма заблуда. Напротив, когато се самоубиеш ще сбъднеш най-големите си страхове, от които си мислила, че ще се освободиш и то ще ги сбъднеш, ама вече в съвършенство.
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 19:51

Докторчето го оставих за час сам с момиче и за нула време осра пейзажа. А трябваше вече, поне да й е взел телефона.
    Кво съм осрал ве, виж че ме нарича Daddy Направо се подмокря само като види че съм писал в темата. А ти кво, говориш християнски глупости пак.

Мега фен
    ^ Какво мислиш за тоя, напоследък гледам доста нашумя:
    https://www.youtube.com/watch?v=n2gDfvLZ7mw

ПП: Хем на пръв поглед простак изглежда, ама хем не съвсем.
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 22:07

anonymous1043668
    Guest
    И като се хвърлиш, къде си мислиш, че ще отидеш. Не знам защо някои много са се заблудили и гледат на самоубийството, като на освобождение от земния товар, голяма заблуда. Напротив, когато се самоубиеш ще сбъднеш най-големите си страхове, от които си мислила, че ще се освободиш и то ще ги сбъднеш, ама вече в съвършенство.
    Базикам се с докторчето дефенди, не се напъвай като глист на мокри буци.

Кво съм осрал ве, виж че ме нарича Daddy Направо се подмокря само като види че съм писал в темата. А ти кво, говориш християнски глупости пак.
    Аз се подмокрих още като видях 666 на username-a ти

Мега фен
    Базикам се с докторчето дефенди, не се напъвай като глист на мокри буци.
    Ми мисля, че точно това правя, не се напъвам. налЕ

ПП: Изобщо, като цяло с влизането в тоа форум, първото нещо, което се случва е да спра да се напъвам.
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 22:18

Мега фен
    Въпреки, че между нас имаше бъдеще, ама ти почна да се надуваш и да се правиш на недостъпна.

А можеше да получаваш минимална заплата до пенсия за едното женене + бонуси море и планина. Изтърва

Ся оди на сатаниста да му друсаш мъдите.
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 22:27

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си