.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3315

Hybrid View

Град
    София
    аз също учителката по биология ще цитирам която е маниачка на тема чистота, свеж въздух и т.н. - Часът вече е свършил и тя казва:
    -Хайде вече сте свободни, отваряйте прозорците и излизайте!!!

Цитирай Първоначално написано от KariZma Виж мнението
    аз също учителката по биология ще цитирам която е маниачка на тема чистота, свеж въздух и т.н. - Часът вече е свършил и тя казва:
    -Хайде вече сте свободни, отваряйте прозорците и излизайте!!!
    нормално като си съдирате гъзовете да пърдите

dunda36
    Guest
    Toва е супер, нашия ,,учител" по биология ни държи в една миризлива стая и не ни учи на нищо.

Много се смях на някои случки, продължавайте така. Ние имаме цяла тетрадка, където се записва бисери на ученици и учители. Добра идея е и вие да си направите, много ще се смеете накрая на годината като ги четете.

Цитирай Първоначално написано от galia_21 Виж мнението
    Много се смях на някои случки, продължавайте така. Ние имаме цяла тетрадка, където се записва бисери на ученици и учители. Добра идея е и вие да си направите, много ще се смеете накрая на годината като ги четете.
    Да! Аз сега започнах да вписвам някой от тази тема, пък мога и да си добавя някои от моите случки да си ги помня, че лесно забравям. Пък и имам доста тетрадки, каквото дойде, каквото чуя, ще го впиша, да има кой да се смее :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си