- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да си сложа ли сутиен
Момиче на 16 съм и гръдната ми обиколка е 52.. На плажа съм без горнище защото повечето ми са големи.. Въпросът ви е да си срожа ли вече сутиен
Aко имаш нужда да. аз си сложих на 12![]()
...
Сложи една снимчица да преценим по добре![]()
![]()
![]()
Ако нямаш нужда не н оси,но на 16 без горнище на плажа...
LOL![]()
![]()
![]()
не мога да си се представя сега (на 14 почти) без горнище на плажа какво остава на 16.. ама за ежедневието, ако нямаш нужда недей слага сутиен.
+++Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Моята обиколка е около 82-86Не мога да си се представя без горнище..
![]()
Ах, че сте гадни..!! Ако сама не можеш да прецениш...Моеш да поискаш съвет от майка си![]()
![]()
еееееееее кво от тва че е без горнище ????Аз съм на 18 и съм без долнище а какво остава за горнище .........Първоначално написано от zlatit0o
52 това е невъзможно, а подгръдната и тя ли толкова...
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Щом ходиш без горнище на плажа, значи по-добре не носи сутиен, защото той ще ти забави растежа на гърдите. Ако те притеснява, че нещо ще прозира си слагай бюстие/спортен сутиен.
от кога сутиена забавя растежа на гърдите ?Първоначално написано от WhereAreYouNow
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
И според мен 52 е невъзможно![]()
Но иначе спортните бюстиета са добър вариант.
На какво ще го сложиш този сутиен?!
Сутиен се слага, когато има на какво да се закрепи!
И спря да се върти за миг земята..
Интересно ми е как успя да измериш 52см? Най-малките сутиени,които съм виждала са за подгръдна 70см.
НЕ ,НЕ ,НЕ ,НЕ ,без ,повтарям ,БЕЗ ,горнище. Важи за всички дами ,четящи темата ,не само за теб.
Мс за вниманието![]()
леле наистина не е възможно да е 52 ... а и най-малкият сутиен който съм виждала е 65 А ;дд
Passion is Fashion ;]
Ако нямаш нужда, по-добре не слагай, защото е смешно. А за плажа може да си вземеш бански, който е с триъгълници и се завързва.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хихих,сладурПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Иначе естествено,поне нещо като бюстие, има такива бански...бе има всчкакви бански,не може на 15 год. да ходиш като малко дете
Кво смешно има? Каквото има тя, го имат и всички момичета, какво е странното.Първоначално написано от LambOfGod
52 гръдна е невъзможно. Извинявай, ама моята талия е 58, сигурна ли си че си на 16, а не на 6 ?!?!?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен талията ми е 58Измери се правилно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Щом ходиш на плажа без горнище според мен няма смисъл.
I'm beautiful in my way....
+Първоначално написано от daq96
Иначе носи такива спортни сутиени и бодита