.
Отговор в тема
Страница 33 от 33 ПървиПърви ... 232930313233
Резултати от 801 до 824 от общо 824
    Голям фен Аватара на GrippingBosh
    [quote="silver_moon"]
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Аз се реших да ходя да тичам с една приятелка, примерно по 30,40 мин. всеки ден + упражнения всяка вечер и 100 коремни, защото 200 засега не мога. Мисля и да не ям нищо след 6 вечерта и закуската ми винаги да е плод. Също мисля да изключа дюнери, пици, мак доналдс и подобни...Проблема е обаче, че не мога да откажа сладкото. Много ли ще ми попречи ако от време на време хапвам някоя вафла или шоколад?
    Хубаво си решила,най-важното е да почнеш,после се зарибяваш хихи Това за закуската наистина е много грешно ,както предишните написаха.Закуската трябва да е най-важното хранене,можеш 1 -2 филийки препечен пълнозърнест хляб ,плодове ,прясно мляко с мюсли.Вафлите по-добре недей,яж черен шоколад ,но с граница.Колкото по-рано го ядеш тоя шоколад ,толкова по-добре ,защото цял ден все ще се движиш ,ще правиш нещо и няма да повлияе на теглото ти
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Защо казват че с коремните преси се тренира само горната част - тази над пъпа? А за останалата част какво да правим? Тоест това под пъпа как може да се стегне чрез упражнения?

Втори въпрос - за скачането на въже колко е нужно на ден, какви серии, в седмицата колко дни, кога се забелязва резултат?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Защо казват че с коремните преси се тренира само горната част - тази над пъпа? А за останалата част какво да правим? Тоест това под пъпа как може да се стегне чрез упражнения?

Втори въпрос - за скачането на въже колко е нужно на ден, какви серии, в седмицата колко дни, кога се забелязва резултат?
    Най-много 5 пъти седмично трябва да се тренира, за да може мускулите да се възстановят. Ти си реши кои дни в седмицата са най-добри за почивка. Коремните преси не са най-добро решение за стягане на корема, защото при тях доста се напряга кръста. http://vbox7.com/play:9d4b145e - тези упражнения са много ефективни. Резултат ще забележиш още през 1 месец. Успех!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Може ли само да ми дадеш линк в ю тюб, че не ми отваря даже и с прокси иначе мерси

Град
    У Цецови..
    http://www.youtube.com/watch?v=mGKifhqa-80 - не можах да намеря същия клип, но тези упражнения са почти същите..

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    ^излишна за такива застояли гнусни тлъсти същества като теб..
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    ^излишна за такива застояли гнусни тлъсти същества като теб..
    Ти си гнусна. Вземаш пистолета, зареждаш, натискаш и....

Искам да си стегна корема и малко краката.Живея на шестия етаж,ако всеки ден се качвам пеша и скачам на въже 15мин на ден правя коремни преси и спазвам хранителен режим ще има ефект нали?До лятото ще мога да се стегна?Но не мога да правя коремни преси едвам правя 10 и се измарям ужасно много

Цитирай Първоначално написано от mimssss
    Искам да си стегна корема и малко краката.Живея на шестия етаж,ако всеки ден се качвам пеша и скачам на въже 15мин на ден правя коремни преси и спазвам хранителен режим ще има ефект нали?До лятото ще мога да се стегна?Но не мога да правя коремни преси едвам правя 10 и се измарям ужасно много
    С времето ще почнеш да правиш по повече коремни преси. И аз бях така и на 20тата едва мърдах ( ), а сега съм правила наведнъж 130.
    Та ти като се измориш това не означава да спреш, продължи още малко (поне още 5) и тогава спри. Трябва издържливост.
    Та според мен ще има някакъв ефект ако си редовна, но все пак защо не прибавиш и разни упражнения за стягане. Например тези - http://dieti.net/uprajneniya-za-korem/ .

по-принцип ако искате нежна и фина талийка не се занимавайте с коремни преси, те стягат корема, но я правят да изглежда оптически по широка и това е факт, фитнес инструкторите го казват

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    по-принцип ако искате нежна и фина талийка не се занимавайте с коремни преси, те стягат корема, но я правят да изглежда оптически по широка и това е факт, фитнес инструкторите го казват
    a с какво тогава ?за финна талийка ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    въртене на обръч, премахва и паласките
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    а къде продават обръчи,ама за големи,не детски.. ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

друго свен въртенето на обръч памагали за премахване на паласките ?? От месец насам съм започнала да тренирам , храня се здравословно (доколкото мога) и видимо съм свалила доста ,само паласките не са мръднали изобщо и се чудя какво мога да правя за да ги премахна ?

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    a с какво тогава ?за финна талийка ?
    кардио тренировки и диета :P така няма да имаш сланинки

За отслабване и т.н. добре, ами ако не искам да отслабвам?! Аз съм 46кг, 170см висока... това си е доста слабо... А искам да имам малко по-атлетична фигура, но ме е страх, че ще отслабна още... Въпросът ми е, упражненията добре, мисля че ще успея да влезна в режим, но да се ограничавам ли с храната? Струва ми се че упражнения + ограничения в храненето ще ме накара да отслабна още повече

Към авторката на темата: Мила, какви добавки пиеш? Защото ми препоръчват прием на амино киселини.. обаче се чудя.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Адмирации за постигнатото, но лично за мен това не е красиво и женствено..
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Здравейте,искам да поздравя авторката за резултата,перфектна е!! И аз обичам плочки на корема и се старая да ги правя.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar Виж мнението
    Адмирации за постигнатото, но лично за мен това не е красиво и женствено..
    +++
    Уважавам много труда на такива хора, но някак не ме кефи. Перфектният корем според мен е когато го стегнеш да се очертават леки плочки, не повече.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Бравно за труда и времено, което е положило момичето.
    И все пак никога не бих желала да имам такова тяло.
    Една жена трябва да има женствено и стегнато (до нормалното) тяло - не перфектни плочки като на момче.
    *сън*

Голям фен Аватара на black pearl
    Браво на авторката !! Аз понеже сега имам доста за сваляне,че нещо много се поотпуснах последната година.. и сега съм си направила хранителен режим подобен на твоя,правя по 100 коремни на ден - не мога повече имам крос тренажор - използвам го и скачан на въже..Ходя на конна езда от 3 месеца - не за да отслабна ами защото обожавам този спорт ! Та така де напоследък забелязах,че съм си стегнала краката ,но не са отслабнали и се притеснявам да не станат някакви дебели/мусколести .. А на корема искам просто да е стегнат без мазно,но плочки не искам - не че имам нещо против тях !

П.П - Тренирала съм 4 години тенис на корт+плуване ,но се отказах защото ми отнемаше много време ! После 2 години синхронно ,но никакъв ефект на отслабване даже обратното ..
    Та така де ако може някакъв съвет за слаби стегнати крака и стегнат без мазнина корем.. И да попитам може ли бягането на дълго да се замести с крос тренажора?

Аз пък много харесвам плочки на корем,браво авторке!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Съветите ти са добри. Благодаря. Но аз никога не бих искала да изглеждам като тебе. Толкова е толкова грубо за една жена. ;х

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си