- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка(Съвет)
Здравейте.Искам да ми помогнете да си направя татуировка.Искам да си напиша надпис на ръката.Надписа искам да почва от китката, но проблема ми е, че не знам какво да си напиша на ръката.Моля ви искам да ми помогнете най-вече ми харесват някакви добри/яки фрази на английски или латински.Моля като пишете фразата на определения език да напишете срещу нея превода на Български![]()
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Спри до тук. Щом не знаеш какво искаш няма смисъл да си правиш татос защото рано или късно ще ти омръзне. И аз умирам да си направя татос. Нещо малко на китката и на врата но искам да е нещо значимо и важно за мен. Така, че гледай да е нещо което има смисъл да стои на тялото ти цял живот, а не просто драсканица.Първоначално написано от MrUnnamed
"Искам татус, ама не знам какъв. "
ПЪЛНА тъпня. За мен е равно на пищенето на 2-годишно лапе, че иска захарен памук.
+1Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
защо не се пробваш със името си .. пишеш го на китайски или англиийски и готово .. става доста добре![]()
Иначе относно фразите :
NEVER GIVE UP - Никога не се предавай
THE DIFERRENT BETWEEN ME AND YOU - I'M A HUMAN .
или защо не потърсиш в нета , може някаква реплика от филм , или част от песен или име на любим човек .. друг не може да ти каже каква тутаировка да си направиш .. напиши си нещо което е ценно и важно за самия / та теб
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift - Вчера е история, утре е мистерия, днес е дар(подарък)
Nobody dies a virgin, life fucks us all. - Никой не умира девствен живота ебава всички
The more you care the more you have to lose. - Колкото повече те е грижа толкова повече имаш за губене
If you don't live for something, you will die for nothing - Ако не живееш за нещо, ти ще умреш за нищо
http://www.polyvore.com/cgi/search.c...s?query=tattoo
PS по-добре изчакай и си измисли нещо сама, една приятелка си направи преди година на китката и днес ми каза, че и е писнала и иска да я заличи
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
за мен ако ще си татуираш нещо за цял живот,трябва да вярваш в него, да е свързано с теб самия, а не само щот е яко
^ Не е задължително. Аз определено ще си направя нещо мъничко, само защото ми харесва. Може някакси да го направя по-символично, но все ще имам пеперудка, звездичка, нотичка или нещо от сорта, просто защото примерно съм си харесала модел :Д Иначе всичко друго ще си е със замисъл.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Когато пораснеш и тепърва минеш през куп преживявания ще има какво да си драскаш, ако искаш из цялото тяло. Но по-добре за сега забрави. Ще бъде грешка!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Точно това по-добре не си го татуирай, ако не искаш да влезеш в групата на хората със сбъркани татуси (например: http://www.elistmania.com/still/25_r...takes/showall/)Първоначално написано от SunnyBrown
Или с други думи така както е написано няма смисъл. Предполагам авторката на поста е искала да напише "The DiFFerenCE"... може и да е неволна грешка, ама все пак трябва да се внимава, току виж момчето решило точно това да си плесне като татус и после...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
^^+1Първоначално написано от elysunny
only god can judge me - Само бог може да ме съди ... това за мен е много добро .. и аз искам да си го татуирам:P
Точно!Първоначално написано от PinkPan7her
Само като прочетох "..не знам какъв.." и ми стана ясно,че не си готова за татус все още.
Направи си временен татус. Така ще му се нарадваш за година и после няма цял живот да съжаляваш, че си се нашарил като великденско яйце.
по-добър съвет няма да получишПървоначално написано от badsector
Като ти гледам снимката, ще ти отива. И един ден толкова ще съжаляваш за глупостта, която си си надраскала на тялото в кифленски момент..Първоначално написано от natiibaby
Да бе, страхотно е, един ден като стане мъж на 40 години, ще е много впечатляваща татуировка. Пълна излагация.Nobody dies a virgin, life fucks us all.
Бтв, къв е тоя временен татус за 1 година? И аз искам! Правила съм си два, но са били за по 2 седмици.
Временните се правят с мастило за перманентен грим. Една колежка си е направила, обаче на нея са и казали, че е до 5 години (и аз така знам), а не до 1. Започва накрая да става на петна и накрая се разгражда и изчезва. Тя е полицайка и едната на ръката и вече почти не се вижда, каза че към края на четвъртата година е започнала да се мени и деформира. Иначе другите 2 са по големи и са и от 3 години и нямат промяна.
Ааа, тва с деформирането не ми харесва никак..
Аз бих си татуирала И съм си го писала доста пъти на ръката с черен химикал ( точно на китката под дланта )
"God listens to all our prayers but sometimes the answer is "no". - Господ чува всичките ни молитви, но понякога отговорът е "не".
Това ми напомня няколко неща:
1) Всяко нещо се случва, защото си има причина за него,
2) Има Господ и Той ме обича,
3) Нещата ще си дойдат рано или късно на мястото, колкото и тежко да е.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Еми няма как, не може изведнъж за едно денонощие да се изтрие като и' мине срока. Тя започва в началото да избледнява, после става като на пикселиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Наскоро в cosmopolitan имаше интервю с Кат Вон Ди в което казва, че надписа "only god can judge me" трябва да бъде забранен със закон.Първоначално написано от natiibaby
Аз също смятам да си направя татуировка. Дори съм си скицирала неща
Мале,как така искаш татус,а не знаеш какъв да бъде??!
Според мен трябва да забранят със закон правенето на татуировки на под 21-годишни.Първоначално написано от VikitoRia
Татусчето на Свирколетка не се ли изтърка, бе .. ?!Първоначално написано от natiibaby
![]()
To infinity and beyond.
Здравейте, искам да си направя татуировка, но имам нужда от идеи какви елементи да има! Най-добрата ми приятелка е далеч от мен и искам татуировката да изобразява разстоянието м/у нас, любовта ни една към друга и най-важното да е нежна! Чакам идеи приятели)