- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Coffeeland ?
Аз пък съм въвел адски много кодове..Пуснах 4 пъти за слушалките и 2 пъти за iPhone-а имам над 5500 койнс И от всички специалисти имам по 20 само от първия 30..Ама съм 1во ниво все още ..Как се дига ниво ?
Чашите кафе ти вдигат нивото, а също като завършиш процеса /т. е. минат осемте спеца и си свършат задълженията/ минаваш на следващото ниво и обработваемите територии се увеличават с една до към десето ниво. Оттам нататък си обработваш тези десет площи и от всеки вид спец ти трябват 10 броя. Въртелът идва, като спреш да въвеждаш кодове- парите падат, а при преминаването на по-горно ниво паричките, които ти се отпускат, са недостатъчни за спецове.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз съм много разочарована .. в последните две седмици започнах да играя и участвах за 3 чаши и мислех, че поне една ще спечела, ама не съм![]()