.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Определено не си единствена .. всеки Божи ден обикалям и търся къде ли не шапка, ботуши, блузи ;х нищичко .. от Сливен съм, иначе .. просто бях се отчаяла .. като гледаш само има 1 100 модела , а като тръгнеш да търсиш-сякаш нищо не е като за теб- познато. Та днес бях в Свищов и от там най-сетне си взех ботуши на приемлива цена /32лв/..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ъъъ, ботуши за 32 лв. ?! Да не би да са боти ? Може ли снимка ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Напълно съм съгласна с Rebirthing. От къде на къде ти ще казваш на хората какво да си купуват и какво- не? Защо е задължително връхната дреха да се съчетае с чантата и обувките? Защо трябва нещо да го носиш 3 години и ако сега ти харесва- защо да не си го купиш? Ти ли ще преценяваш на кой какви цветове му стоят добре и какви -не ? Бялото и черното вече са доста банални и предполагам вече всеки има яке/палто в такъв цвят. Защо палтата да не са за всеки?
    Ей, заядливке, я ми покажи къде точно в мой пост съм казвала кой какво да си купува?! Или пък на кой какво му отива?! С цитатче , моля!

Смешно е връхната ти дреха да не е съчетана нито с обувките, нито с чантата или пък с аксесоарите. Циркаджийско е, освен това е смешно 14-15 годишно дете да носи червено палто, което видимо е кройка и цвят за по-голяма жена. Повечето хора тук нямат милиони и не могат да си позволят да си купят скъпо яке или палто, което да носят само един сезон и после да зарежат в гардероба. Бялото и черното може да са банални, но са винаги актуални. И да- палтата не са за всеки, нито като фигура, нито като поддръжка и т.н.
    Последно редактирано от teddybearMV : 12-03-2011 на 21:19

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Кой пък ти каза, че е на 14-15?
    Ебаси тона. Супер зле си, честно.

И не е казано да сложи червено палто с цикламени ботуши и жълта чанта. То е ясно, че за да си купи някой червено/зелено/горчица/кафяво палто, значи има с кво да ги носи. Пък щото бяло палто с черна чанта и черни ботуши е много стилно и красиво,нали?
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен
    Ти си зле, защото къде съм казала, че тя е на 14-15 , нали се сещаш.. говоря като цяло.. не можете да четете ли? Не знам.. И да, определено тон в нет-а няма да чуеш, той е само в твоята глава. А относно комбинацията на бяло с черно, определено видимо е доста по-стилно и изчистено.
    И момичето пита за шапка, а тука ми се изредихте половината да ми се обяснявате глупости. Както вече сто пъти казах напред в постовете ми, всеки да си купува и да си носи каквото си иска, но моля да не ми вменявате думи, които не съм казвала, защото на това се казва лъжа, а да се лъже не е много хубаво. Това е форум и ако не търпите чуждо мнение, то се разходете някъде.

Мега фен Аватара на machoka
    Не спамете моля, личните кавги не по темите ))

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Angry

Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Ей, заядливке, я ми покажи къде точно в мой пост съм казвала кой какво да си купува?! Или пък на кой какво му отива?! С цитатче , моля!

Смешно е връхната ти дреха да не е съчетана нито с обувките, нито с чантата или пък с аксесоарите. Циркаджийско е, освен това е смешно 14-15 годишно дете да носи червено палто, което видимо е кройка и цвят за по-голяма жена. Повечето хора тук нямат милиони и не могат да си позволят да си купят скъпо яке или палто, което да носят само един сезон и после да зарежат в гардероба. Бялото и черното може да са банални, но са винаги актуални. И да- палтата не са за всеки, нито като фигура, нито като поддръжка и т.н.
    С цитатче??!.. моля те прочети си постовете по - нагоре и ако не разбереш.. трябва да си малоумна!

Как така пък реши кой цветова са за ГОЛЕМИ ЖЕНИ и кои ЗА 14-15 ГОДИШНИ ДЕЦА? Не е задължително да имаш милиони, за да можеш да си позволяваш поне по едно палто/яке на година. И щом момичето пита къде има такива от нас се очаква да му помогнем, не мислиш ли че тя си е преценила какво й харесва, какво - не, дали може да си го позволи и т.н.?
    Преброй си постовете в цялата тема- сигурна съм че имаш повече от на другите потребители.

ПС: Извинявам се, че водя този тъп спор, ама то не се издържа вече.. пък е и г/д по темата..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Тъкмо ни изтриха едните постове и сега пак усещам, че ще се случи същото

Град
    София
    Аз пък държа пак да си напиша, че съчетанието на дрехи и аксесоари, не значи всичко да е изцяло в черно и/или бяло.
    Даже смятам, че стереотипите са виновни за това, че някои от вас не могат нищо да си харесат по магазините.
    Обаче все пак не бъдете твърде критични към избора си на дрехи, за всекико има по нещо стига да търсите достатъчно упорито .

Дано мода не сметне това за лична кавга .

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Общо взето връхни дрехи като якета и палта, а иначе и пуловери тази година не ви съветвам да си купувате. Много са им завишени цените, а качеството е по-ниско от миналата и поминалато година. Ако си имате запазени зимни връхни дрехи и топли пуловерчета, не си купувайте нищо през тази година. Само ще си дадете парите на вятъра, освен това не е излязло нещо ново като модел и модерен цвят. И миналата година бяха същите модели и цветове, така че- не си давайте парите. При пуловерите няма никаква промяна в модата от вече няколко години - все едни и същи модели и цветове.Аз тази зима едва ли ще си купя нещо. Няма смисъл само да си давам парите, по-добре да си ги спестя за нещо насистина хубаво.
    При ботушите е същата работа. Просто няма смисъл, ако си имате зимни обувки и ботуши от миналата година си ги носете и тази. И без това останаха само два месеца и половина до края на зимата, няма смисъл.
    Коя си ти , че да казваш на хората какво да носят , какво е модно и какво да си купуват ?...Всеки си има стил бе , момиче .. и не е твоя работа да се бъркаш в чуждия.. ...А отколкото до якетата ..и аз предпочитам да са ми в черно или някакъв нюанс на сивото , но то си е до предпочитания и честно да си кажа и аз бих си купила някакво различно тази година !...+ това не забравяй , че тя едва ли ще иска такова яке , ако няма абсолютно нищо , с което да го съчетае!..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Ти си зле, защото къде съм казала, че тя е на 14-15 , нали се сещаш.. говоря като цяло.. не можете да четете ли? Не знам.. И да, определено тон в нет-а няма да чуеш, той е само в твоята глава. А относно комбинацията на бяло с черно, определено видимо е доста по-стилно и изчистено.
    И момичето пита за шапка, а тука ми се изредихте половината да ми се обяснявате глупости. Както вече сто пъти казах напред в постовете ми, всеки да си купува и да си носи каквото си иска, но моля да не ми вменявате думи, които не съм казвала, защото на това се казва лъжа, а да се лъже не е много хубаво. Това е форум и ако не търпите чуждо мнение, то се разходете някъде.
    Ами ние глупости нямаше да ти обясняваме , ако ти не беше започнала на нас да ни обясняваш такива ...
    Не ние сме тези , които не търпят и не зачитат чуждото мнение , а ти !...Ти тук си държиш на своето , но запомни , не всички сме роби на модата !...
    А по темата : Ами всички ми го казват това ...смис , че не си намират дрехи тази зима , а пък аз точно сега почнах да си харесвам!...
    Последно редактирано от tomboy : 12-04-2011 на 08:02
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Повече от фен

Всеки си решава за себе си какво да носи.
    Цитирам едно изречение от собствения си пост, защото вече съм абсолютно сигурна, че не можете да четете.
    А относно цвета и кройката, която естествено си изпуснала,millmi, защото четеш избирателно, също е факт, че повечето червени палта, които се продават по магазините са прекалено елегантни, доста често дълги, разкроени и с типично дамско-елегантна кройка, която не стои на малко момиче, което определено няма излъчване за такова палто.
    И милион пъти казах, че това е мое мнение. И още толкова пъти казах, че не мисля, че само бялото и черното са цветове, а просто, че са винаги актуални и това е неоспорим факт. При тях мода няма и се съчетават със всичко. Просто си падате по скандалите по форумите, но често такива хора навън се свиват и мълчат.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    Ами ние глупости нямаше да ти обясняваме , ако ти не беше започнала на нас да ни обясняваш такива ...
    Не ние сме тези , които не търпят и не зачитат чуждото мнение , а ти !...Ти тук си държиш на своето , но запомни , не всички сме роби на модата !...
    А по темата : Ами всички ми го казват това ...смис , че не си намират дрехи тази зима , а пък аз точно сега почнах да си харесвам!...
    След като моето мнение го изказах и казах, че в крайна сметка всеки да си носи каквото си иска, но това е мое мнение, защо смяташ, че аз не зачитам чуждото такова? Напротив. И за какви роби на модата говориш? Разбира се, че повечето хора не са и не могат да си позволят да са роби на модата, точно затова казвам, че въпросните цветове са неутрални и винаги актуални, именно за тези, които не са роби на модата и на модерните цветове, на които им минава модата за един-два сезона и не могат да си харесат нищо по магазините.

Мега фен Аватара на Blab
    1. темата е за шапки. чак съжалих, че съм си споделила вълнението:Д //щом можешете да водите разгорещени дискусии, около подобен "проблем", умирам си да видя какво ще се случи в сериозна тема;
    2(под черта). не съм момиче, а "приказно" достатъчно издава вкусовете ми.
    3. за щастие. разведрете се малко.

ПП: модата е (за) вдъхновение, не "безплатни мисли";

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    1. темата е за шапки. чак съжалих, че съм си споделила вълнението:Д //щом можешете да водите разгорещени дискусии, около подобен "проблем", умирам си да видя какво ще се случи в сериозна тема;
    2(под черта). не съм момиче, а "приказно" достатъчно издава вкусовете ми.
    3. за щастие. разведрете се малко.

ПП: модата е (за) вдъхновение, не "безплатни мисли";
    Някой каза за Asos, предполагам си ги разглеждала палтата там. Има във всякакви цветове, но с приказен елемент няма. Дай твой модел да ти ушият някъде.
    И не водя разгорещени дискусии, просто не ми е приятно да се лъже и да се вменява, че казвам думи, които не ми минават даже през ума.И естествено, че не ми е приятно да ме обиждат, само защото някой не е съгласен с моето лично мнение.

Оф,леле...!!!
    Значи, аз в постовете, които ми изтриха обясних, че първо:
    1.Няма да си купи червено палто, което е с кройка за по-възрастна дама.

http://lookbook.nu/look/262122-I-lov...-bags-and-boys
    http://lookbook.nu/look/258714-What-a-perfect-mess
    Просто не ми се рови повече. И в крайна сметка, червеното е просто цвят. Не знам тя защо се хвана точно за червения цвят, след като дамски кройки има и на лилави, и на черни, и на бели палта и те всички ще стоят смешно на младо момиче.
    2. Няма да си го купи, ако няма абсолютно нищо, с което да го съчетае.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Оф,леле...!!!
    Значи, аз в постовете, които ми изтриха обясних, че първо:
    1.Няма да си купи червено палто, което е с кройка за по-възрастна дама.

http://lookbook.nu/look/262122-I-lov...-bags-and-boys
    http://lookbook.nu/look/258714-What-a-perfect-mess
    Просто не ми се рови повече. И в крайна сметка, червеното е просто цвят. Не знам тя защо се хвана точно за червения цвят, след като дамски кройки има и на лилави, и на черни, и на бели палта и те всички ще стоят смешно на младо момиче.
    2. Няма да си го купи, ако няма абсолютно нищо, с което да го съчетае.
    Момиче, сто пъти ти казвам, че говоря като цяло, примери, а не на някоя потребителка конкретно. Ти реално няма как да знаеш кой какво ще си купи, нали? Не четеш мисли. И ..човек може да си купи каквото си иска и му харесва. Аз говоря относно какво аз имам предвид под неподходящо според мен.
    За червеното не съм се хванала, а millimi се хвана за този пример, който аз казах.
    А в постовете, които не ти изтриха имаше даже псувня-е**си, така че..по- добре да не коментирам повече.
    Последно редактирано от teddybearMV : 12-04-2011 на 10:36

Град
    София
    Ауу, много е красиво ! Такава кройка обаче, не съм виждала никога в магазин в България . И определено е за високи хора...

А това military палто е просто адското, ако нямах такова в черно определено щях да си го взема .

Rebirthing- Мис Сиксти. Щях да си го купувам, но както казах е за мацки над 170. Иначе е УНИКАЛНО красиво!!! Ако имаш височината. го пробвай задължително, ако го намериш, де. Уникално е...

Град
    София
    1.74 съм, но горната част ще ме направи прекалено бузеста .
    Иначе ето, че има хубави неща по магазините...впрочем на каква цена е ? Не можах да го открия в сайта на Мис Сиксти...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Оооо мнол е кофти така.
    И аз НИКОГА не мога да си намеря това, което искам. Един ден ходих в 2 мола и обиколих пазара в моя квартал - никъде няма анурак, който харесвам. В New Yorker имаше ама или бяха много скъпи, или грозни, или не ми седяха добре (ръкавите тесни и надолу широко и дълго... егати ужаса кой ще го купи тва...)... а за шапки и на мен не ми отиват много, много, но вчера си взех една, която ме кефи супер много и ми седи добре и нямам търпение да я нося
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Как ще го намериш, като то е модел от 2009-та. Тия наще са егати бавноразвиващите.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    1.74 съм, но горната част ще ме направи прекалено бузеста .
    Иначе ето, че има хубави неща по магазините...впрочем на каква цена е ? Не можах да го открия в сайта на Мис Сиксти...
    Не можеш, защото е от по-миналогодишната колекция и е намалено съответно. 350лв е. В Аутлет на Мис Сиксти ще го намериш.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Нищо не мога да си харесам никъде. В мола са надути цените за доста глупави неща. В същото време по центъра има страшни намаления, но доста неща са с лошо качество или материя. Просто нищо не мога да си харесам. Някой има ли същия проблем? Освен това ми се струват страшно надути нещата като цени на където и да се обърна. Това се отнася за София. Как е по другите градове? Споделете някое местенце, от което сте доволни.
    И аз съм така винаги, но не поради причината, че дадена материя не ми харесва, а по-скоро, защото не мога да преценя от пръв поглед една дреха дали ми харесва или не. Просто повечето дрехи както висят по закачалките са ми много грозни и раздърпани и провлачени и въобще не мога да се навия дори да ги пробвам. Винаги съм се чудила на някои хора как като видят една дреха и казват "е, това е!" при мен няма такова нещо Най-вероятно нямам усет за мода просто.
    В моето малко градче цените определено са по-надути от предните години, докато предната година можех да си намеря яке или палто до 60 лв, сега под 70 няма. Но зависи и от магазина естествено.
    И видях, че някой си е купил ботуши за 32 лв и аз преди 2-3 дни от Тendenz си купих ботуши за 29,99 лв, имаше 20% намаление и изрично попитах дали модела е от предната година, но ми казаха, че не е - като се прибрах видях обаче, че вътре на самите ботуши етикета не е на Тendenz и нямах представа, че продават и ботуши, които не са тяхна марка. :/ ако искате ще сложа снимки..

Град
    София
    На Манго също видях, че от 2009, то и от на Мис Сиксти било от тогава . Така де, в България винаги сме една крачка назад, дори в случая две крачки .

Впрочем тази година съм зарибена по този вид шапки / с риск главата ми да изглежда огромна или да приличам на герой от South park /

Gwendoline, да, ако може снимки да пуснеш, ще е много добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си