.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Готино е.Сепаретата са супер удобни и всяка маса е с различен декор.Има
    една дет е с плочки и прилича на баня. Те наскоро му направиха ремонт.Отвънка пише Fаshion Center оттам се качваш по едни стълби и си в кафето То и Макалалито според мен са най-добрите.
    Ха-Ха омг това са най-ъъъ как да се изразя позьорските кафета в Пловдив!
    на всякъде другаде не и там, да не говорим че макалали си е запазена марка на "на високи токове съм, идвам от теранова и се правя на голяма"
    бих предложила на хората да ходят в атласа и олимпа ако щете ама в макалали...хъх
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Стига, ве, т'ва кафе е супер весело. Аз няколко пъти съм попадала вътре и не видях никой да безчинства. Хората кротко си седяха из стаичките и си бърбореха. На мен лично обстановката много ми харесва. Уютно е.
    Сега не знам какво е. Преди две години ходих и не ми хареса, имаше си табелка, че е Шоколатерия, де. Явно сега вече не е така, не знам, нямам наблюдения, но щом момичето, коет е работило там казва, че сега не е така, явно нещо се е променило и може би вече е приятно местенце.

Град
    iz sofiiskite dulbini
    Кафето мн ми харесвааа...мн топличко,приветливоо иии мога да седа с часове там все едно съм си в нас ... Но искам сламмкиииииииии издялкаите 10 ще си ги ползваме цяла софия [b]
    JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И аз съм попадала няколко пъти там и мнението ми е че е адски адски уютно. Не е като всичко останали кафета.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Готино е.Сепаретата са супер удобни и всяка маса е с различен декор.Има
    една дет е с плочки и прилича на баня. Те наскоро му направиха ремонт.Отвънка пише Fаshion Center оттам се качваш по едни стълби и си в кафето То и Макалалито според мен са най-добрите.
    Ха-Ха омг това са най-ъъъ как да се изразя позьорските кафета в Пловдив!
    на всякъде другаде не и там, да не говорим че макалали си е запазена марка на "на високи токове съм, идвам от теранова и се правя на голяма"
    бих предложила на хората да ходят в атласа и олимпа ако щете ама в макалали...хъх
    да
    язък за хубавия дизайн в макалали и фешъна, язък, че малките ги превзеха
    ако някой си търсе гадже 92-96 добре дошъл е там

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    абсолютна дупка, където се събират артЪ нещастници, за да си позират...
    може да отидете и на ведаическа чайна, където ще ви накарат да се събуете и т.н.

Пълно е с подобни кафенета, където се събират дръгливи неохипита, които по цял ден говорят глупости и няма да постигнат нищо с кафевите си животи освен да говорят за "непопулярно кино" да се изживяват като Тарковски или Фелини, да се облакват от упадъка на българското кино и т.н.

абе писнало ми е от подобни места и подобни хора...
    Много съгласна!Замъкнаха ме на сила преди време...спомням си, че една от "хипарките" ме видя да пия антибиотик и ми се разпищя нещо.
    Абе мнението на Battlescarred описва много добре всичко.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

На мен пък ми стана любопитно...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    абсолютна дупка, където се събират артЪ нещастници, за да си позират...
    може да отидете и на ведаическа чайна, където ще ви накарат да се събуете и т.н.

Пълно е с подобни кафенета, където се събират дръгливи неохипита, които по цял ден говорят глупости и няма да постигнат нищо с кафевите си животи освен да говорят за "непопулярно кино" да се изживяват като Тарковски или Фелини, да се облакват от упадъка на българското кино и т.н.

абе писнало ми е от подобни места и подобни хора...
    Много правилно. А в апартамента съм била 1 път и точно затова няма да повторя

Град
    your mind,your body and your soul
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    Цитирай Първоначално написано от BlueMushroom
    моШно крек!

ебати дупката.

чувствам се доста артЪ в това заведение, всеки път си правим гавра, но съм принуден да съм социален да пия сок от портокал, лимон и джинджифил, нещо от тоя род, за сметка на това си праим доволна гавра!Това е голяма жертва от моя и хората които ме завличат там осъзнават това.

Апартамента заслужава да бъде запален барабар с неговите посетители.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Апартамента заслужава да бъде запален барабар с неговите посетители.
    там и кафевите му филиали

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от BomberStomper
    чувствам се доста артЪ в това заведение, всеки път си правим гавра, но съм принуден да съм социален да пия сок от портокал, лимон и джинджифил, .
    .!.

тъпо кафе с тъпа музика. факт.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Interesting.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си