- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кафе "Апартамент"
Ха-Ха омг това са най-ъъъ как да се изразя позьорските кафета в Пловдив!Първоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
на всякъде другаде не и там, да не говорим че макалали си е запазена марка на "на високи токове съм, идвам от теранова и се правя на голяма"
бих предложила на хората да ходят в атласа и олимпа ако щете ама в макалали...хъх
"Целувка за лека нощ"
Сега не знам какво е. Преди две години ходих и не ми хареса, имаше си табелка, че е Шоколатерия, де. Явно сега вече не е така, не знам, нямам наблюдения, но щом момичето, коет е работило там казва, че сега не е така, явно нещо се е променило и може би вече е приятно местенце.Първоначално написано от Barbie
![]()
Кафето мн ми харесвааа...мн топличко,приветливоо иии мога да седа с часове там все едно съм си в нас ... Но искам сламмкиииииииии издялкаите 10 ще си ги ползваме цяла софия![]()
![]()
![]()
[b]
JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....
И аз съм попадала няколко пъти там и мнението ми е че е адски адски уютно. Не е като всичко останали кафета.
даПървоначално написано от midnight...
![]()
язък за хубавия дизайн в макалали и фешъна, язък, че малките ги превзеха![]()
ако някой си търсе гадже 92-96 добре дошъл е там![]()
Много съгласна!Замъкнаха ме на сила преди време...спомням си, че една от "хипарките" ме видя да пия антибиотик и ми се разпищя нещо.Първоначално написано от Battlescarred
Абе мнението на Battlescarred описва много добре всичко.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Много правилно. А в апартамента съм била 1 път и точно затова няма да повторяПървоначално написано от Battlescarred
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
моШно крек!Първоначално написано от BlueMushroom
![]()
ебати дупката.
Апартамента заслужава да бъде запален барабар с неговите посетители.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
тъпо кафе с тъпа музика. факт.![]()
Interesting.