.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на Gllory

Нещата се промениха ...

Не знам как да започна ...
    Какво му става .. в един момент се държи добре, в следващия отвратително ... караме се за по няколко дни и пак се сдобряваме за един ден и пак се скарваме .. дразни ми се на всичко, говори ми какви ли не неща .. адски много ми е кофти. Обичам го повече от всичко, не мога да си представя, че мога да обичам някой друг ..всеки друг ми е безразличен, недостатъчен ..никой не е той, с никой не мога да си представя нищо. Не искам да се разделям с него, обичам го много,много,много
    ..сега ще ми кажете да му кажа, да поговорим и тн. .. ами той не иска да ме слуша .. пиша му, че ми липсва, той ми се дърпа, да не му пиша такива неща, че имало хора около него, само гледали нз. си какво .. после не ми пише 30 мин. и аз го питам защо? ..казва, че няма какво да ми каже 1000 пъти ми казал, че няма и тн. ...
    Не знам какво да правя .. просто не искам да се разделям с него .. нито едно друго момче не мога да погледна ..никой не е той .. Искам си го ужасно много, защо не ме разбира ;(
    бтв заедно сме от много време..
    Последно редактирано от Gllory : 01-12-2012 на 17:46
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на TheBeliever
    "имало хора покрай него"? Да позная: 15-17 годишен пикльо, който се интересува предимно от това какво ще кажат/помислят за него приятелчетата му, изживява се като "мъж", а е просто неуверено хлапе без собствено мнение.

Или е подметка като по-горе описаната или не те харесва толкова, колкото ти се иска.

Edit: Или ти си натрапчива и обсебваща филмарка и на момчето му писва от лигавщините ти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на paradosou
    Колежката ме е е изпреварила

Малко по голям е, но за това го разбирам .. техните са били там, пък те не трябва да виждат по други причини и за това .. разбирам го, обаче трябва ли да ми го каже по този начин??

Тогава като не ме харесва и като няма чувства към мен .. защо се сдобряваме .. не разбирам ;?
    Последно редактирано от Gllory : 01-12-2012 на 18:10
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Ако наистина искаш съвет от нас- най-добре го разкарай. Нямате бъдеще просто.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Gllory Виж мнението
    Тогава като не ме харесва и като няма чувства към мен .. защо се сдобряваме .. не разбирам ;?
    Не, че не те харесва въобще. Просто не те харесва толкова колкото ти се иска. Ти искаш от него да се държи с теб по определен начин, чрез който да засвидетелства определени чувства. Да, ама не.
    Има и по-тривиален отговор на въпроса ти, но ще те оставя да се сетиш сама за него.

А ако е на повече от 18 години и крие от родителите си факта, че има приятелка, значи е още по-зле отколкото предположих в първия си пост по темата.

И все още е налице възможността проблемът да е в теб.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Преди нямаше нищо общо .. защо така му изчезнаха чувствата .. и не иска да направим нищо, за да оправим нещата ..много гадно.

.............;?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Каквото и да направиш,а и като гледам той е притръпнал.Според мен ,очаквай евентуална раздяла-бъдеще няма.Няма как само ти да крепиш връзка,за това са нужни двама !
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хмм вече няма същите чувства към теб вероятно.. От колко време сте заедно? В моята връзка също имаше такъв момент - и то дори беше месеци това... Много гадно простоо спри и ти да му обръщаш толкова внимание, ако се разделите приеми, че това е по-добре за теб.. ако пък има още надежда във връзката ви, ако спреш да го търсиш и т.н. той ще започне !
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Според мен го остави, наистина няма смисъл само да му ходиш по гъза. По това което прочетох съдя, че той не иска да е с теб. Знам ли.. Не знам точно какви са ви отношенията, но пробвай да се отдръпнеш и ти или просто го зарежи. Колкото и да ти е трудно го направи, за твое добро е. Ако те обича и при 2та случая ще се върне, а ако не е така ще си продължи но с друга и пътищата ви ще се разделят. Колкото и да не го искаш.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Защо още си с него? Очевидно само се натоварваш емоционално, а щастливите мигове драстично намаляват, ако не са и изчезнали вече. Според мен вашата връзка няма бъдеще, той дори ти казва, че няма какво да ти каже, а дори и да закърпите нещата не разбирам защо би искала да продължаваш да се измъчваш?! Той проявява такова неуважение с държанието си, а ти продължаваш да се надяваш нещата да се оправят...

Приключи тази окаяна връзка и продължи напред.

--------------------------------------------------------

винаги идва нещо по-добро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си