- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас душата на човек има ли възраст?
Гледам Джоко Росич - той е младеж във възрастно тяло.
Гледам Роси Кирилова - тя е момиченце, в женско тяло.
Гледам Наско - той е детенце, в мъжко тяло. Обича сладки работи като малко дете.
Според вас това екстремни случаи ли са или наистина душата няма възраст? Значи ли това, че когато някой почине на 95 например и лекарите не го спасяват, просто защото казват, че бил възрастен човека и нямало нужда да го мъчат, грешат? Ами ако този човек има душа на дете?
Значи лекарите, когато отказват да спасят живота на възрастен човек на всяка цена, както по принцип правят за децата, извършват престъпление?
Последно редактирано от D1esel : 01-14-2012 на 14:58
Ето ме
*пърха с мигли и се сочи невъзпитано с пръстче*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Джоко Росич има страхотен глас и е приятен за слушане.![]()
Щом душата е безсмъртна за какво са и някакви години? Времето е наше изобретение, но определено интересна тема.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А аз съм бог в човешко тяло :О
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Душата, както и всичко друго няма възраст, времето е илюзия, която е изцяло творение на нашето ограничено съзнание
Когато аз я убия много ясно.
Аз казвам кога умираш физически,душата ти я пълня със сперма и да ти яко.
Баси кофаджийската тема,не ми харесва,миналите бяха по-яки.....
Не знам де е Люлин ама..Нищо..Тва някое мое невръстно дете ли е ?
Силно се надявам душата наистина да съществува, и да има нещо общо с човека приживе ... не може цял живот да си се борил, да имаш мечти, и накрая бум всичко изчезва за миг ...
Определено не вярвам че всичко свършва със смъртта и изчезваме. Тогава всичко губи смисъл, няма логика... Появили сме се от нищото, всичките тези уроци, всичко което сме натрупали на тази Земя като мъдрост... и изведнъж се изпаряваме. Звучи ужасно.