.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Пообиколил съм, видял съм и съм направил извод за себе си. Не казвам, че няма изключения от чужденките, но като процент българките са много по-красиви, в пъти повече. Имал съм досег до германки,италианки, испанки, рускини, шведки, американки, корейки, японки, китайки, туркини(кой не е..), унгарки, австрийки, англичанки, румънки, сръбкини, виетнамки, арабки и кви ли не. И не си говорим за актриси, които са избирани с конкурс, а за най-нормални средностатистически момичета и жени. Българките са най-добри. Може да са всякакви и процентът на боклуците да е голям, но като си говорим за външност, чужденките могат да си ебат майката. Дори в един Слънчев бряг да отидеш ще веднага ще различиш грозните германки, например. Бели като платно с червени бузи и странни муцуни, рядко с хубави тела и дори русата коса и сините им очи не ги правят хубави.

Може да е долна провинция на Европа, но гените тва не ги интересува. А тва, че съм зле... по-бих се притеснил, ако такъв като теб ми каже, че съм готин.
    Да , цял свят си обиколил,айде моля ти се. От рускините по голяма мърша няма, може да са хубави но отвътре са боклук.А щом твърдиш обратното се затвърдява още повече факта че послъгваш.Ай поздрави.
    п.с. И ти пожелавам някой ден да се ожениш за рускиня.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Абе, и аз не знам какво каза

Заключете темата, както предложиха по-горе. Отговорите се изчерпаха, а темата само се спами.

Banned Мега фен
    ;D абе цял свят обича и харесва българските момичета, пък тоз...
    Ясно е ,че ще си остане девствен

Мега фен Аватара на Chacho
    Треа сичко да се тренира, не пропускай мозъчния релеф. Пробвай с високоядкова диета, 6 хранения на ден и омега 3 мастни + бързи въглехидрати след уроците.

ПС: Тоя път не ме банвайте като ще заключвате темата! Плаче за ключ от майна си райна време, аз само я мародерствам в известен смисъл.
    Последно редактирано от Chacho : 01-18-2012 на 11:45
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    ;D абе цял свят обича и харесва българските момичета
    Че те хората по света повечето не са и чували за България, виж кви глупости говориш.

те харесват българските момичета заради клиповете, които гледат

само на външен вид ги харесват

Banned Мега фен
    Най-красиви, отворени и секси ;d

И най-алчни са женят се по сметка за тоя с по-яката работа или кола.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Единият избива комплекси и прави някакви уникални заключения без никакви основания, другите му се вързват и продължават да го провокират... Някой изобщо спомня ли си за какво беше темата?

--------------------------------------------------------

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kamenski88 Виж мнението
    И най-алчни са женят се по сметка за тоя с по-яката работа или кола.
    виж , всякакви има, но дори да е така - мъжете ще са същите , щом сме една нация ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Единият избива комплекси и прави някакви уникални заключения без никакви основания, другите му се вързват и продължават да го провокират... Някой изобщо спомня ли си за какво беше темата?
    И авторът не пада по-долу.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    DisappointedDreamer явно и ти си от хората, които искат да ми попречат да пиша поезията си - но няма да стане. От сега нататък в други теми няма да пиша, а само ще пускам поезия!

Някога имах над 2800 поста в блог беге и Златка -есен и още няколко много хитро подходиха, като впримчиха в интернета срещу мене мои познати , които знаеха че пиша в блог беге-нали все в нета киснат. Белята беше и е там ,че не съм бил никога анонимен. Тук на местна почва чрез доставчика ми бтк и админите на блог беге
    беше изтрит най големият блог тогава -моят - над 2800 творби. Три години го писах , а очите ми ? !
    След това не се спряха ,както и сега блокирваха ме във всякакви литературни сайтове, блогове, форуми...и писмата са валяли от работното ми място, от познати врагове -така както беше и мнооого преди това с чалга форумите -почти се бе стигнало до съд и пак от работното ми място хора поддучвани за съжаление. Това не ги задоволи , разбраха че съм се прехвърлила тогава В СИБИРА -нали са все в нета , та и имаме на щат няколко информатика, които слухтят кой какво пише в интернета и подпитват клиените на фирмата най вече за мене. Кой дирижира то е ясно.
    Скоро ми бе подхвърлено уж на шега пак от информатик колежка, че не мога да се скрия какво пиша из нета, въпреки на мене не ми се разреши безплатният интернет за служители, който беше и за нашата фирма. Само аз-единствен не членувам в синдикати ми се проявява натиск дори такъв. Разбрах от клиенти, че съм регистриран с мои снимки в сайта- муцунките , дори са ми сложили моя снимка там, на тези ми жалби няма кой да откликне. А то каква била работата -тези хора-зложелатели..срещу мене с жалби и писма до админи и модове на всички сайтове и форуми, където съм писал и пиша. Лесно ме откриват, не мога да бъда анониман , защото творчеството ми е ЛИЧНО.

И така те с обаждания ме спряха още тогава от литературните сайтове откровения, стихове беге , буквите ком, хулите, калдата, алл беге -форум от чиста проба завист. Защото те не могат една песен да изпеят, а аз пиша - творя и то не само музика. Тази година при повторен опит пак ме дернаха в литературните сайтове и форуми дори в "камината". Но има друго. Защо админите ги слушат, защо се поддават на натиска , сред като и сибира и други, в които пиша сега НЕ СА ХУДОЖЕСТВЕНИ САЙТОВЕ , А ПОВЕЧЕТО ЗА ЗАПОЗНАНСТВА?
    Тогава ..? Сам ще Ви отговоря с голяма болка и заявление, отвращение...

Аз съм индивидуалност и интернета не е място за разрешаване на служебни спорове, на колегиална завист и злоба.
    С пмоите градски, които ги открия и знам - аз бях дотук, както и с местните, северозападни сайтове, които ме блокираха. В блог беге и муцунки съм регистриран фалшиво и с мои снимки - крадени, КАК НЕ ГИ Е СРАМ?
    Разбирам... девствен си. И твоето време ще дойде, нема се плашиш.
    Temet Nosce

벨야카

Едно е секс, друго е селско е*ане в тоалетните на дискотеките в Студентски град. В тоя Студентски град яко смърди на обор, то и затова на общежитие издържах едва няколко месеца.

Ето виж какво са ми написали нормалните хора: http://spodeli.info/spodeli_info_zab..._120118131927/

Цитирам:
    "Такива кухи глави после се издигат с далавери и ни управляват.Затова тука винаги ще е гетото на Европа."
    Като ти чета мненията, си мисля, че някой май са го еб*ли манафите в Студентски град
    Walk with me now, fly with me later...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Едно е секс, друго е селско е*ане в тоалетните на дискотеките в Студентски град. В тоя Студентски град яко смърди на обор, то и затова на общежитие издържах едва няколко месеца.

Ето виж какво са ми написали нормалните хора: http://spodeli.info/spodeli_info_zab..._120118131927/

Цитирам:
    "Такива кухи глави после се издигат с далавери и ни управляват.Затова тука винаги ще е гетото на Европа."
    sad boy. По добре селско ебане в дискотека, отколкото девствен, като теб.

пп// До общежитието.. много си ми е хубаво даже.
    Temet Nosce

벨야카

за всичко си има време, споко

Град
    София, България
    Като искаш да учиш висше, ще си плащаш!!!!!
    Това са пълни глупости - държавата би трябвало да те стимулира, за да учиш и завършиш висше, иначе запада - няма да има младеж, завършила университет - необразовано поколение - оттам запада всичко останало.

Град
    София, България
    В Скандинавия, Шотландия и много други страни на запад висшето е безплатно.

В Англия го направиха по-скъпо, да, но цените скоро ще падат. Колкото до САЩ, ако влезеш в елитен университет, всичко ти покривaт + ти намират работа. Има и стипендии и студентски заеми и т.н. И не съм съгласна, че всички български университети са такива, каквито намекваш.

Град
    София, България
    Затова по-горе написах "не всички". Чети по-хубаво.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Стихотворението е с абсолютно плоска идея, да не говорим, че никак не е мелодично, няма рима почти.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Стихотворението е с абсолютно плоска идея, да не говорим, че никак не е мелодично, няма рима почти.
    Остави римата - стихотворение може да бъде такова и без рима, така нареченето free prose на английски. Обаче неговото няма смисъл, не е нищо особено, обаче, когато му кажат истината, той трие всичко и заявява, че сме едни от хората, които му пречат да пише така наречената "поезия", когато в действителност това, което пише е боклук.

Обаче, когато му кажат колко е хубаво, веднага се гордее и бие в гърдите.

Не искам да коментирам темата с образованието извън България, защото е безсмислено, Каменски си има мнение по въпроса и желая искрено да го оставя да си мисли така, защото иначе ще го разочаровам и ще вземе да си причини болка.
    За хората , които не ходят на лекции - за изпита си прочиташ учебника , решаваш си задачите и си готов. Когато си схватлив, когато дисциплината ти е позната и е лесна - не е необходимо да посещаваш лекции.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Остави римата - стихотворение може да бъде такова и без рима, така нареченето free prose на английски. Обаче неговото няма смисъл, не е нищо особено, обаче, когато му кажат истината, той трие всичко и заявява, че сме едни от хората, които му пречат да пише така наречената "поезия", когато в действителност това, което пише е боклук.

Обаче, когато му кажат колко е хубаво, веднага се гордее и бие в гърдите.
    Идеята ми беше, че той е опитал да симулира рима, но не му се е получило .
    И да, със същият успех ще се харесва стихотворение, в което обяснявам, че майката на съседа ми е курва , защото спи с мъжа си всяка вечер.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Идеята ми беше, че той е опитал да симулира рима, но не му се е получило .
    И да, със същият успех ще се харесва стихотворение, в което обяснявам, че майката на съседа ми е курва , защото спи с мъжа си всяка вечер.
    Напълно те подкрепям.

Град
    София, България
    Вие сте с една дума селяни.
    Така е - защото имаме мнение, коренно различно от твоето, което защитаваме с добре подбрани аргументи, докато ти си кръгла нула.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си