.
Затворена тема
Страница 1 от 91 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 2269
  1. #1
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964

    Как да се харесаме на момиче?

    Като начало "гадже" и "свалям моиче" са ми страшно противни. Затова няма да ги използвам а на тяхно място - приятелка и харесвам се на момичето.

    Ще започна с външния вид. Можете да чуете много мнения и всяко едно ще е правилно донякъде. Защо донякъде? Защото едни казват че външния вид не е важен изобщо, а други че е от първостепенно значение. Външния вид наистина е важен, защото създава определено впечатление за теб, още преди да са говорили с теб. Много труднп можеш да промениш първото впечатление за себе си през първата среща с някого. Това е защото човешкото общуване е около 2/3 невербално а именно чрез жестове и поведение. Облеклото ти субкомуникира вместо теб. За добро или лошо - през цялото време.
    Как да оставим добро първо впечатление? Като начало трябва да сме облечени с чисти дрехи, които не миришат лошо. Не е задължително и да ухаят на омекотител. Дрехите трябва да са ти по мярка и да се чувстваш удобно в тях, това е основното правло. Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. Друг вариант е контрастни цветове. Например: тъмносива блуза и сини дънки, светлооранжава ризка и тъмни панталони. Схванахте идеята, нали?

    Ходи изправен и със самочувствие. Радвай се че си на това място и с това момиче и го показвай.

    Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се Постарай се гласа ти да има дълбочина. Друго важно условие за да отвориш врата по пътя към сърцето на една жена е какво излъчваш с гласа си. Когато си на среща обаче - гласа ти се вкочанява, започваш да заекваш, да изпускаш думи букви... абе личи че се притесняваш от километри. Затова - постарай се да не мислиш за това че си с момиче на среща. Представи си че си обясняваш на малкото ти братче как са изчезнали динозаврите. Придай малко академичност в гласа си.
    Никой не обича сухарите. Затова - използвай чувството си за хумор. Пускай майтапи, но умерено. Не си отишъл да правиш цирк на момичето. Няма нищо лошо да я бъзикаш отвреме на време. Това не е признак на селяндурщина, а напротив. Момичетата обичат да чуват леки шеги, обичат да знаят че ти гледаш по различен начин на света. Например -

    ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...

    Това го казваш с широка усмивка и майтапчийски акцент. Или друго:

    Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....

    Тук идеята е да хвнаеш нещо което изглежда добре в момичето и да го сравниш с някой анимационен герой/комедиен герой/смешно явление/забавна случка. Отново с шега в гласа, и никаква нотка на сериозност.

    До тук с приготовленията. Сега по същество: Как аджеба да се харесам на девойката и в края на срещата тя да очаква моята целувка/прегръдка и всичко каквото следва?

    Като начало ти трябва да излезеш от общия знаменател под който почти всяко момиче поставя другите момчета. А именно натегачите. Не си първия, който иска да излезе с девойката, целта ти е да си последния за неизвестен период от време. Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.

    Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." И така можеш да скачаш от тема на тема колкото си искаш. добре де, сега си мислиш сигурно - "девойката като ме слуша, няма ли да си каже че съм някакъв хахо, и че няма връзка, почвам от металика и стигам до слоновете?" Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш. Девойката анализира как говориш и начина по който се държиш по това време. Понякога съзнателно, понякога несъзнателно. Затова е много важно да не играете на мълчанка. Ако един мъж не може да говори и да поддържа разговор той автоматично се класира като - скучен и непривлекателен. Жените обръщат основно внимание на гласа, начина на говорене и жестовете на мъжете.

    Тук целта ти е да излезеш от категорията бройкар/поредния/натегач/скучен/лузър. Разкзвай забавни истории за себе си, за живота ти, пускай майтапи усмихвай се. Основно оръжие срещу което жените са безсилни е хуморът. С него можеш да постигнеш много повече отколкото с хиляди думи. Тук няма особени правила какво трябва да казваш. Има някои теми и неща които е добре да избягваш. А именно дебелашките шеги, черния хумор, вицовете за блондинки/брюнетки/червенокоси ако момичето срещу теб е такова. Селските подмятания от типа "ша та клатя като гладен циганин зряла джанка" са забранени също.

    Думите служат за да разбият стените, които момичетата имат срещу момчетата, когато отиват на срещи, и в частност срещу теб. Действията ти обаче те класират напред по количеството симпатия, което момичето ще изпитва към теб. Докато говориш използвай езика на жестовете. След като видиш че момичето е отпуснато и спокойно в компанията ти, можеш да преминеш на по горно ниво. Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно. Докато говориш просто я гушни и започни да разправяш за звездите примерно, или за някаква твоя тайна, или за зодиите. Просто тема която предразполага към по близък контакт. Не се налагай и не се стряскай ако се дръпне. Спри докъдето си и продължи да говориш. Изчакай малко и опитай пак. Няма да ти казвам кога можеш да я целунеш - сам ще усетиш кога назрява момента. Нещото което можеш да направиш за да направиш момента още по запомнящ се - замълчи за няколко секунди след което просто тръгни с глава към нея. Важно - не питай "може ли да те целуна", "искаш ли да те целуна" и подобни. Освен че извеждаш момичето от романтичното настроение, какво според теб трябва да отговори тя? Ако искаш да я целунеш - просто го направи. Смело и решително, не се колебай, момичето го усеща.

    Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

    Има много да се пише по тази тема. Това са доста основни неща. Задавайте въпроси, питайте каквото не ви е ясно, ще ви отговоря изчерпателно, а и ще допълвам темата.

    Правя темата важна.
    slun4ice

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

  2. #2
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964
    Тук ще отговарям на по важните въпроси. Темата ще се води от мен и MyNameIsImmortal.

    *
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    На 8 март обаче се видяхме само 2-та и си беше истинска първа среща. Дотук добре. А сега на къде? Кой трябва да е инициатора на следващата среща? Колко скоро след това се приема за досаждане.
    Принципно за първа среща 5 часа са много. Но това не е болка за умиране. Какво се случи на тази първа среща? Ти имаше ли физически контакт с нея?(прегръдка, държане за ръка, целувка)

    Инициаторът се подразбира че си ти. в редки случаи момичето ще ти се обади. Затова 2-3 дена като минат звъниш на девойката и:

    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.
    Ако звъннеш повече от един път за да я поканиш ще станеш досадник. Възможно е точно в момента, в който и звъниш тя да не може да ти вдигне, затова не си мисли глупости. Ако има интерес девойката ще ти звънне когато е свободна. Ако тя не ти се обади - звънни 5 дена след като си звънял и когато си почти/сигурен че тя е свободна. Ако и тогава не вдигне - ясна работата.

    *

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

  3. #3
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Регистриран на
    Sep 2008
    Град
    София
    Мнения
    4 979
    Не прочетох внимателно темата защото нещата са ми ясни, но това не пречи да започна с въпросите. Вече минаха 2 срещи. На едната ни запознаха и беше просто случайно съвпадение, че сме на едно място заедно. Изпратих я и толкова. На 8 март обаче се видяхме само 2-та и си беше истинска първа среща. Дотук добре. Приятно изкарани 5 часа и първи емоции. А сега на къде? Кой трябва да е инициатора на следващата среща? Колко скоро след това се приема за досаждане. Последната ми връзка започна като чист флирт. 2-3 срещи и легло. Сега не искам така.

  4. #4
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    На 8 март обаче се видяхме само 2-та и си беше истинска първа среща. Дотук добре. А сега на къде? Кой трябва да е инициатора на следващата среща? Колко скоро след това се приема за досаждане.
    Принципно за първа среща 5 часа са много. Но това не е болка за умиране. Какво се случи на тази първа среща? Ти имаше ли физически контакт с нея?(прегръдка, държане за ръка, целувка)

    Инициаторът се подразбира че си ти. в редки случаи момичето ще ти се обади. Затова 2-3 дена като минат звъниш на девойката и:

    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.
    Ако звъннеш повече от един път за да я поканиш ще станеш досадник. Възможно е точно в момента, в който и звъниш тя да не може да ти вдигне, затова не си мисли глупости. Ако има интерес девойката ще ти звънне когато е свободна. Ако тя не ти се обади - звънни 5 дена след като си звънял и когато си почти/сигурен че тя е свободна. Ако и тогава не вдигне - ясна работата.

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

  5. #5
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Регистриран на
    Sep 2008
    Град
    София
    Мнения
    4 979
    Срещата мина с дълго кафе и разговор за много неща. Включително и места които бихме посетили на следваща среща. Стана дума за караоке. Стори ми се прекалено стегната обстановката и предложих боулинг. Там вече имаше и неволните жестове докато обяснявах как се играе. Изпратих я до вкъщи и това е. Чух я на следващия ден за да видя как е ръката й която контузи при боулинга. Тя на следващия ден върна обаждането, но каза че тази седмица няма никаква възможност да се видим. Обаче хареса идеята ми да я уча да шофира. Сега на ход съм аз.

  6. #6

    Регистриран на
    Dec 2007
    Град
    бълХаристан
    Мнения
    1 712
    големи капацитети л исе пишете?

  7. #7
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964
    Митак - обади се следващата седмица и я покани някъде тогава.

    куро - хич даже. Пиша си името и се подписвам само на важни документи

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

  8. #8
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Регистриран на
    Sep 2008
    Град
    София
    Мнения
    4 979
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    големи капацитети л исе пишете?
    Не. Затова моля да ме осветлиш

  9. #9

    Регистриран на
    Dec 2007
    Град
    бълХаристан
    Мнения
    1 712
    а, аз ще ви осветлявам аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора

  10. #10
    Аватара на EeeBobii
    Регистриран на
    Jan 2009
    Град
    В сърцата на хората.
    Мнения
    565
    Шапка свалям на Автора.Браво на темата,дано някои модератор да се трогне и да я направи Важна тема,тая тема е 100 процента учител за новаците къде питат , как да сваля момиче/момче,Всичко е описано от-до.

  11. #11
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Регистриран на
    Sep 2008
    Град
    София
    Мнения
    4 979
    Сетих се да допълня нещо, което не е маловажно. На 8-ми Март се срещнах с момичето след като тя беше на разходка с приятелка. Съвета ми е, ако знаете че дамата ви ще е с приятелка, не върви да носите цвете само за вашата дама. Особено както беше 8-ми Март. Може букета на желаната дама да е по-хубав, но проявете внимание и към приятелката.

  12. #12
    Голям фен Аватара на Vesk0u
    Регистриран на
    Nov 2008
    Град
    Монтана
    Мнения
    791

    Re: Как да се харесаме на момиче?

    Браво за темата, пич!

    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.
    От тук май ми идват всичките проблеми...

  13. #13

    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Сливен
    Мнения
    352
    Едно голямо евала на автора
    Get what you can and never get back

  14. #14

    :)

    Az sum momiche...i kazvam che naistina avtora e napulno PRAV!

  15. #15
    Мега фен Аватара на Tempest
    Регистриран на
    Feb 2009
    Град
    Дружба
    Мнения
    4 806
    пролетта заминавам при момичето, което харесвам... мисля да си изкарам забавно, но тя ще е с цялата тайфа, защото се предполага да ме веселят... обещали са ми... въпроса ми се състои в това как да направя така, че да сме само двамата, за да действам.. да я поканя - не става, едва ли ше се навие да излезе на разходка в парка с някакъв идиот... тя по някакъв начин ми подсказа, че ме харесва и това донякъде ме накара да се реша да си кажа всичко... да я поканя на кафе - не става, много банално звучи (както е написано и нагоре)... нямам никаква идея...

  16. #16

    Регистриран на
    Mar 2009
    Град
    Burgas
    Мнения
    6
    Браво на автора.Едно хубаво мнение и е напълно вярно

  17. #17
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    пролетта заминавам при момичето, което харесвам... мисля да си изкарам забавно, но тя ще е с цялата тайфа, защото се предполага да ме веселят... обещали са ми... въпроса ми се състои в това как да направя така, че да сме само двамата, за да действам.. да я поканя - не става, едва ли ше се навие да излезе на разходка в парка с някакъв идиот... тя по някакъв начин ми подсказа, че ме харесва и това донякъде ме накара да се реша да си кажа всичко... да я поканя на кафе - не става, много банално звучи (както е написано и нагоре)... нямам никаква идея...
    Това е много важен въпрос. Наглед е сложно, но напрактика не толкова. Преди да ти отговоря искам да те попитам няколко неща - виждал ли си момичето на живо преди? Колко време ще останеш там, и къде имате намерение да се разхождате? Имаш малко да поработиш върху нагласата ти, но за това в следващия ми пост, когато ми отговориш на въпорсите. И нека уточня едно нещо - няма нищо лошо да поканиш момичето на кафе. Ако искаш покани я да правите хартиени лодки до езерото, или каквото ти хрумне още. Въпроса е да не казваш/показваш че целта е именно момичето. Отстрани трябва да изглежда, че ти излизаш някъде и каниш момичето с теб за компания.

    Доста скоро ще има и обяснения на наглед невъзможна ситуация - как да се харесаме на непознато момиче от улицата.

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

  18. #18
    Мега фен Аватара на Tempest
    Регистриран на
    Feb 2009
    Град
    Дружба
    Мнения
    4 806
    с риск да понеса присмешен удар (не че много ми пука де), отговарям - преди не съм я виждал на живо... там ще съм около седмица... лятото съм там задължително, така че има някакво бъдеще града е Видин и нямам представа къде искат да ме водят... имам само едно обещание, че ще посетим мола (многократно)... защото Мърфи се намеси, тя живее на другия край на града... това не е проблем, аз обичам да се разхождам из Видин... лошото ще е ако довтаса с приятелката си... щото е кофти така... отговорих малко разбъркано, но се надявам да си ме разбрал... благодаря за помощта все пак

  19. #19
    Мега фен Аватара на Tempest
    Регистриран на
    Feb 2009
    Град
    Дружба
    Мнения
    4 806
    не следвам някакъв "план-график", както каза ти... просто насоки за начинаещия

  20. #20
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964
    мяу - никой не говори за перфектност. Такова нещо няма, никога не съм го преподавал. План график също няма - това са просто насоки за по добро поведение и държание. Щото маса момчета се спичат като тиквени семки на слънце и резултата е плачевен.

    Темпест, утре мой човек ще ти отговоря.

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

  21. #21
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    1 590
    Ейй тая тема я очаквам от много време да се появи

  22. #22
    Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки

  23. #23
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964
    Кроасанчо, една жена се сваля с действия. Не е задължително да си Ален Делон, достатъчно е да изглеждаш поддържан.

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

  24. #24
    Голям фен
    Регистриран на
    Nov 2008
    Град
    Варна
    Мнения
    515
    Аз да кажа едно нещо което ми каза един познат навъртре в нещата
    Момичетата търсят момчета с изваяни тела смисал такива които тренират, с хубави тела мускули и т.н.
    Има два типа момичета такива които си признават че търсят това и такива които неси признават, но искат да имат такова гадже.
    Друга час от тези момичета пък ги интересуват материалните неща пари коли къщи и т.н .
    И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести)
    Както беше казала една русокоска от Биг Брадар
    "На всякаде кадето блести нещо , аз съм там "
    Такаче тия описани неща горе са малко по остарели или са за някоя друга страна извън БГ , неказвам че е невъзможно но е малко вероятно.

  25. #25
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    В мислите на хората
    Мнения
    7 964
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    много четете пикъпърски сайтове,момчета

    лофстайл,а?
    Ам, и те са стигнали до подобни изводи. Проблем?

    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си