.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
  1. #1

    Възстановяване на кожата след обрязване на пениса

    Привет,

    Реших да започна темата в този форум, тъй като тук за пръв път ме насочиха към нещо, което вярвам ще промени живота ми към по-добро в бъдеще. Целта на темата е да помогне и даде малко информация и надежда на други като мен, които имат желание да възстановят пораженията по тялото си, нанесени от обрязването.

    Обрязан съм като дете - винаги съм чувствал вътрешно недоволство и яд заради това, че не съм могъл да го избегна. Винаги съм искал по някакъв начин да се върна назад и да възстановя това, което ми е отнето.

    Не знам доколко активни са дискусиите около обрязването в този форум, но гледам че темата за фимоза е около 300 страници.

    Към момчетата: Ефектите от обрязването, колкото и да ви казват, че са положителни са и много отрицателни, главно от гледна точка на пълнотата на сексуалните усещания.

    При обрязване пенисът губи от 50 до 75% от своята чувствителност. Изрязват се тъкани, силно наситени на нервни окончания, които ви "осакатяват" сексуално завинаги. Такива тъкани са най-сексуално чувствителната част на човешкото тяло - френулумът, която бива изрязана окончателно и вътрешната част на препуциума, която по чувствителност е сравнима с вътрешната част на устните.

    Добрата новина е, че с определени действия може да се възстанови загубената чувствителност на главичката на пениса, да се възстанови изрязаната кожа, дори да се възстанови почти 100% предишната и НОРМАЛНА визия на члена.

    Всичко това в интернет пространството е известно под термина Foreskin Restoration - практика, широко използвана в САЩ, където все по-широко се прилага и където все повече хора осъзнават колко погрешно и комерсиално е било масовото обрязване на новородените. Ако се интересувате и разбирате английски - потърсете го в нета и ще изскочат много информационни материали.

    Възстановяването на кожата на пениса може да отнеме 1-2 години, но ефектите от това са поразителни. Аз самият го правя от 2 месеца вече и съм оптимист за крайния резултат.

    Вбъдеще може да преведа 1-2 статии за ефектите от обрязването върху сексуалната чувствителност и за положителните ефекти от възстановяването на препуциума, както и различните методи за възстановяване, ако има момчета, които се интересуват от това Правя го от благодарност към човека, който ме светна затова в този форум, защото без него сигурно все още щях да се лутам насам натам в търсене на начин да възстановя члена си такъв, с какъвто съм се родил. Като се замисля търсех как по хирургичен път да ми присадят кожа и всякакви други щуротии..


    Поздрави

  2. #2

    препуциум

    искам да те попитам какви точно неща правиш за възстановяване,че и аз съм обрязан.Горе долу имам някаква представа за това,че съм гледал из нета,но все пак искам да споделиш

  3. #3
    Привет, преди една година си закупих устройството DTR foreskin restoration.
    От този американски сайт - https://www.foreskinrestore.com/main.html
    Там има доста инфо за устройството както и снимков материал за ефекта и ползите.

    Поради фимоза бях обрязан преди 10 години, но това ми носеше голям дискомфорт както и визуално не ми изглеждаше добре. Главичката на пениса беше суха.... Което водеше до намалена чувствителност.
    Преди година закупих това устройство и почнах дългия път на възстановяването.
    За момента мога да кажа че съм адски доволен от резултата.... Вече имам кожа над главичката.... 1/4 от главичката вече е покрита с кожа.... И продължавам смело напред!
    Целта ми е до две години да израсте кожа, която да покрие цялата глава. Мястото което вече се е покрило с кожа започна да е влажно, тази част на главичката стана гладка и чувствителна на допир..... Абе усещането е съвсем различно!
    Съветвам всички обрязани поради една или друга причина да възстановят липсващата кожа.
    Чувството при секс и мастурбация е на съвсем друго ниво!!! Ако имате въпроси давайте смело в темата!!!
    Последно редактирано от SSQV : 01-06-2020 на 22:18

  4. #4
    На колко години беше когато претърпя интервенцията , с конци ли беше ? Аз съм на същото мнение за дискомфорта , и бях чел за този сайт , на кой ден пристигна самата доставка?

  5. #5
    Здравей, Ами....бях на 12 години, когато ме оперираха......да....с конци беше, които се разградиха сами след около 2 седмици....в момента съм на 29 години. Преди година ....година и нещо започнах възстановяването, поради много причини - дискомфорт, естетически не изглеждаше добре, главичката седи суха и загрубява, създава дискомфорт при секс....сухо е ..... Абе знаеш какво е......това с обрязването за мен е абсолютна голяма глупост и който го направи по не медицински причини за мен е напълно луд. Та .....разрових се преди време в нета, т.к. исках да направя нещо по въпроса и открих сайта за който бях писал и за устройството DTR. Мой приятел който беше на бригада в САЩ ми го купи и донесе в БГ...... направо почнах да го ползвам....първоначално на ден по час....два....щото не може повече....почва да боли кожата.....после по 3-4 часа.....та така със всеки ден повече и повече......в началото...първите 6 месеца почти не виждаш разлика....и след това почна да се охлабва и да расте нова кожа.....в момента мога да нося устройството по 12-13 часа .....като го свалям от време на време като ходя до тоалетна и оставям да почине кожата около 2-3 минути.....за година и половина вече имам кожа която почва да се обръща над главата и покрива 1/4 от нея..... там където вече е покрито се измени ....самата текстура на главата става гладка и мокра.....седи си непрекъснато леко влажно и става 100 пъти по силно на чувството при допир.....Абе и в секса стана съвсем различно....усещаш неща за който не си знаел че може да се усещат......целта ми е както е тръгнало до още 2 години цялата глава да е покрита с кожа...... абсолютно си заслужава ! Като стане закрито....става влажно и много по чувствително.......Абе изобщо няма база за сравнение..... отделно почна да изглежда много по-добре ......истината е в постоянството и това да си готов да вложиш 3 години труд .....но повярвай ми.... заслужава си !!!! Ти на колко години си.....преди колко време са те ожбрязали......белези от конците имаш ли ? ......много е важно колко кожа са ти оставили ....дали са те обязали много или са ти оставили поне малко кожа....

  6. #6
    здравей благодаря

  7. #7
    На 19 години претърпях интервенцията заради фимоза , сега съм на 20 , преди година .Имам сходни с твоите проблеми дискомфорт , знаеш.. стържене ... заради постоянният контакт , парене абе не си спокоен човек в кожата си .Относно кожата колко кожа са оставили - обрязването е под главичката , но при навиване кожата е отпусната и закрива цялата главичка .Един вид Ролинг Ефект .Та аз съм ходил на докторка уроложка за консултация дали знае нещо за тези методи , тя : едно многоточие..... и изкара логика че щом е било с конци нямало как да стане, след дълго търсене видях че растеж е възможен навсякъде и при всеки , намерих и теб което е жив пример . DTR устройството за което става дума създателя на този сайт го е сортирал като устройство за такива които едва започват и нямат достатъчно кожа , после по твоя разказ ,че до 6тия месец не се забелязва голяма разлика кореспондира с каченото от него в сайта , където има снимки 1 месец , 2ри месец , шести месец и до шестия месец не се вижда голяма разлика както и ти каза , но пак е направил някакво количество кожа , и бил преминал на устройства ( защото той през целия си период на възстановяване е преминал през много устройства) под снимката на 7ми месец пише ,че е с друго устройство ( един вид по - агресивен метод изискващ повече кожа за да се използва самият тип устройство ) и после различни други модификации които той си е правил и наистина забелязва се как след 6тия месец нещата тръгват рязко нагоре , някак си има светлина в тунела за добра развръзка и аз мисля да поръчвам , и наистина в сайта има мнения от най - различни места по света в които казват че около 4тата седмица започва да се случва нещо , може ли да те добавя фейсбук , вайбър нещо от сорта за по лесна бъдеща обмяна на опит

  8. #8
    Здравей, по повод по-агресивните методи....да ....DTR идва с две различни по дължина пръчки, на които за закачат ластиците....в началото...първите два месеца бях с малката пръчка, след това минах на голямата.....но с един ластик.....скоро вече минах на два ластика....колкото повече усилие прилагаш толкова повече се стресира кожата. Според мен с комплекта на DTR е напълно достатъчно да се възстанови цялата кожа която ще покрие главата. Ако си поръчваш, бих те посъветвал да си вземеш DTR комплекта с извитото дискче което ляга на главата, т.к. Е доста по комфортно и не причинява разтягане и претриване на ципата от долната част на главата. Аз на ден вече го нося спойно по 12 часа и кожата расте бавно но видимо.....да прав си....някъде след 4-тата седмица започва да се усеща ефекта.

  9. #9
    Има DTR bell за 50 долара и DTR kit за 80 долара кое от тях двете? За шевовете има някакви белезчета - чертички . Интересувам се във връзка с количеството кожа , което са ти оставили - при теб самото обрязване под главичката ли е , и тъмната кожа ( shaft skin) дали е била плътно прилепнала към вътрешната , нежната - (inner skin ) , в какъв смисъл спомена малко оставена кожа - да стърчи малко shaft skin ли? Щото то някак си няма как , като е било пристягано с шевове е плътно прилепнало с вътрешната кожа . Ето това ми стана интересно , защото не мога да преценя имам ли достатъчно кожа или не ... Дали и в двата случая може да се възстановява препуциума ? Този въпрос ме притеснява...
    Последно редактирано от Lambreno : 02-06-2020 на 15:43 Причина: Грешки

  10. #10
    И при теб е било с конци , значи случаите са сходни , реално погледнато като поставяш отначало устройството трябва да навиеш останалият shaft skin зад линията на обрязване който да покрие главичката и самото устройство да го придържа така . Според места където съм чел shaft skina той трябвало да започне да се разделя от самият inner skin и с течение на времето да се използват вече по - агресивните методи - отговаря ли твърдението на истината?

  11. #11
    Така....сега.....да с конци бях....разградиха се сами....големият минус обаче е че останаха белези там където бяха конците....и някак си естетично не изглежда добре.....другия минус с който не знам как ще се справя е че кожата на пениса надоло по ствола след самото обрязване е по-тъмня.....надявам се след време като израсте новата кожа, това да се поправи....при теб така ли е ?
    За това което казваш си прав....външната и вътрешната кожа бяха на едно.....и да...в началото слагаш устройството и обръщаш цялата кожа на горе да се качи по камбаната на DTR.....това с разделянето на вътрешна и външна част става с времето.....в началото е най-трудно и е доста некомфортно докато кожата свикне не това стречване.....но след два месеца всичко си идва на място...... абсолютно няма никакъв проблем да започнеш с възстановяването си..... )
    Сега ще пратя линк на комплекта който закупих.

  12. #12
    Линк не става да пусна но ....като влезнеш в поръчки най-горе избираш : DTR Kit и отстрани имаш два варианта задължително избираш - DTR Notched Plate -85 Долара !
    Защото - първо бях закупил стандартния вариант който струва 80 долара НО както писах по-горе, самата плоча е цяла и закача ципата която е от долната част и свързва главичката със ствола.....води до претъркване и е доста неприятно! NOTCHED варианта точно там е изрязан и ципата не се закача и е перфектно!!!
    Разбира се след това си поръчах notched варианта а и другия DTR го изгубих на една почивка и така.....

  13. #13
    Цитирай Първоначално написано от kamaria25 Виж мнението
    здравей благодаря
    https://jfi.uno/jiofilocalhtml https://adminlogin.co/tplinklogin/ https://isitdown.top/

  14. #14
    За което стана дума кожата е по - тъмна там да , но базово си беше така и преди , на създателя на сайта след възстановяване прави впечатление че е по светъл , и сигурно е логично при положение че регенерира нови клетки, незнам дали може да се промени цвета на кожата , сигурно може и да има нещо като манипулация ама като за начало най - важно е да се прикрие нацяло Гланца че с тия болки , дискомфорти , парения ако щеш , стържения , чувствителност при допир ако искаш и какво ли още не , щом човек се спаси веднъж завинаги започва да разсъждава по - добре . Като цяло горе долу същото , което каза е и при мен . Само където незнам при мен дали ще излезне различна на цвят , или не . Горе - долу разделянето на Shaft Skina от Inner горе - долу за колко време стана , и вярно ли е , че след като се раздели тогава може ( трябва да се премине към по - агресивните методи , за описанията по устройството още не съм в час защото не са ми в ръцете още ) А друго интересно нещо на мен конците не ми се разградиха а ги вадиха , дърпаха на 1вата седмица , много гадно усещане , Ако искаш да те добавя на Вайбър че знае ли се да не крашне нещо сайта...

  15. #15
    Здравей, не използвам Вайбър и Фейсбук.....дай друг алтернативен метод да измислим?

  16. #16
    Ако искаш Telegram приложението то е подобно на Вайбъра , Скайп става също
    Последно редактирано от Lambreno : 02-06-2020 на 19:33

  17. #17
    Цитирай Първоначално написано от Lambreno Виж мнението
    Ако искаш Telegram приложението то е подобно на Вайбъра , Скайп става също
    Skype: ssqv3@outlook.com

    https://join.skype.com/invite/k0ztgWVkg4fu
    Последно редактирано от SSQV : 02-06-2020 на 21:28

  18. #18
    Добавих те , получили съобщението ?

  19. #19
    дай друг алтернативен метод да измислим? share it vidmate

  20. #20
    Възстановяването след обрязване на възрастен може да отнеме до 6 седмици. Пенисът може да се чувства много чувствителен през първите 2 седмици, а разтворимите шевове могат да продължат 2-3 седмици. Препоръчително е също така да поддържате зоната суха за 48 часа и да избягвате плуването до 2 седмици. https://forpc.onl/snaptube-for-pc jiofilocalhtml

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си