.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
  1. #1

    Unhappy Ваучер за подарък

    Здравейте, извинявам се, ако има подобна тема, но не можах да намеря.

    С приятеля ми сме заедно от година и през този период сме се виждали 2 пъти по време на отпуските му, тъй като не е от града, в който аз живея.

    Нямам идеи за подарък. Не искам да му подарявам парфюм, тъй като е много капризен по тази тема и никакви козметични продукти, тъй като има ужасно много чувствителна кожа, за да не направим някаква беля )
    Искам да му подаря нещо, което ще му е от полза, а не някакви дрънкулки с наша снимка и подобни. Та реших да му подаря някакви дрехи, обувки, колан - каквито предполагам, че ще му харесат - но проблемът е че не знам дали ще му станат (не знам кой размер носи, питала съм го няколко пъти, но все така се получи, че не получих отговор). А и тъй като пътува със самолет, багажът му е ограничен и не мога да подаря нещо чупливо или с големи размери.

    Та, поне знам от кои магазини обича да пазарува и реших да не рискувам, а направо да му подаря ваучер. Но малко ме притеснява факта, че това е все едно да подаряваш пари, защото той е доста скромен и не знам как ще го накара да се почувства. Имам планове, за да си прекараме хубаво, но искам нещо да му остане.

    Въпросът ми е: Да направя ли този подарък или да се помъча още да измислям друго (приятелката ми предложи, че мога да му подаря комплект луксозно мъжко бельо, мисля че ще улуча размера но отново не съм сигурна дали ще се изкефи)(ако имате идея, опит давайте)? Помощ остана ми само 1 седмица..

  2. #2
    Мега фен Аватара на Грозния
    Регистриран на
    May 2015
    Град
    София
    Мнения
    7 849
    Цитирай Първоначално написано от Estes Виж мнението
    С приятеля ми сме заедно от година и през този период сме се виждали 2 пъти...
    Тая ваша "връзка", няма да изтрае много време !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

  3. #3
    Супер фен Аватара на TrollFactory
    Регистриран на
    Jun 2018
    Мнения
    1 155
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Тая ваша "връзка", няма да изтрае много време !
    Да, аз смятам същото. И по-добре да му подари парите. Едва ли му пука за някакви подаръци от авторката щом е имал само 2 излизания за цялата година с нея. Мъж, който се прави на толкова зает за една жена, че да не може да я види повече от веднъж на 1/2 година определено няма никакви сериозни намерения към нея освен някакви користни цели като например лесен секс, когато е бил вече доста дълго време на сухо и би минал (ако се пренесем в случая на авторката) и жена, към която има 0лев интерес каквато е и ситуацията на героя от темата спрямо авторката. Един мъж, ако има реален интерес към една жена, ще ходи да я вижда колкото се може по-редовно дори и тя да е от друг град... Още по-зле за авторката, ако тя е тази от двамата, която е пътувала, въпреки че има и условието той да е пътувал до нейния град, така че да не го видят случайно в неговия с нея и той да бере срам. Все пак кой я знае каква е авторката... Аз вече си представих някоя, която чупи кантара на "месокомбинат Родопа"...

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си