.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Страпон

  1. #1

    Страпон

    Пробвал ли е някой?
    Последно редактирано от terryi1212 : 07-16-2020 на 23:42

  2. #2

  3. #3
    аз съм пробвал - доста помага при слаба ерекция

  4. #4
    И аз съм пробвал.
    Лично мен доста ме кефи.

  5. #5
    Аз не съм пробвал стапон досега винаги съм си мечтал някоя красива жена да ме почука малко отзад да ми вдигне ерекцията малко повече де и после да я чукам.

  6. #6
    Преди смятах, че страпон е начин да си вдигна ерекцията , за да чукам, но истината е, че рядко се срещат толкова сексуално освободени жени иначе е педалско. Изобщо това не е начина да се вдигне повече ерекцията, това обърква тялото попринцип. Повече кардио тренировки да стягат задника и мускулите там, с които се вкарва инструмента. Това и след това да не си сменяш мнението често или изобщо , ако е възможно. Младите хора експериентират факт е , но си променят мнението често по този начин, което усложнява нещата.

  7. #7
    Обърках се - никога не съм мечтал за такова нещо. Винаги съм искал Карина Николаева да ме обича истински дори и да направя грешка , тя да не ме е забравила та да мога да се върна при нея, да мога да се върна където се чувствах обичан и искан, където виждах истинския си дом. Самотата е лошо нещо и опасно. Винаги съм искал да имам по-голяма пишка , за да мога да задоволявам повече жените и да ме обичат и искат, та да мога да се нареча мъж.

  8. #8
    Цитирай Първоначално написано от veselinizmir Виж мнението
    Аз не съм пробвал стапон досега винаги съм си мечтал някоя красива жена да ме почука малко отзад да ми вдигне ерекцията малко повече де и после да я чукам.
    Disney plus apk is a fantastic streaming platform of the best stories. You can enjoy unlimited entertainment content using Disney plus application on your android or iOs. Disny plus apk

  9. #9
    И ја бих волео да пробам ово, али чини ми се да моја жена неће разумети ово, она уопште не воли разне сексуалне играчке. Не знам шта да радим у овој ситуацији.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си