.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
  1. #1

    Unhappy Лек за идиотизъм? Лятно хлътване.

    Здравейте.
    Ще се опитам да бъда възможно най-кратък.
    От Бургас съм, на 22 години. В момента работя в Черноморец за през лятото, и не знам точно какво се случи, но си хванах приятелка, (една от сервитьорките в ресторанта в който работим). Въпросната приятелка е на 19 години, дойде с още едно момиче от Плевен.
    Имам нужда от съвет!
    Вече почти месец без 3 дни "ходим", но не ми харесва на къде се отиват нещата. Всичко си е тип-топ по принцип, но последните дни нещо взе да не ми обръща толкова голямо внимание, да страни от мен, и подобни. Въпреки, че твърди, че не е така.
    Също така супер много се влияе от нейната приятелка, която всъщност е нейна пълна противоположност, ходи с различни момчета буквално през седмица, живее й се на момичето, на море сме, окей, но защо прави гадно на приятелката си, като й се бърка във връзките, защото тя е супер наивна и за нея всичко което хвърчи се яде.
    Въпроса ми е, как да разбера дали ще има някакво развитие във връзката защото според мен съм здраво хлътнал, но не искам и да ме правят на маймуна заради приятелки и тем подобни глупости, защото съм здраво наранен от предни връзки и вече ми е писнало да се занимавам с малки (извинявам се за израза) пикли/принцески. Психиката ми не издържа вече на такива ежедневни дразги и тъпотии, но както споменах, здраво ама здраво съм хлътнал. Дали има някакъв начин да се оправят нещата, защото аз съм по прибързаните работи, и й споменах, че смятам след лятото да планирам общо бъдеще с нея, например в друг град да заживеем заедно, далеч от всички.

  2. #2
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Регистриран на
    May 2015
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Мнения
    14 334
    Не го мисли. Човѣкъ е най-добрѣ самъ. Ще го разберешъ нѣкой день.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

  3. #3

    Post

    Здравей!
    Разбирам твоите притесения и това колко много не можеш да приемеш трето лице да се меси в твоята лична връзка (което по твоя разказ ми се стори защо и според теб твоята девойка се е отдръпнала). От личен опит мога да ти споделя, че една връзка в началото може да е с много сложна динамика в началото и да е малко като игра на котка и мишка между двамата партньори. В началото да речем (както е сега) ти си се привързал много, искап да прекарвате много време заедно и както сам казваш вече си предствяш как искаш да живеете заедно. Това може да се стори стряскащо в първия момент на твоето момиче и да се почувства сякаш вече не е свободна. Дай и свободата да се чувства свободна, показвай й, че я цениш, може да и правиш и някоя друга изненадваща среща, да я водиш на разходки по залез слънце, но оставяй нужното пространство, в което тя да знае, че си разполага с времето, че все оше може да купунясва по женски ако реши (разбира се тук нямам предвид да се прекачват някакиви допустими граници) и т.н. Ако тя наистина също има чувста към теб също ще покаже по нейн начин своята привързаност.
    С две думи те съветвам да не и се предоставяш винаги готов за всичко и да настояваш да прекарвате време заедно. Запазете баланса и пламъка между вас и не го оставяйте да се изгуби в ежедневната рутина.

    Успех и дано се получат нещата между вас!

  4. #4
    Благодаря Ви много за съвета, ще го последвам на всяка цена!
    Засега нещата са някак по-спокойни, поне във времето от поста до сега, помислих малко над нещата, защото си дадохме временна почивка по взаимно съгласие и като цяло вече не си давам много зор на чувствата и се пускам по течението. Още веднъж благодаря за изчерпателният Ви отговор, желая Ви много щастие и късмет!

  5. #5
    Мега фен Аватара на haritov
    Регистриран на
    Jan 2009
    Град
    системата дегоба
    Мнения
    13 324
    Тва мъжете вече да са драма куин не го разбирам.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

  6. #6

    Регистриран на
    Aug 2022
    Мнения
    17
    Наистина не го мисли

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си