.

Фразите, които момчетата никога не трябва да казват на гаджето си [част първа]

Фразите, които момчетата никога не трябва да казват на гаджето си [част първа]
Снимка: Dreamstime

Понякога комуникацията между половете е изключително трудна. Мъжете са по-практични и прагматични, те се изказват по-ясно и се стремят да няма неразбиране. При жените нещата никога не са толкова буквални, те обичат да говорят като не се изказват докрай и се надяват другия да разбере какво са имали предвид. Проблемът е, че жените знаят, че мъжете говорят буквално. Затова някои неща наистина могат да ги обидят или поне да ги изкарат извън релси. Какво никога не бива да казвате на едно момиче?

 

„Готова ли си вече?“ Момчета, мацките гледат много сериозно на обличането. Въпреки че за вас тя изглежда невероятно без грим, с най-обикновени дънки и блуза, вероятно за нея това не е достатъчно. Тя иска да се нагримира, да си направи хубава прическа, да си облече хубави дрехи и се чувства секси. А това няма как да стане за пет минути, както вие сте свикнали да се обличате. Освен това, наистина не знаете колко време е необходимо за направата на една ежедневна прическа и лек грим.

 

 

„Пак ли е онова време от месеца?“ Тази фраза би вбесила всяко момиче. Определено периода на менструация е доста неприятен за всяка жена. Тогава хормоналната среда в организма се променя и затова момичетата стават раздразнителни, чувствителни и избухливи. Проявете разбиране и показвайте повече заинтересованост. А и все пак има доста по-деликатни начини за да попитате именно това.

 

„Същата си като майка си!“ Разбираме, че понякога майките са досадни и дразнещи, но със сигурност ни обичат. Ако майка й ви досажда от време на време и обича да наставничи, не го приемайте толкова навътре. Но ако сте ядосани и кажете на приятелката си, че е същата като майка си, това би я обидило много. Освен това всеки човек би се засегнал, ако чуе нещо пренебрежително по адрес на родителите си.

 

„Наистина ли мислиш да изядеш това?“ Ако го казвате по адрес на екзотично блюдо, което просто намирате за странно, може би ще разберем. Но ако става въпрос просто за мазен сандвич, никога не казвайте тази фраза. Момичетата са много обидчиви на тема храна и диети, защото няма жена, която през живота си да не се е опитвала да промени теглото си. Има хиляди начини, по които да кажете деликатно, че този сандвич е вреден, мазен и не е добра идея.

 

„Бившата ми правеше най-вкусната мусака!“ Без значение дали е точно мусака, пай или торта, каквото и бившата да е правила по-добре, никога не го споделяйте с настоящата си приятелка. Това би я изкарало извън равновесие от яд. Никога не сравнявайте сегашното си гадже с бившето, ако не искате да си имате сериозни проблеми. Винаги правете комплименти на сегашната си приятелка и ѝ покажете, че всички други жени за вас са минало.

 

Втората част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
8
5
!
Отговори
Я да и каже '*** ли' , след това ще може да го сложите на първо място.
Страница 1 от 1