.

Какво трябва да знаете за любовния триъгълник?

Какво трябва да знаете за любовния триъгълник?
Снимка: freedigitalphotos.net

Знаете ли какво е да си любовница? Или да имате двойна връзка и да сте с повече от един човек? Случвало ли ви се е, били ли сте излъгани, лъгали ли сте? Това е една доста деликатна тема, която се смята, че е проблем на възрастните хора. Повечето смятат, че едва ли не само те имат такива проблеми, защото в една дълга връзка партньорите си омръзват и имат нужда от разнообразие. Ние вярваме, че не е точно така и сред тийнейджърите има доста, които имат паралелна връзка. Сега ще поговорим за плюсовете и минусите на такава връзка и дали една безобидна афера може да има последствия.

 

Любовницата е смятана винаги за отрицателния герой в любовния триъгълник. Тя е приемана винаги като негативната страна, макар понякога тя да е най-невинният от всички хора във взаимоотношенията. Трябва да знаете, че някои момичета се чувстват по-удобно в тази роля. Една връзка има „задължителни“ елементи като отдаденост, време, прекарано с любимия човек, грижа и куп други неща, които някои момичета намират за ненужни и не искат да се занимават с такава връзка. Затова им е много по-удобно да са в ролята на втората жена.

 

 

Предателството. Ако сте с две гаджета едновременно, това означава, че лъжете. Склонни ли сте да приемете това, че трябва да се съобразявате, да измисляте лъжи, да имате съвест, която ви напомня, че не сте честни? Изневярата е едно от нещата, които най-трудно се признават и прощават. Наистина би било трудно за вас да признаете, че имате паралелна връзка. Но как бихте реагирали, ако гаджето ви хване и видите реакцията му?

 

Хората. Ако имате две гаджета, вероятно приятелите ви ще знаят и трябва да внимавате малко или много да не стане издънка. Истинските ви приятели не биха ви издали, но не забравяйте колко хора не ви мислят доброто и как биха съсипали връзките ви нарочно.

 

Съвестта. Това е едно от най-неприятните неща, когато човек лъже. Някои хора не могат да лъжат и се чувстват гузни. Ако сте от тях, най-добре не се занимавайте с две гаджета, а си намерете едно, което да ви удовлетворява и да ви дава всичко, от което се нуждаете.

 

Поставете се на чуждо място. Поставете се на мястото на излъгания човек. Това ще ви помогне да си помислите дали наистина сте способни да лъжете гаджето си с друга. Когато тя е наранена, вие няма ли да страдате? Помислете си ако тя прави това и има любовник, вие бихте ли страдали.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...