.

Какво най-много възбужда момчетата?

Какво най-много възбужда момчетата?
Снимка: Dreamstime

Някои смятат, че мъжете и жените идват от различни планети – едните от Марс, другите от Венера. Колко това е вярно, не знаем, но сме наясно, че определено двата пола трудно се разбират понякога. Смята се, че жените никога не знаят какво искат, а горките мъже трябва да се опитват постоянно да угаждат на приятелките си. За да внесем малко яснота по въпроса кой какво иска, ще ви споменем някои важни неща за момчетата и секса. Ще ви посочим някои конкретни неща, които биха подлудили гаджето ви.

 

Мръсотийки в леглото. Това не значи, че трябва да говорите постоянно или да описвате всичко, което той ви прави в момента. Но момчетата обожават от време на време да кажете нещо по-нецензурно. Разбира се, не всяко момиче би се чувствало на място да говори по-мръсни неща в леглото. И все пак опитайте, дори да не сте като порно актриса, вашият партньор ще оцени.

 

 

Поемете контролът във ваши ръце. Няма нищо по-секси от момиче, което знае какво иска. Момичетата и момчетата комуникират по различен начин. Ако вие бихте искали разговор или да обсъдите експериментите в леглото предварително, то момчетата с удоволствие биха искали вие да поемете водещата роля без изобщо да ги попитате. Искате конкретна поза? Покажете му! Искате да сте отгоре и вие да определяте темпото? Това може да бъде много секси за вашето гадже.

 

Нови пози! Една нова и готина поза може да внесе голямо разнообразие в сексуалния ви живот. Ако сте от момичетата, които ги е срам да си кажат какво искат или да предложат нещо ново, то е време да промените това нещо в себе си! Гаджето ви с радост би се навило да пробвате някоя нова поза по ваша инициатива.

 

Момчетата обичат да бъдат изненадвани! Не си мислете, че само момичетата обичат да получават внимание и изненади. Истината е, че повечето момчета също! Със сигурност ви е приятно, когато гаджето ви се сети и ви направи малко подаръче или дребна изненада. Защо не направите и вие същото? Изненадвайте гаджето си в леглото и ще видите колко щастлив ще бъде той. Експериментирайте на воля. Ново секси бельо, жартиери, секс на нестандартно място или влизане в някаква роля, всичко зависи от вкуса на вашия приятел.

 

Момчетата се наслаждават чрез очите си. Може и да не вярвате, но момчетата и момичетата изпитват удоволствие по малко по-различен начин. Жените обичат да слушат колко са красиви, да им бъде повтаряно колко са неотразими, добри и желани. Те се радват, когато слушат. При момчетата всичко идва от зрението. Те обожават да ви гледат. Затова недейте да гасите лампата, когато правите секс. За гаджето ви това е истинско намаляване на удоволствието. Ако светлината ви пречи, най-добре я приглушете или запалете няколко свещи, но не оставайте напълно на тъмно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Castiel_
преди 9 години
4
9
!
Отговори
Хм...
Страница 1 от 1