.

Как да достигаш до оргазъм всеки път

Как да достигаш до оргазъм всеки път
Снимка: thinkstockphotos.com

Има жени, които са късметлийки и достигат до оргазъм всеки път, когато правят секс. Има обаче и такива, на които им се случва от време на време. Ако искаш всеки път да изпитваш максимум удоволствие от секса, трябва да се научиш и да правиш следните неща:

 

Не пропускайте любовната игра - мъжете обичат да я прескачат и да отиват направо към същинската част, но ти не бива да позволяваш това, ако искаш да достигнеш до оргазъм. Трябва да си максимално възбудена, преди да започнете да правите секс, защото по този начин клиторът ти ще е по-чувствителен и ще изпитваш по-голямо удоволствие по време на акта.

 

 

Не мисли за странични работи – по време на секс трябва да се отпуснеш напълно и да се наслаждаваш на случващото се. В никакъв случай не мисли за неща, които не са секси – училище, работа, проблеми, политика и т.н. В главата ти трябва да има само палави мисли, които да те възбуждат допълнително.

 

Използвай възглавница – тя обаче не трябва да е под главата ти, а под дупето. Когато повдигнеш таза си, мъжът ще влиза в теб под ъгъл, който определено ще те подлуди и ще те докара до оргазъм.

 

Игнорирай недостатъците си – повечето хора правят грешката да мислят за своите недостатъци, когато са в леглото с партньора си. Не го прави и ти! Мисли за нещата, които те правят секси.

 

Притъпи някое от сетивата си – помоли партньора си да ти завърже очите. Доказано е, че лишаването от дадено сетиво изостря останалите.

 

Докосвай се – колкото по-често мастурбираш и се докосваш, толкова по-бързо и лесно ще си готова за креватни подвизи, когато имате настроение с партньора ти за това. По време на секс не забравяй клитора си. Ако половинката ти не може да го стимулира, прави го ти, няма нищо лошо да си помагаш сама от време на време.

 

Промени се – излез извън комфортната си зона и започни да експериментираш. Ако винаги си била доминираща в леглото, остави този път нещата в ръцете на партньора си. Ако не си опитвала секс играчки – време е да разнообразиш сексуалния си живот. Има неща, пози и места, които могат да те подлудят, без да подозираш за това.

 

Не пести емоциите си – по време на секс трябва да се отпуснеш максимално, за да се насладиш на акта. Пъшкай и викай, ако ти се иска, мълчи си, ако така се чувстваш по-добре. Каквото и да правиш, важното е да ти е комфортно и сексът да ти доставя нужното удоволствие.

 

 

Дишай – дишането е от изключително значение по време на секс. Научи се да дишаш в ритъма на секса. Когато партньорът ти влиза в теб – вдишвай, а когато излиза – издишвай.

 

Правете паузи – хубаво е да сменяте позите и да правите кратки паузи понякога. По този начин и двамата ще сте приятно изнервени заради чакането и ще изпитвате още по-голямо удоволствие. Не прекалявай обаче с паузите, защото може страстта да угасне.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...