.

Как да се преборим с ревността на гаджето [част първа]

Как да се преборим с ревността на гаджето [част първа]
Снимка: Dreamstime

Мъжете могат да бъдат много ревниви. Това често пъти е голям проблем, защото ревността може да съсипе една връзка, дори любовта да е огромна. Затова трябва да поработите повече върху този проблем. Вместо да се съсипвате от ревност и да страдате, опитайте се да промените гаджето. Вероятно той ви обича много, но просто не знае как да го покаже. Нищо не губите, ако опитате. Сега ще ви дадем няколко ценни съвета, които ще ви бъдат от полза, ако имате ревнив приятел.

 

Опитайте се да му покажете, че го обичате. Може би той ревнува, защото не е сигурен в любовта ви. Докажете му, че наистина искате да сте с него и го обичате. Правете малки жестове, подкрепяйте го, когато има трудни моменти. Обяснете му, че вие си имате приятели момчета и това не трябва да го кара да се чувства зле. Поговорете си за приятелите ви от мъжки пол и му споделете, че това не означава, че не обичате него или го обичате по-малко.

 

Давайте му нужното внимание. Мъжете са състезатели по природа. Вероятно той се чувства зле, когато сте в компания и има ваши приятели момчета. В такъв случай лесно можете да му покажете, че наистина го цените и няма от какво да ревнува. Просто му обръщайте повече внимание. Стойте около него, говорете си с него. Не пренебрегвайте и приятелите си, но се старайте да насочвате вниманието към гаджето си. Това ще му покаже, че наистина той е най-важен за вас.

 

Когато някой флиртува с вас пред него. Това наистина може много да го дразни. Ако някой около вас се опитва да флиртува, да ви сваля. В такъв случай не се правете, че не забелязвате нищо. Така ще излезе, че флиртът ви харесва. Най-добре е да прошепнете на гаджето, че искате помощ, за да разкарате „онзи дразнещ тип.“ Така той определено ще се почувства по-добре, защото ще ви е отървал от досадника.

 

Дръжте го в течение какво правите. Това не означава да му давате отчет за всичко и да се чувате през десет минути. Просто го осведомявайте, когато излизате с приятели. Пишете му съобщения от време на време, разказвайте му какво правите. Така няма да му минават какви ли не сценарии в ума, че някой ви сваля или вече имате ново гадже.

 

Показвайте, че не сте без гадже. Добра идея е да покажете на хората, че сте обвързани. Напишете това в социалната мрежа. Освен това, когато излизате някъде, дръжте се за ръце, показвайте поне малко интимност. Това автоматично показва на околните мъже, че сте с гадже и няма да ви свалят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...