.

30 начина да разбереш дали той/тя също си пада по теб [част втора]

30 начина да разбереш дали той/тя също си пада по теб [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Когато си влюбен най-много се интересуваш дали човекът, по когото си падаш, също има интерес към теб. Нали? Това е нещо напълно нормално, все пак всеки иска да обича и да бъде обичан, никой не е привърженик на несподелената и нещастна любов.

 

Но как да разбереш какво му се върти в главата? Не върви да отидеш и директно да го попиташ дали си пада по теб, нито пък да разпитваш приятелите му, за да разбереш дали говори и се интересува от теб. Трябва да подходиш по по-дискретен начин.

 

Може да разбереш дали любовта ти е споделена, като наблюдаваш поведението на твоя/та любим/а. Езикът на тялото и думите, с които си служи, ще ти помогнат да надникнеш в главата му/ѝ. По-долу ще видиш въпроси, на които трябва честно да отговориш. Колкото повече положителни отговори имаш, толкова повече те харесва той/тя. След като отговориш на въпросите и погледнеш на нещата реално, сам/а ще успееш да прецениш дали този човек харесва компанията ти, дали гледа на теб само като на приятел или всяка вечер си ляга с мисълта за теб и се надява да се появиш в сънищата му.

 

Въпросите:

 

Търси ли компанията ти? Опитва ли се по всякакъв начин да прекарате време заедно?

 

Имате ли общи интереси и хобита? Често ли си говорите за тях?

 

Забелязала ли си, че той се усмивка и дори леко изчервява всеки път, когато се видите?

 

Виждала ли си го да те наблюдава отдалеч, а когато се приближите да поглежда засрамено надолу, защото се притеснява от присъствието ти?

 

Прави ли ти е дребни подаръчета?

 

Често ли флиртува с теб? Случвало ли се е нарочно да те подразни, като ти каже името на някое друго момиче или ти сподели, че после ще излиза с друга?

 

Забелязала ли си, че когато сте заедно той е притеснен, но въпреки това се държи с теб хубаво, нежно, сладко и закачливо?

 

Често ли пипа косата ти, докато говорите?

 

Разбирала ли си отнякъде, че той говори за теб с неговите приятели?

 

Забелязала ли си, че той се държи по един начин, когато е с други хора и по съвсем различен начин, когато е в твоята компания?

 

Старае ли се да се държи максимално добре в твое присъствие? Може би използва думи, които по принцип не са му част от речника, но знае, че ще ти направи добро впечатление, ако ги употребява?

 

Случвало ли се е приятелите му да пускат шеги по вас адрес, тоест да правят тънки намеци, че той има интерес към теб?

 

Казвал ли ти е някой твой приятел, че той си пада по теб? Често се случва да не забелязваме, когато околните ни харесват.

 

До какъвто и извод да си стигнала, важното е да не се отчайваш. Дори той да не те харесва, не се ядосвай. Има толкова много момчета, няма смисъл да насилваш нещата, като искаш от него да се промени или се променяш ти с идеята да започне да те харесва. Много е важно да бъдеш такава, каквато си! Ти си уникална и трябва да останеш такава! Щом някой не те харесва и не иска да сподели част или целия си живот с теб, има други момчета, които с удоволствие биха го направили. Не се ядосвай и не губи самочувствието си! Твоята половинка е някъде там и те очаква!

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...