.

Нещата, които не бива да правиш с гаджето на обществени места [част втора]

Нещата, които не бива да правиш с гаджето на обществени места [част втора]
Снимка: Dreamstime

Има много двойки, които не знаят как да се държат, когато не са насаме. Често отстрани изглеждат неприлично и определено не правят добро впечатление на околните. За съжаление, повечето от тях дори не осъзнават поведението си. Ако не искаш да пречиш на другите и да те гледат укорително, виж какво трябва да избягваш да правиш с половинката си, когато сте навън: 

 

Мръсни разговори – ако си ги шепнете на ухо и никой не ви чува – ОК. Но в никакъв случай не позволявай някой да чуе какви мръсотии си говориш с гаджето. Все пак това си е нещо лично и трябва да си остане такова.

 

 

Проява на ревност - малцина са тези, които не ревнуват половинките си, затова не се притеснявай, ако от време на време усетиш, че ревнуваш гаджето си. Целта е обаче да сдържаш емоциите си и да не правиш сцени пред хората, било то познати или непознати. По-добре да си поговорите като зрели хора по-късно, когато останете насаме, отколкото да се цупите и да си викате пред другите.

 

Шумно обявяване на щастие - това, че двамата сте щастливи е наистина страхотно, НО няма нужда постоянно да го показвате на околните. Не си мисли, че на всички им е до вашата любов. А и не забравяй, че колкото по-дълго време пазиш щастието си, толкова повече време ще го имаш. Затова престани да обясняваш на всеки срещнат колкото много се обичате с гаджето. Не сте единствената щастлива двойка на света, повярвай ни!

 

Обсъждане на лични теми във Facebook – когато си говорите лични неща, правете го на лични съобщения. Много е грозно и позьорско да си решавате проблемите, поствайки се разни статуси на стената или под снимките. Вместо да си качваш някаква снимка, която е насочена към половинката си и чрез нея искаш да ѝ кажеш нещо, направи го на ЛС директно. Защо трябва всички, без значение дали искат или не, да бъдат част от вашите взаимоотношения?

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...