.

Какво да очакваме от iPhone 6

Какво да очакваме от iPhone 6
Снимка: Reuters

Да, ето че вече измина почти половината от първия месец на новата година и всички почитатели на технологичните устройства отправиха погледи напред към новите продукти на компаниите. След като получихме относителна представа как ще изглеждат и с какво ще разполагат новите флагмани на HTC и Samsung е време да насочим вниманието си и към другия доста важен конкурент, а именно Apple с техния нов iPhone 6.

 

 

Както и при другите устройство, така и за iPhone 6 няма официална информация, но за сметка на това доста от слуховете успяха да си придобият епитета "сериозни" благодарение на тяхната популярност и до някъде логичност. Те обхващат малка част от устройството, като логиката е, че след като няма слух за нищо друго, то само в тези направления ще има промяна спрямо предишния модел от компанията IPhone 5S. Ето и по-сериозните слухове:

 

Корпус и дисплей

 

Един от слуховете, които изуми мнозина засяга корпуса и дисплея на новото устройство. Според запознати именно тук ще бъде най-голямата промяна, чрез която от Apple се надяват да привлекат потребителите. Не, дизайнът на устройството ще си остане непроменен, само размерите му ще претърпят промяна, като според слуховете iPhone 6 ще бъде тънък изумителните 6 мм. Това обаче далеч не е всичко. За да могат компонентите да бъдат събрани в по-финото тяло на новия флагман, дисплеят ще увеличи и размерът си, достигайки до стандартните за пазара 5 инча.

 

Камера

 

Според мнозина, отхапаната ябълка щеше да инвестира в нова по-добра камера, която да предлага по-висока резолюция, достигаща до внушителните за Apple смартфон 13 и дори 16 мегапиксела. Последните слухове обаче отричат тази информация и ни разкриват нова, далеч по-интересна. Според тях iPhone 6 ще остана с досегашната си 8 мекапикселова камера, за да може да се реализират плануваните по-малки размери, за които стана дума по-горе. За сметка на това обаче, тя ще бъде модифицирана, тъй като вече ще разполага и с оптична стабилизация.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipitooy
преди 10 години
0
2
!
Отговори
Дизайнът му ще е 100% един и същ като на 5 и 5s...ще има промени само в размера!!! Единственият модел на Айфоните , който ми хареса е 5c , цветен е и размерите му са добре..не е тънък нито пък дебел ! + това го има във зелено,розово,синио,жълто и бяло.......Аз лично събирам пари за да си го купя ;п
OoVasKoO
преди 10 години
1
0
!
Отговори
До Mozzela: Над 3000 няма да е, ще видиш. Аз си мислех за 5S, че ще е над 2000, а е 1500. Докато излезе 6-цата макс 2000 ще е, реалната му цена е под 1000 обаче.
chupachups
преди 10 години
1
1
!
Отговори
През 2 месеца нов IPhone. С т'ва темпо до края на годината ще направят с размерите на бейсболна бата!
Mozzela
преди 10 години
0
0
!
Отговори
До OoVasKoO: В нашата затънала държава нищо чудно и 3000 да е... В америка си е 650 долара, което се равнява на 1000 лева ..
OoVasKoO
преди 10 години
1
3
!
Отговори
Със сигурност ще е безбожно скъп!2000+ лв.
Страница 1 от 1