.

Кои са най-дразнещите facebook приятели

Кои са най-дразнещите facebook приятели
Снимка: freedigitalphotos.net

Социалните мрежи са вероятно едни от най-посещаваните сайтове от тийнейджърите. Почти всеки тийнейджър има профил в поне една социална мрежа, който проверява всеки ден. Социалните мрежи могат да са много забавно място, но понякога стават наистина скучни и досадни, заради някои наши приятели. Сега ще ви разкажем повече за това кои са най-дразнещите фейсбук приятели.

 

Селфи маниакът. Всеки човек има поне няколко такива приятели. Те не могат да не пуснат поне няколко селфита на ден. Повечето от тези любители на селфитата са момичета. Те правят постоянно почти еднакви селфита с каквото се сетите, понякога и с приятелка. Когато погледнете профила на такъв човек виждате само снимки, снимки и пак снимки и то едни и същи. В един момент става доста дразнещо, особено ако са придружени с описателни статуси на тема „какво правя в момента?”.

 

Философът. Мъдрост се лее из страниците на фейсбук. В последно време стана много модерно да се публикуват какви ли не мъдрости, цитати и съвети, които буквално ни заливат, когато отворим фейсбук профила си. Така биваме призовавани да сме пораснали, мъдри и какви ли още не. Повечето от тези „мъдрости” не са нищо особено и са доста банални цитати. Още по-дразнещо е, когато бъде пропуснат автора на цитата или нашия фейсбук приятел покаже всякаква липса на грамотност.

 

Човекът, който никога не споделя нищо, но е винаги във фейсбук. Има такива воайори, които само шпионират. Те не показват активност, не коментират, не харесват нищо. Те не споделят нищо ново и нямат почти никакви постове, снимки и статуси. Личната им информация се изчерпва до името им, което понякога изобщо не е истинското им такова. Но тези хора са наясно какво се случва с всеки един от техните приятели.

 

Обсебващият. Тези хора са постоянно на линия. Те постват статуси през няколко часа, постоянно правят нови снимки, обновяват информацията си, отбелязват се от различни места. Тези обсебващи хора искат приятелство дори на непознати хора, имат огромен списък с приятели и куп харесвания и коментари под всеки пост. Дразнещото им поведение се допълва от това, че те харесват постоянно всякакви неща. Харесват дори собствените си постове. Определено това е един от най-дразнещите ни приятели в социалната мрежа.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Mimito067
преди 9 години
1
1
!
Отговори
До DarthLord: И да не се влиза в facebook по тяхната логика ...
Repsolll
преди 9 години
1
4
!
Отговори
Да не забравим и "Facebook играчите" - хората които праат само и единстсено покани за игри ..
DarthLord
преди 9 години
1
5
!
Отговори
Освен нищо да не се споделя, а?
Kitty Bloom
преди 9 години
1
11
!
Отговори
Изпуснали сте категорията "фейсбук петел", който ВСЕКИ ДЕН публикува "Добро утро!" и "Лека нощ!"... ;)
papugai
преди 9 години
2
7
!
Отговори
За да знае всичките тези неща писалият темата, ще трябва да е по-луд от всичките 4 категории взети заедно.
Страница 1 от 1